Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 8/20/2013 at 10:17 AM, Sothbiss said:

Намирането на качествена албанска музика е равно на мисия невъзможна. След преслушване на 15-тина кючека, се спрях на някаква тяхна "чалга" певица (Шкурте Гаши) с 1-2 по-баладни песни. Народни албански песни нЕма.

@нетруут - видях Тирана и друг техен град - Дуръс и мнението ми за тях си остава почти същото - адските цигани. Въпреки че очаквах нещата да са по-зле...

А ти кому чепа държиш там се пита в задачата??? :laughing:  :laughing:  :laughing: 

On 8/20/2013 at 10:19 AM, mIRCata said:

Не съм алергичен към оси. Разбрах го по трудния начин :)

За пръв път в живота ти?  :blink:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 8/20/2013 at 10:24 AM, RaptoR said:

За пръв път в живота ти?  :blink:

Оса - да. Пчели са ме жилили няколко пъти, но оси до сега не бяха.

On 8/20/2013 at 11:15 AM, mIRCata said:

Някъв нов некрофил броди из Евр.. ъъ форума.

Следващите 2 седмици няма да броди....пак ще си пише, но ще чака неопределено време да излезе поста му...

On 8/20/2013 at 11:37 AM, w00x said:

Аз явно не съм бил, защото тая песен за първи път я чувам.

Обади лаф :)

2001 година сигурно не си бил малък, ама аз бях :)

Точно това парче го въртяха супер много време по MTV (ако не се лъжа). Едва ли е било по VH1.

On 8/20/2013 at 11:56 AM, Sothbiss said:

https://www.humblebundle.com/

Налазвайте, докато трае промоцията. Можете да си вземете тези невероятни заглавия за смешни пари. BF3 + 6 страхотни игри за 4.80$ :thumbsup:

Момче, ще ме вкараш в излишни разходи...Как можа?Как? :cry

On 8/20/2013 at 11:21 AM, gal4enceto said:

Бяхме малки :)

Бяхме дърти..."...въпрос на гледна точка" (Айнщайн, Обща теория на относителността, стр. 312, 22-ри ред). :grin:

On 8/20/2013 at 12:00 PM, magdanoz4o said:

Момче, ще ме вкараш в излишни разходи...Как можа?Как? :cry

Тия игри дори нямам достатъчно juice в компютъра да ги изиграя, но за $5 ще взема да ги купя.. :D

Що не са за PS3...

On 8/20/2013 at 12:15 PM, Psihara^^ said:

Само тези игри ли са? :( Няма ли да пуснат и други? Това за 1-ви път го виждам... Няк'ва конкуренция на Steam Sales явно....

За момента са само тези, но може да пуснат други. Трай за хубост :). Иначе от ЕА за първи път правят такова нещо, явно нещо са се размекнали. :moon:

Я напазарувах едно пакетче и пуснах кода за Бърнаут в един друг форум, че ми се повтаря, а БФ3 ще го подаря на братчеда да поцъка, че и той ми се повтаря.

On 8/20/2013 at 12:23 PM, Sothbiss said:

За момента са само тези, но може да пуснат други. Трай за хубост :). Иначе от ЕА за първи път правят такова нещо, явно нещо са се размекнали. :moon:

Я напазарувах едно пакетче и пуснах кода за Бърнаут в един друг форум, че ми се повтаря, а БФ3 ще го подаря на братчеда да поцъка, че и той ми се повтаря.

На другата страница имаше някви инди заглавия...

Няма ли подобно нещо и за PS3? Други сайтове има ли?

On 8/20/2013 at 12:29 PM, w00x said:

На другата страница имаше някви инди заглавия...

Няма ли подобно нещо и за PS3? Други сайтове има ли?

Да ми се махаш с тоя ПС3 :moon:

И не е като да нямаш пари. Я ми изкарай едни 600 лева и ще ти направя компютър мечта! :)

Иначе за ПС3 такива прИмоции няма. Май в ПССторе пускат гювеч от време на време, ама ти си май хакер и достъп до там нямаш + това пак имаше някакъв месечен/годишен абонамент, но не съм много запознат, та може и да те лъжа :)).

Чудно ми е какъв компютър-мечта ще сглобиш за 600 лева?

Щото на мен само дъно и процесор, дето съм загледал ще ми излезнат горе-долу толкоз...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...