Jump to content
BulForum.com

Skype-ползвате ли го?

alchemy

Recommended Posts

Напоследък по време на разговор се получава много силно ехо. Ужасно неприятно е. Чувам себе си в слушалките постоянно.

Някой знае ли каква може да е причината и как да отстраня проблема? Благодаря.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Мисля, че ако отсрещната страна е със колонки и микрофон, се получава така. Предполагам, че не с всички ти се забелязва този ефект. При ехо, помоли да отдалечат микрофона от колоните, или да намалят звука.

някой да е слагал новата версия 1.4.0.51? във форума им хората май се оплакват че нещо пукало :-) те щото не са звъняли до някое село преди 2-3 години да видят тогава как пука :-)

garga said:
някой да е слагал новата версия 1.4.0.51? във форума им хората май се оплакват че нещо пукало :-) те щото не са звъняли до някое село преди 2-3 години да видят тогава как пука :-)

Сега е същото. За селата имам на предвид.

• 2 weeks later...

Имам следния проблем при използването на skype. При мен думите на отсрещния идват веднага, но моито отиват при него с забавяне от около 30-40 сек. Аз съм на ггбит, другия абоонат е в БГ. От какво се поражда този проблем и има ли лечение :)

CrazyHorse said:
Имам следния проблем при използването на skype. При мен думите на отсрещния идват веднага, но моито отиват при него с забавяне от около 30-40 сек. Аз съм на ггбит, другия абоонат е в БГ. От какво се поражда този проблем и има ли лечение :)

S nai-novata versiq li si ? Zashtoto sym 4uval 4e pravi mnogo problemi. Iztegli ot nqkyde ako namerish nqkoq po-stara versiq. Na men li4no novata ne mi pravi problemi , no imam edin priqtel, na koito mu se precakva mnogo

CrazyHorse said:

Вече е писано в тази тема - най-вероятно скоростта на един от двама ви е много ниска

Аз пък съм сигурен че скоростта няма толкова значение, защото с телефонен интернет 3 КБ се говори перфектно по скайп, естествено всеки download трябва да е спрян. Пинга също е много важен

Botev1912 said:
Аз пък съм сигурен че скоростта няма толкова значение, защото с телефонен интернет 3 КБ се говори перфектно по скайп, естествено всеки download трябва да е спрян. Пинга също е много важен

При по-бавна връзка се получава забавяне, ехо, а след време и изчезване на сигнала като цяло. с 3KB не може да се говори нормално по никакъв начин, защото само разните му там пакети са към 1К.

ако звука който се кодира е 20bps е нужно интернета да е поне 20bps, за да се осъществява пренос и то с пресичане, защото както казах по-горе се предава и друга информация освен звука.

Имам проблем със Skype!!Изведнъж ме изхвърли и сега като пробвам да се впиша отново ми дава някаква критична грешка и не мога да се впиша вообще,даже и с нова регистрация.Само при мен ли е така?!!

споко пичове не сте единствени ;)

има 2 варианта:

1. eBay са решили да правят скайпа платен

2. просто им се е скапал сървъра и ся не можем да се логнем

chistacha said:
споко пичове не сте единствени ;)

има 2 варианта:

1. eBay са решили да правят скайпа платен

2. просто им се е скапал сървъра и ся не можем да се логнем

Абе от една страна се успокоих,че не е в мвн проблема.Ама от друга,ако найстина ще става платен!! :angry1 :cry

Ползвам последната версия 1.3.067. Пробвах дали ще ми даде грешка, като затворих Skype, после пак го заредих. Няма проблем, логна ме и онлайн контактите ми показа. Така, че може сървърът им да се е объркал нещо.

alchemy said:
Ползвам последната версия 1.3.067. Пробвах дали ще ми даде грешка, като затворих Skype, после пак го заредих. Няма проблем, логна ме и онлайн контактите ми показа. Така, че може сървърът им да се е объркал нещо.

Дам. И аз съм така :huh: , но имам друг проблем с кирилицата :

Значи когато пиша на Кирилица в скайп не ми показва нещата, които пиша и само пропуска ред :confused . Когато реша да копирам нещо написано на кирилица, аз не мога да го прочета, а пък отсрещният го прочита :huh: . Някой да знае нещо по въпроса, и как да го оправя :wacko: ?

здравейте хора, имам едно питане относто често използваната продукция skype, значи имам доста добавени приятели, но имам 2ма-3ма които ми стоят с една питанка, макар че те са ме добавили и аз съм ги добавил и пак така си остава, на тях им дава че съм он-лайн а на мен винаги една питанка, давам отново request authorisation но отсреща ми казват че не получават нищо, не е кой знае какво.. но е супер е дразнещо

Troublemaker said:
здравейте хора, имам едно питане относто често използваната продукция skype, значи имам доста добавени приятели, но имам 2ма-3ма които ми стоят с една питанка, макар че те са ме добавили и аз съм ги добавил и пак така си остава, на тях им дава че съм он-лайн а на мен винаги една питанка, давам отново request authorisation но отсреща ми казват че не получават нищо, не е кой знае какво.. но е супер е дразнещо

Пробвай да ги махнеш от контакната листа и им кажи и те да те махнат , а после им искай authorization ;) . Обаче май има тема за скай-а :bgrin:

http://www.evrocom.info/invision/index.php...ic=14396&st=280

Много голям проблем е. Това значи, че едва ли може да се оправи без формат и преинстал. Флекса омазва много шрифтове и не могат да се оправят

Botev1912 said:
Много голям проблем е. Това значи, че едва ли може да се оправи без формат и преинстал. Флекса омазва много шрифтове и не могат да се оправят

Еми аз и преди си бях с flex-чо, ама не ми създаваше неудобства и проблеми :D . Преди време също бях пак с флекс-а и нямах проблеми :blink: . А преинстал на уин-а или на флекс-а, защото ако е на уиндоуса - правих го преди 20 дена :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...