Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през... Политиката

Recommended Posts

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

1273

• plameni

1106

• w00x

1016

• ARPAnet

954

Top Posters In This Topic

Posted Images

Аве..., Спрелите, кво стана с вашата кърмилница НАТО (САЩ) в Усрайна, бе!? Яко ли ви е да сте пудели, които плащта украински масрафи на американски кръчмар!? Кажете си бе, Еничари?! Яко ли ви е да купувате руска газ през американски прекупвачи, но с американски надценки!? Яко ли ви е да виждате как Европа се срива в калта!? Всъщност последния въпрос беше реторичен, понеже аз знам отговора (пък повечето от надъханите сте на американска хранилка, а останалите сте просто... Тъпи!). Вие никога не сте си и вадили главите от тази кал, понеже сте откърмени с идеята, че е достатъчно това, кой, каквото ви подхвърли.

Ама да са живи и да столетят Тръмпи и Путин, че белки по някое време и разумът проникне в кухите ви чутури, донори такива!

5 hours ago, gado said:

Аве..., Спрелите, кво стана с вашата кърмилница НАТО (САЩ) в Усрайна, бе!? Яко ли ви е да сте пудели, които плащта украински масрафи на американски кръчмар!? Кажете си бе, Еничари?! Яко ли ви е да купувате руска газ през американски прекупвачи, но с американски надценки!? Яко ли ви е да виждате как Европа се срива в калта!? Всъщност последния въпрос беше реторичен, понеже аз знам отговора (пък повечето от надъханите сте на американска хранилка, а останалите сте просто... Тъпи!). Вие никога не сте си и вадили главите от тази кал, понеже сте откърмени с идеята, че е достатъчно това, кой, каквото ви подхвърли.

Ама да са живи и да столетят Тръмпи и Путин, че белки по някое време и разумът проникне в кухите ви чутури, донори такива!

Гадине, да не си ходил на експедиция в дълбокия космос или по-вероятно в някоя паралелна реалност, щото тя задунайската е винаги таква? Къде видя Европа да се срива в калта, след като еврото е на рекордни нива в историята на съществуването си? А масрафа на американския кръчмар на този етап го плаща средностатистическия мужик от онази кална територия насевер от Монголия. Да ти кажа ли как става номера или сам ще си изчислиш колко са лихвите по блокираните $300 милиарда активи на блатните диваци? 

А иначе първото нещо, което трябваше да направиш след връщането от орбитата на Сатурн е да провериш какво точно става с рафинериите и бензина в блатната кочина. :lol: :rofl: