Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 4/17/2015 at 9:28 PM, kotora said:

Абе сичко го вадят от 1 казан.На уискито му добават малко боя и толкоз.

3ма души пием 1 шише уиски в чалгатека...На другия ден до обед съм неадекватен.

някой друг път ;-)
  On 4/18/2015 at 6:37 PM, gado said:

Аз от там си я взимам... Цена, два и нещо.

То... ти и на тлъста чалгица се размазваш, ама никой не го прави на въпрос, нали?

абсолютно. И ще продължавам. Ама във Вегас и Маями няма кой да ми я пуска

:-D:-D

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 4/17/2015 at 4:33 PM, gado said:

а ла какаду. 

Не обиждай птици, дето не познаваш!  :grin:

==========================================

Забележки: Има данни за женски генетичен пол. Изключва се МОНОЗОМИЯ Х

Мисля да се напия като биУлица и да се прасна със засилка в стената....  :laughing:  :laughing:  :laughing:

On 4/18/2015 at 5:12 PM, DON_CHEFO said:

Отвратителна бира. И за напукани пети няма да я ползвам. И аз така се подлъгах да я пробвам. Ямайските и Японските ми харесват повече. Спрял съм обаче с всякакви експерименти. Стела, Старопрамен или нещо немско. Проблеми нулеви.

Ти сигурен ли си че нещо не се бъркаш с будвайзера? Щото такова нещо като кофти чешка бира няма... То всъщност по-хубава от чешката няма или зависи от вкуса и времето навън евентуално белгийска ама някои леко на бира с вино го докарват та зависи. Иначе и Leffe не е лоша но е по-особена, най-вече тъмната.

On 4/19/2015 at 1:31 AM, djadomraz said:

Ти сигурен ли си че нещо не се бъркаш с будвайзера? Щото такова нещо като кофти чешка бира няма... То всъщност по-хубава от чешката няма или зависи от вкуса и времето навън евентуално белгийска ама някои леко на бира с вино го докарват та зависи. Иначе и Leffe не е лоша но е по-особена, най-вече тъмната.

Не бъркам. Американският пикоч го ползваме за биърпонг като ми се случи да попадна на такова място. Пилзена никога повече

On 4/19/2015 at 3:52 AM, DON_CHEFO said:

Не бъркам. Американският пикоч го ползваме за биърпонг като ми се случи да попадна на такова място. Пилзена никога повече

Младежо, нещо сериозно си се объркАл по отношние на чешкия пилзен изобщо и Pilsner Urquell в частност.

Що, по дяволите, настройката на мейл клиент към служебна поща винаги е такъв ташак и с толкова зор....И обикновено нищо не се получава...

On 4/19/2015 at 4:06 AM, Godfather said:

Младежо, нещо сериозно си се объркАл по отношние на чешкия пилзен изобщо и Pilsner Urquell в частност.

горчи ми повече от колкото трябва, а аз не обичам

:-)

On 4/18/2015 at 2:33 PM, HEMO said:

Минава ми през главата,че минах 1150 км с 52л....бях забравил колко е готино да не зареждаш на всеки 230-260 км...

Е, че с какво моторче е тази кола? 900куб/см?!??!

On 4/19/2015 at 7:58 AM, Mladenski said:

Минава ми през главата,че минах 1150 км с 52л....бях забравил колко е готино да не зареждаш на всеки 230-260 км...

Е, че с какво моторче е тази кола? 900куб/см?!??!

Не 1.8 турбодизел 115кс.

On 4/18/2015 at 7:27 PM, host said:

... тоя човек ме изкефи

И мен също, страхотна изработка, но малко ми идва късо острието, поне 4-5 см още, и щеше да е най добрия нож.

On 4/19/2015 at 8:15 AM, HEMO said:

Не 1.8 турбодизел 115кс.

Че тва 4,5л на 100км ми идва малко, малко. Само извънградско трябва да е, и то на пета с 90км/ч и пак се съмнявам. Ти го догара ценово на разход на газ.  :blink:

Моята е 1,6 16клапана 107коня и като я понапъна извънградско 130-140 ми дава 10л/100км газ. Пак за 10лв. трябва да си и сложил и електродвигател  :))

тва за ножа.... с толкова машини тоя си ги прави на конвейер...за мен това не е ръчно правене на ножове...

