Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 8/6/2013 at 7:41 PM, gado said:

Хуу, де... Ква е хавата в тва, от страхотен и марков душ-гел, дет ухае толкова разкошно, че ти иде да си посегнеш...  да ти пари на гъза!? Или е някво дизайнерско решение това :mellow:

Колко марков? Може да ти е изнежена кожичката на дупето. Да ти се е протрила нещо... Проверил ли си се? Викни някой приятел да те погледне.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 8/6/2013 at 7:51 PM, DON_CHEFO said:

Говорете бре...тъкмо ще ви кажа как с кеф си вях макарите по баровете, без да има миндили да ми казват какво да правя, как да го правя и в колко часа да го правя ;) :D

Именно затова сега ти е някак си безумно адски криво, че в носиш пици на негрите по нощите и ги псуваш. А те са просто едни клиенти, които си плащат, какъвто беше ти тук по чалгите по цели нощи. Ако беше минал едни 6 месеца в казармата, едно щеше да научиш неща, които сега няма пак да изброяваме за 18-ти път, но и щеше да знаеш, че в живота е така - понякога трябва да се усмихваш на най-простите и долните и да изпълняваш. Тепърва много пъти ще го виждаш това. 

On 8/6/2013 at 8:22 PM, RaptoR said:

в живота е така - понякога трябва да се усмихваш на най-простите и долните и да изпълняваш. Тепърва много пъти ще го виждаш това. 

Амин!

On 8/6/2013 at 8:07 PM, w00x said:

Проверил ли си се? Викни някой приятел да те погледне.

Така както го каза, все едно си предлагаш лично услугите за въпросната операция. :lol:  :effemine3:

Тия от Лудогорец са много кьопави в краката. Все едно им бяха вързали цимент. Но едно им признавам - няма такива късметлии.

Ама тия от Партизан и те са едни... Да изпуснеш толкова положения... Щяха да ни плющят като шкембе в дувар...

Не ми се мисли как ще "играем" срещу по-силни противници. И коментаторът вика : "Вижда се развитието в Лудогорец".

Какви са били преди този мач, ако това е развитие? Спяли са, пили са кафе, играли са белот по време на мач?!

Тази сутрин на Альошка имаше някакъв пич, който е бил към 220 килограма. А сега е към 85. По него имаше само мускул и висяща кожа. Като го попитах кога ще оперира, отговора беше "чакам Енчев да ме покани за плакат "Преди/След"" :lol:

Аз имам един съученик, който беше 140 кила в училище... После беше качил още. Сега е 90-на. Гордея се с него, в интерес на истината :)

Видене, не мисля, че казармата е основния катализатор за успеха в живота. И без нея съм си научил житейските уроци, но искрено се радвам, че не съм минал промивката на мозъка. Да, физическата страна на нещата я няма, само че не знам дали в казармата сте имали натоварванията, които имахме на един летен лагер 2010-та...

Т'ва за кожата не е вярно.

А инак най-големият проблем за затлъстяването и дебелеенето и ужасните сцени, на които сме свидетели всеки ден - дебели жени в прилепнали дрехи - не е лошото хранене.

Тези 25 килограма мазнини не съм ги махнал с "правилно" хранене. Не съм спирал хляба, бирата, всяка седмица съм ял пици.... Проблемът е в УЖАСНО лошата спортна култура. Катастрофално лошата спортна култура.

А за това е виновен Интернетът, защото постоянно има разни писания за жени и мъже, които отслабвали с диети и т.н. Е да, ама не. С диета нищо не се получава.

И всеки си мисли, че с 3 тренировки седмично се постига нещо. Отново, да - ама не. Ще се опитам да намеря една графика за "какво се случва с организма в седнало положение". Доста е скандална.

