Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не знам за какви минимални отклонения говорите, но откъде го лепнах този вирус със силно зачервено гърло и дразнеща температура - не знам. Толкова много хора около мен кихаха и брихаха, че дори нямам идея кого да обвиня :moon:

ПС не бях боледувал от година и половина и това е доста дразнещо

On 10/13/2015 at 9:57 AM, RaptoR said:

При всички от този век поне. Разбира се при Лада и някои архаични модели на Мазда не е много сигурно, но със сигурност пак има някакво минимално отклонение.

За пореден път си в грешка. Виждал съм автомобили след 2008-ма година които почти нямат отклонение.

Е ти при такива опции да се заразиш какво очакваш? 

ЕДИТ: По тая логика и моята ПОЧТИ НЯМА отклонение. За пореден път не съм в грешка. 

On 10/13/2015 at 10:12 AM, RaptoR said:

Ами не мисля, че съм сбъркал, да кажем.

Ами щом казваш....само не разбрах за конкретния случай ли говориш или по принцип за всички случаи... :laughing1:

On 10/13/2015 at 10:13 AM, Sothbiss said:

...откъде го лепнах този вирус със силно зачервено гърло и дразнеща температура - не знам. Толкова много хора около мен кихаха и брихаха, че дори нямам идея кого да обвиня

От мене със сигурност не е - само ме боли гърлото, но температура нямам, а и последно доста отдавна ти пусках ЛС. :lol:

Ангеле. Зареди си историята. Виж по дни кога са ти отчетени. В дните, в който нямаш инфо, означава, че ти е бил спрян gps-а. Нямаш gps - няма история на проследяването.

Аз днес бях при баща ти ... жив и здрав да е човека, много е разбран и ми свърши чудесна работа и бая си поговорихме - скъсани кабели в багажника. Видях ти и старата кола къде е паркирана :D трябва да й сложите на предния джам "ПРОДАВА СЕ - цена ХХХХ" ;)

On 10/13/2015 at 11:16 AM, Antares said:

Току що осъзнах, че старата ми кола я продавам на цената на galaxy s6 edge :lol:

Ако добре си спомням и е един много стар Опел - даже много й искаш.... Аз например на Мондеото 4 цифри не мога да му взема, един вид е вечно мое. 

Hyundai Lantra, 98-ма, 1.8, с газ. Стара е, ама чак пък Опел...

Баща ми е пич. Това е единствения човек, за който знам да се хване, и да изчете всичките стотина страници на разширеното упътване на телефона си :) 

On 10/13/2015 at 10:13 AM, Sothbiss said:

Не знам за какви минимални отклонения говорите, но откъде го лепнах този вирус със силно зачервено гърло и дразнеща температура - не знам. Толкова много хора около мен кихаха и брихаха, че дори нямам идея кого да обвиня :moon:

ПС не бях боледувал от година и половина и това е доста дразнещо

И мен нещо ме дращи гърлото, та направо се натъпках днеска с лекарства превантивно.

On 10/13/2015 at 11:04 AM, Grimjaur said:

Ангеле. Зареди си историята. Виж по дни кога са ти отчетени. В дните, в който нямаш инфо, означава, че ти е бил спрян gps-а. Нямаш gps - няма история на проследяването.

Заредих си историята. Имам си всеки ден отчетено къде съм ходил, дори и да не е с точност то 1-2 метра. GPS не пускам. Как да ти го обясня по-добре?

В случая в който се говореше, спокойно може да се види детето дали е в училище, дали е в къщи или е на кафе, дори и без пуснат GPS.

On 10/13/2015 at 11:34 AM, Antares said:

Hyundai Lantra, 98-ма, 1.8, с газ. Стара е, ама чак пък Опел...

Баща ми е пич. Това е единствения човек, за който знам да се хване, и да изчете всичките стотина страници на разширеното упътване на телефона си :)

Аз си чета упътванията за всичко. Телевизори, ресивери - всичко. Дори и за тонколоните прочетох упътванията.

Те затова после имат въпроси. Не един път съм намирал отговора на въпросите си в упътването. Дори и след безрезултатно търсене в Гугъл.

On 10/13/2015 at 11:44 AM, Antares said:

Ще се учудиш колко малко хора го правят...

Това е щот' са спецове...големи...и затова има много от тях навсякъде.

On 10/13/2015 at 12:09 PM, Grimjaur said:

Ангеле. Довечера ще кача скринове. Технически е невъзможно.

Добре. Щом казваш....

Явно моите телефони са магически и Location Services са възможни без GPS сигнал.

Сега отново погледнах. Пише ми с точност до минути кога съм излезнал от вкъщи, колко време съм седял там, кога съм излезнал от работа, дори ме е отбелязало в обедната почивка къде съм ходил. GPS не съм пускал от Събота.

Няма какво да му гледам толкова. 2 седмици назад, всеки ден имам акуратно показани местата, на които съм се задържал повече от 10 минути и приблизителният ми маршрут до там. Също и колко време съм стоял.

