Jump to content
BulForum.com

Най-грозните коли на света

Botev1912

Recommended Posts

djadomraz said:
Я СТИГА ДЕ - къде е фиат мултипла къде е SLR-a... нека да е като пенис, аз ако мога да си го взема после пак да си говорим хубав ли е или не... :)

Всеки ще предпочете SLR-а за да го продаде и си вземе нещо друго... :D

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply
  evil_smith said:
Всеки ще предпочете SLR-а за да го продаде и си вземе нещо друго... :D

Не точно. SLR-a много бих му се радвал но нямам толкова пари за да го карам - смяна на масло, филтри, едно друго... отделно каското ще е колкото да си вземеш някоя нормална 10тина годишна кола. Иначе ако мога да си го позволя с удоволствие бих си бръмкал с това...

djadomraz said:
Не точно. SLR-a много бих му се радвал но нямам толкова пари за да го карам - смяна на масло, филтри, едно друго... отделно каското ще е колкото да си вземеш някоя нормална 10тина годишна кола. Иначе ако мога да си го позволя с удоволствие бих си бръмкал с това...

Точно за това става на въпрос. Не вярвам да има човек (такъв, който да не може да си го позволи разбира се :lol: ) на , който да му го подарят с безплатна поддръжка и да не му се кефи.

Щях да кажа фиат мултипла, но гледам че 20 човека са ме изпреварили :D

За мен грозни са и към 95% от колите от последните години - явно е на мода отвратително облия и разтеглен дизайн :sick

Overdrive said:
Щях да кажа фиат мултипла, но гледам че 20 човека са ме изпреварили :D

За мен грозни са и към 95% от колите от последните години - явно е на мода отвратително облия и разтеглен дизайн :sick

Като тази например? :confused :confused :confused Мен това конкретно тази страшно много ме кефи...

toyota_avensis_iii_s_ttac_01_01_01.jpg

Psihara^^ said:
http://seriouswheels.com/2009/a/2009-AC-Sc...le-1024x768.htm

Дори Шнитцер не могат да направят тая грозотия да мяза! Какво да си говорим повече..

Не знам какво не ти харесва, но аз и се радвам всеки път като я видя а в Пловдив вече има няколко подобни. Сериозно - кефи ме. Не чак колкото Infiniti FX45 но малко след нея.

Psihara^^ said:
http://seriouswheels.com/2009/a/2009-AC-Sc...le-1024x768.htm

Дори Шнитцер не могат да направят тая грозотия да мяза! Какво да си говорим повече..

Напълно подкрепям. Ужасно грозна е. Смятам, че след намесата на шницер е дори още по грозна. :sick Странното е че имам много приятели, които я харесват?! :confused

Ето още няколко "добри" предложения от мен:

Sang Yong Actyon:

zx500_279837.jpg

Sang Yong Rodius:

SsangYong_Rodius_1.jpg

Надали има по-грозни SUV-ове от тези на пазара в момента. :blink:

NeRoX said:
Напълно подкрепям. Ужасно грозна е. Смятам, че след намесата на шницер е дори още по грозна. :sick Странното е че имам много приятели, които я харесват?! :confused

Sang Yong Actyon:

Sang Yong Rodius:

Гласувам за първото с 2 дигнати ръце.По-грозно от това няма.

Иначе на тая фирма има джип някав пак със същата муцуна и пак няма такава грозортия :sick Как има хора да ги купуват незнам.

PSYCHOSIS said:
Може ли хейтърите на Х6 да ми дадат някакво описание на грозните черти на колата?

Излишно голяма е? :Д Аз нямам нищо против Х6, имам против тея дет я карат, щото явно си мислят, че са царе на пътя и са с 2 чифта мъде га седнат зад волана.

Blitz_krieg_1941 said:
Излишно голяма е? :Д Аз нямам нищо против Х6, имам против тея дет я карат, щото явно си мислят, че са царе на пътя и са с 2 чифта мъде га седнат зад волана.

Много по-зле се държат хора с Голфове всъщност както и шофьори на ГАЗ-ки... И на мен ми е чудно какво е грозното на X6...