On 8/6/2013 at 8:22 PM, RaptoR said:

Именно затова сега ти е някак си безумно адски криво, че в носиш пици на негрите по нощите и ги псуваш. А те са просто едни клиенти, които си плащат, какъвто беше ти тук по чалгите по цели нощи. Ако беше минал едни 6 месеца в казармата, едно щеше да научиш неща, които сега няма пак да изброяваме за 18-ти път, но и щеше да знаеш, че в живота е така - понякога трябва да се усмихваш на най-простите и долните и да изпълняваш. Тепърва много пъти ще го виждаш това. 

Това няма как да ме радва в този и в още 10 последователни живота. А ако едни неща не се бяха случили(преди време), до сега 300 пъти да съм и е**л ***ката майна на Америка ;). Разбери, че аз съм като тока...гледам най-малкото съпротивление и така ще бъде докато не дойде времето да ме копат в земята ;).

On 8/7/2013 at 7:29 AM, Psihara^^ said:

Т'ва за кожата не е вярно.

А инак най-големият проблем за затлъстяването и дебелеенето и ужасните сцени, на които сме свидетели всеки ден - дебели жени в прилепнали дрехи - не е лошото хранене.

Тези 25 килограма мазнини не съм ги махнал с "правилно" хранене. Не съм спирал хляба, бирата, всяка седмица съм ял пици.... Проблемът е в УЖАСНО лошата спортна култура. Катастрофално лошата спортна култура.

А за това е виновен Интернетът, защото постоянно има разни писания за жени и мъже, които отслабвали с диети и т.н. Е да, ама не. С диета нищо не се получава.

И всеки си мисли, че с 3 тренировки седмично се постига нещо. Отново, да - ама не. Ще се опитам да намеря една графика за "какво се случва с организма в седнало положение". Доста е скандална.

25 кила...че ти си за медал ако питаш мен. Лошото е, че трябва да смениш абсолютно целия гардероб

Иначе ей това слушам вече няколко дни:

http://www.youtube.com/watch?v=s8voWgWkJCc

Ще се опитам да намеря една графика за "какво се случва с организма в седнало положение". Доста е скандална.

Това е точно за мен...имам силен интерес да я видя.

Става и с три + диета/правилно хранене ;)

Храната много отдавна не е това което беше едно време.Дали заради комунизма (липсата на вносни неща\боклуци) или кризата след него, но в ученическите ми години, не можеше да се види повече от 1-2 деца с наднормено тегло в клас, докато сега ако има 1-2 слаби си е цяло чудо.

Не, не става. Ако ставаше, всички щяха да са аполонци и да се разхождат голи лятото. Това става само във филмите и в хора, които са създали мускулна памет. Не може да си лежал 25 години и изведнъж да искаш да стане.

И всичко опира до движение...Баси, като си ида на село да помаам с чуковете/мотиката/косата и прочие инвертар, въпреки цялото плюскане и пиене, си смъквам килата..А тука единственото ми движение е около бяса и сутрин в парка...Е как да не се тлъстеее(даже вече колата ляга на една страна  :laughing: )?

On 8/7/2013 at 9:06 AM, exabyte said:

Храната много отдавна не е това което беше едно време.Дали заради комунизма (липсата на вносни неща\боклуци) или кризата след него, но в ученическите ми години, не можеше да се види повече от 1-2 деца с наднормено тегло в клас, докато сега ако има 1-2 слаби си е цяло чудо.

Така си е. Плаша се като гледам децата на какво приличат... 

On 8/7/2013 at 9:12 AM, Grimjaur said:

И всичко опира до движение...

Много ясно!

On 8/7/2013 at 6:19 AM, AssassiN said:

Няма оправия това с кожата... 

След операцията ще е като Франкенщайн.

Не мисля, че това е вярно. А дори да е, няколко белега са по-добре от висяща кожа.

On 8/7/2013 at 8:48 AM, Psihara^^ said:

Лежането е естествена поза на организма.

Значи аз съм ОК. :D

'същнос, цялата рецепта е:"Бой, глад, стригане, корав 'ляб, тесни обувки и тежка работа.".

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...