On 4/19/2015 at 8:24 AM, Mladenski said:
Че тва 4,5л на 100км ми идва малко, малко....
На мен ми идва много добре :) 5-та,круизконтрол и 90км.Може и повече де :P ценово нафтата ми струва 1.70лв та съм доволен.В града 6-6,5л.

On 4/19/2015 at 8:34 AM, HEMO said:

На мен ми идва много добре :) 5-та,круизконтрол и 90км.Може и повече де :P ценово нафтата ми струва 1.70лв та съм доволен.В града 6-6,5л.

Това е много добре, само, че не взимай такава нафта от 1,70лв че ще прецакаш моторчето, достатъчно малко ти гори да зареждаш качествена нафта от еко, омв и т.н.

On 4/19/2015 at 8:41 AM, Mladenski said:

Това е много добре, само, че не взимай такава нафта от 1,70лв че ще прецакаш моторчето, достатъчно малко ти гори да зареждаш качествена нафта от еко, омв и т.н.

Само на Еко зареждам ;-)

On 4/18/2015 at 8:54 PM, RaptoR said:

Не обиждай птици, дето не познаваш!  :grin:

==========================================

Мисля да се напия като биУлица и да се прасна със засилка в стената....  :laughing:  :laughing:  :laughing:

И ся, кво!?!  Караме докът не нацелим някой Y ? :angel:

Добре де, и нашите коли ги зареждаме там, 10ст на 1л е 2,16лв и -20% ДДС да взимаш пак е 1,80лв.  :confused

П.П. Както и да е де, много добре ти гори колата, аз съм се замислил следващата да е дизел. Уж на газ беше много евтино, то като сложиш уредба 1000лв, регистрация 50лв и по 5лв на преглед, отделно като дойде време и за ренген и тя излизя давол и половина, докато ги избиеш тия пари. По-добре едно такова дизелче и си свиркай и карай.

Макар че като се замисля по-на дълбоко, 96ст на 1л -5ст отстъпка 91ст -20% ДДС и идва на 75ст по 10л градско пак е 7,5лв на 100км.

On 4/19/2015 at 5:23 AM, Grimjaur said:

Що, по дяволите, настройката на мейл клиент към служебна поща винаги е такъв ташак и с толкова зор....И обикновено нищо не се получава...

Аз такива проблеми нямам, щото ползваме Google IMAP. Та не е винаги.

------------------

Гледам, че Стефан е дошъл на дневен ред да му се обсъжда и критикува личния избор. Яко комунизъм цари в тоя форум, ей.

On 4/19/2015 at 8:55 AM, Mladenski said:
Както и да е де, много добре ти гори колата, аз съм се замислил следващата да е дизел. Уж на газ беше много евтино, то като сложиш уредба 1000лв...
И двете горива си имат предимства,съответно и недостатъци...До скоро карах Мазда със същия мотор 115кс на на газ.На газ ако смятаме само газ-та е маалко по-евтино.Като сложиш и бензина(щото пали само на бензин,зимата в студа си карах почти само на бензин) нещата стават сходни.Ги-1400 кинта ми струваше,бях доста доволен,иначе недостатъците са малкия багажник и въртящия момент.При дизела имам на разположение 280нм стоково-пълен/празен върви като змей,не зареждам на всеки 250 км...огромен багажник...Доста нови коли не носят на газ-горят клапани на поразия,гният гърнета от газта и ред други неща.Това дето го продават за газ у нас е няква помия...То не че не е същото и при дизела...пълно щастие нЕма:mellow:

On 4/19/2015 at 10:15 AM, w00x said:

Аз такива проблеми нямам, щото ползваме Google IMAP. Та не е винаги.

Ми и аз ползвам онлайн приложението на Outlook, ама е бъгаво.

On 4/18/2015 at 7:38 PM, DON_CHEFO said:

някой друг път ;-)

Кажи ми 1 чалгатека в която уискито да не е менте и да не е с черен етикет.

И аз се замислям следващата ми кола да е дизел,автомат.Но пък тия дето съм ги харесал са по 20к...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...