За протокола Actyon-a също ми харесва, не мисля че е грозен!

djadomraz said:
Много по-зле се държат хора с Голфове всъщност както и шофьори на ГАЗ-ки... И на мен ми е чудно какво е грозното на X6...

За протокола Actyon-a също ми харесва, не мисля че е грозен!

Да,и аз харесвам X6-цата!

djadomraz,по нататък по коледа ще ти пиша писмо за Х6-ца,ако може бяла! :rolleyes:

jozo said:
Гласувам за първото с 2 дигнати ръце.По-грозно от това няма.

Иначе на тая фирма има джип някав пак със същата муцуна и пак няма такава грозортия :sick Как има хора да ги купуват незнам.

Хора като djadomraz например. :lol:

djadomraz said:
Обърка се леко. АКо не си разбрал - дядо ти мраз наскоро се сдоби с тойота авенсис.. ама нова :)

Значи браво на дядо мраз. Направил е страхоен избор! ;)

sk8er said:
SLR и X6 направо са се СЦЕПИЛИ от грознота........ :laughing: :wacko:

Х6 не е грозно. То просто не прилича на нищо - нито е бус, нито е джип, нито е лек автомобил, нито е спортно купе - просто е едно голямо нищо. :lol:

Явно са се опитали да направят нещо като имитация на Порше, но за дебелаци! :lol:

gado said:
Ето това е безспорният фаворит за всички времена, призната за най - грозната произвеждана някога кола. А всъщност идеята е била да се създаде най - безопасната кола за времето си (за пътуващите в нея)

Насладете се на "Аврора"

6cd9cdb970845f57.jpg

bf0955f575d082bf.jpg

Повече подробности за това.......... нещо можете да прочетете Тук !

Тая кола не е грозна, даже е много идейна. Особено за времето си, когато е била разработена. :rolleyes:

Чувал ли си, че историята се върти в кръг. Нищо чудно да не е далече денят, когато отново ще се появят автомобили с подобен дизайн.

djadomraz said:
Обърка се леко. АКо не си разбрал - дядо ти мраз наскоро се сдоби с тойота авенсис.. ама нова :)

:punk

Ferante said:
LADA

1

2

3

4

Ай стига бе! Трябва да забранят думата "дизайн" в русия. Нито архитектурата им е архитектура, нито графичния дизайн им е графичен дизайн, нито индустриалния дизайн им е индустриален дизайн. Провал от всякъде! Ако не бяха Норвежците, човек би си помисли, че на студено дизайн не вирее.

evil_smith said:
Не е най-грозната, но определено не ми допада SLR McLaren.

Още по-смешна ми стана когато Джеръми Кларксън я определи като пенис, с тази дълга предница и копираната идея от Енцо. :D :D

Да бе. Те всички са крали от Ферари. Айде ако обичаш.

NeRoX said:

Sang Yong Actyon:

Sang Yong Rodius:

Надали има по-грозни SUV-ове от тези на пазара в момента. :blink:

Надали. Изродийки. По-грозни от Multipla. Не мога да преценя, кое от двете е по-грозно.

Ето нещо също много грозно за мен -> http://www.pitstop.zp.ua/Image/img%20005.jpg

А до колкото Х6-цата.. На мен си ми харесва, но защо ли си мисля, че от всяка фирма почнаха да вадят по един модел - един вид "кола с визия от бъдещето"...

И лично според мен за напред няма да виждаме много стандартни модели дето сме свикнали да гледаме по-пътищата. Трябва да свикнете.

Zingam - май е няколко неща в едно Х6-цата ;-), което за много хора е компактни и удобно.

Не знам какво не й харесвате на Х6-цата... сериозно много красиво возило е. Може да не е ясно точно какъв тип возило е но е готино на външен вид. За сметка на това ЕЙ ТВА е грозен джип. Може и да е стабилен и здрав и много проходим и каквото си искате там още но е д***а грозното квадратно парче. Та с теслата сигурно са го дялкали. Яй любувайте се на грозотия после кажете че е по-красив от Х6-цата:

mercedes-g-class-w463.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...