Колкото и да го гледам - няма да изчезне. Ако не исках да ми се види целия дневен маршрут, щях да ти покажа скрийншот.

Не съм сигурен какво обсъждаме в момента.

И аз не съм сигурен. Но знам, че без пуснат gps няма как да имаш данни къде си обикалял.

On 10/13/2015 at 6:42 AM, RaptoR said:

Относно доверие пак не си в час - говорехме за САМОСТОЯТЕЛНО ХОДЕНЕ ПО УЛИЦИТЕ. Какви телефони и какви 5 лева? Дисциплината е такава, каквато я направиш.

Аз реших че говорим по принцип за parental control software - признавам прочетох леко по диагонал няколко пост-а... 

On 10/13/2015 at 10:10 AM, Midex said:

Абе ти да не си зодия 'котка' - не съм те видял да си паднеш на гърба досега. Като сбъркаш, се казва  "е ми...сбърках" - лесно е и не боли. :))

Нали? Чак да ти е кеф да го бъзикаш. На моменти не мога да се сдържа и аз :)

On 10/13/2015 at 4:05 PM, djadomraz said:

Аз реших че говорим по принцип за parental control software - признавам прочетох леко по диагонал няколко пост-а... 

Това ти е практика на тебе...  :grin:

On 10/13/2015 at 6:42 AM, RaptoR said:

Засега транспорт има само по селата, едвам издържат и него. И да - доста пари струва, няма нищо общо със запад и изток, що за глупост? И да - американците са изключително тъпи.

Онзи транспорт е друго нещо. На мен ми излиза около 200лв/месец транспорта и храненето в училището. Не е малко, но пък държавата нищо не е субсидирала (за мое щастие, защото поради тази причина всичко е на ниво, а не само документално). Имаме си чуден градски транспорт - с малко организация и почти без никакви инвестиции общината може да направи училищни автобуси. Може да не се събират децата от домовете направо, а от спирки на големите булеварди, но ще знаеш, че качиш ли детето на автобуса то ще отиде право в училището.

Според теб това лоша идея ли е? Толкова бедни ли са примерно Пловдив и София и толкова неосъществимо ли е? Я помисли колко ще се облекчи трафика като се разкарат майките каращи децата си до училища и детски градини. 2 пъти дневно!

On 10/13/2015 at 7:20 AM, Antares said:

Дядо е интересен случай. Гледа света и природата през монитора, гледа го през призмата на цифри и буквички и обяснява на хората, които са сред природата доста по-често от него какво всъщност се случва. Чете факти от уикипедия, метеорологични източници и същевременно обяснява на скиорите, че всъщност има сняг и опитите да обяснят, как зимите са меки са измислици...

Пешо, в случая нещата са много спорни. Моделите, на които се базират прогнозите за "края на света" са тотално грешни и до момента нищо не са успели да предскажат правилно. Освен това ако погледнеш назад в историята е именно последната картинка, която публикувах - от 30 години насам имаме "10 години до апокалипсиса"... е минаха 3 пъти по толкова а този апокалипсис си е все така теоретичен, а климатолозите си променят мнението дали се затопля планетата или се захлажда и кой аджеба е виновен.

И междувременно за едни "зелени проекти" се изсипват маса пари като държавни субсидии... да, изобщо не е съмнителна схемата. Ама хич.

Г-н Елън Мъск ако не му даваха пари досега да е фалирал 3 пъти а теслите ако идваха на реалните си цени и без никакви данъчни облекчения дали щеше да продаде и една?

Я кажи - знаеш ли кога е произведен първия електромобил? Батериите продължават да са зле. Те батериите ако бяха по-леки и издържаха повече отдавна само с електромобили да се движим всички...

On 10/13/2015 at 4:17 PM, djadomraz said:

Онзи транспорт е друго нещо. На мен ми излиза около 200лв/месец транспорта и храненето в училището. Не е малко, но пък държавата нищо не е субсидирала (за мое щастие, защото поради тази причина всичко е на ниво, а не само документално). Имаме си чуден градски транспорт - с малко организация и почти без никакви инвестиции общината може да направи училищни автобуси. Може да не се събират децата от домовете направо, а от спирки на големите булеварди, но ще знаеш, че качиш ли детето на автобуса то ще отиде право в училището.

Според теб това лоша идея ли е? Толкова бедни ли са примерно Пловдив и София и толкова неосъществимо ли е? Я помисли колко ще се облекчи трафика като се разкарат майките каращи децата си до училища и детски градини. 2 пъти дневно!

Онзи транспорт е баш същото нещо - училищни автобуси. Явно обаче МОН не може да си позволи да пусне в градовете такива ... засега ... И не бъркай Градски транспорт с МОН. Иначе нямам нищо против идеята. Никога не съм казвал подобно нещо. 

==========================

На Пешо пак си отговорил с някакви измислици-премислици.... 

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...