Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ей ся свърших метрото на рейнджър...за хардкур рейнджър немам нерви...Ще я видя тая Античеймбър.

Сега ни трябва само някой, който да наплюе самолетите и танковете и да предложи игра с подводници и сме супер. :laughing:

@мосю Мидекс, оригинална я купих бре, от някъв индиец, ама бяха сбъркали и вместо Кокулин, бяха сложили Дуфалакс, та лошо не ми стана, ама за сметка на това се насрах. :shy: :grin:

On 7/25/2013 at 12:22 PM, Sothbiss said:

Сега ни трябва само някой, който да наплюе самолетите и танковете и да предложи игра с подводници и сме супер. :laughing:

@мосю Мидекс, оригинална я купих бре, от някъв индиец, ама бяха сбъркали и вместо Кокулин, бяха сложили Дуфалакс, та лошо не ми стана, ама за сметка на това се насрах. :shy: :grin:

post-12-1234436715.gif

Има и с подводници. Трябва да си спомня как се казваше. Сложничка беше, само това съм запомнил..

Silent Hunter

688%28I%29_Hunter_Killer.jpg

Единственият свестен, който съм виждал и играл. Но е от времето, когато сте били невинни душици в началното училище.

ЕДИТ: Това горе ме заинтригува!

Когато бях в началното училище компютри имаше ама не ни пускаха да си играем щото бяха много голяма рядкост. В 5ти клас чак имаше ама само Правец 8 и най-яката игра беше каратека, lode runner и diamond mine... За това дето си показал трябва PC при това доста сериозно, нормално 8086 със зелен монитор няма да помогне май :P

Пффффф тая игра е излезнала 97ма година бе... аз тогава и университета съм бил завършил при това от няколко години даже, че и казармата бях отбил и само за жени си мислех даже избягах от 1-2 щото взеха да ми говорят за деца...

On 7/25/2013 at 1:26 PM, djadomraz said:

Когато бях в началното училище компютри имаше ама не ни пускаха да си играем щото бяха много голяма рядкост. В 5ти клас чак имаше ама само Правец 8 и най-яката игра беше каратека, lode runner и diamond mine... За това дето си показал трябва PC при това доста сериозно, нормално 8086 със зелен монитор няма да помогне май :P

Абе говоря на Наско и на Сотбис бре, ДЯДКА!  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Сега ще дойде Пламен да си спомни с носталгия как са рисували с въглени лодки по стените на пещерата... 

On 7/25/2013 at 1:29 PM, RaptoR said:

Сега ще дойде Пламен да си спомни с носталгия как са рисували с въглени лодки по стените на пещерата...

Те когато са открили огъня и въглените Midex е бил вече на възраст, в която не са го интересували вече игрите :)

С баба Лили вече са правили записи на албумите и :)

Рисувахме я...само че по мое време тебеширите вече бяха познати на човечеството и ръцете ни след рисуването не бяха мръсночерни, а чистобели. :P

Виж...що се отнася до разни правец-и 8, те дойдоха доста по-късно от ученическите ми години, а навлизането на ай-би-ем-ското PC с процесор 286 вече беше в зрялата ми възраст. ;)

Хм.. тоя новия таблет на Гугъл Nexus7 ми хвана окото ама като гледам у бг никой не предлага, пък от сайта на гугъл ми викат "махай са що си българин, ние на такива не продаваме"?!

On 7/25/2013 at 1:39 PM, host said:

Хм.. тоя новия таблет на Гугъл Nexus7 ми хвана окото ама като гледам у бг никой не предлага, пък от сайта на гугъл ми викат "махай са що си българин, ние на такива не продаваме"?!

ъъъъъъъъм. Технополис, PIC на първо четене.

От коледа съм с един такъв.

Даже технополис ме изненадаха с ниските си надценки спрямо цените на Гугъл. Примерно Нексус 4 телефона е само 60 или 70 лв отгоре.

Нем, аз исках да видя дали предлагат новият им вариант който е резолюция 1920х1200, четири ядрен и т.н. В САЩ почва от 230долара.

Е новият тамън го пуснаха де. В сащ е на pre-order, в Англия още го няма. Може би септември ще се появи по нашите географски ширини :))

Таблетите са 2 вида - iPad и останалите. Останалите се делят на хубави (като Галакси Таб) и евтини.

Откак гледах на андроидкия браузъра как ми показва dropdown list-oвете не ща да видя повече андроид таблет. Елементарно нещо, но основно и мега дразнещо.

Имаше и още, но това с визуализацията на падащите списъци още ми държи влага

On 7/25/2013 at 2:34 PM, djadomraz said:

Таблетите са 2 вида - iPad и останалите. Останалите се делят на хубави (като Галакси Таб) и евтини.

Откак гледах на андроидкия браузъра как ми показва dropdown list-oвете не ща да видя повече андроид таблет. Елементарно нещо, но основно и мега дразнещо.

Ми да вземем да ги изхвърлим тогава... Брат ми сега подари на дъщеря ми Галакси Таб 2 и лично аз съм очарован от него. Единственото, което съм видял да липсва е диод на камерата, но много важно.... Не съм видял колко струва, но хвала на Бога, че не се набутах миналата година с Айпад за 1300 лева. Добре че не направих тая мегапростотия...   

По-голямо недоразумение от галакси шит 10 инча не съм виждал. Най-бъгавото нещо на света. Чисто нов, от кутията само докато му кача навигация, офис, плеър за филмчета със субтитри и заби 4 пъти!!! Това за мен е недопустимо.

On 7/25/2013 at 2:34 PM, djadomraz said:

+1 за дядото

и +100 за Скорпиона

на моя айпад така и не му намерих приложение при наличието на лаптоп...

При мен за детето е много полезно, защото се учи на техниката и отделно си реди пъзъли, рисува, оцветява.... Иначе за мен лично грам ненужно е това нещо освен за игрички евентуално... 

On 7/25/2013 at 7:23 AM, Psihara^^ said:

И аз в началото бях така. Аз не можех нито едно. :lol: Споко, все от някъде се почва. 

Леле толкова зле ли си бил :lol:

@котора, не, по-зле. Не можех да се увисна на собствената си тежест. :) Не трябва да има човек на планетата, който да се зарязва до толкова.

@таблет-диалога:

МОЕТО мнение, и не задължавам никого с него, е, че таблетите и смартфоните ще претърпят крах. Епичен и скандален. Не знам кога ще е, но за таблетите ще е скоро. За мен това не е бъдещето. Не го чувствам така, не го усещам така.

МОЖЕ БИ холограмната технология на Тошиба ще спаси смартфоните, но не съм сигурен дали в близките 5 години, ще е достатъчно малка и ЕВТИНА, че всеки да си я носи в джоба.

!НО! вчера, докато тренирах, се обадих през скайп по телефона на 1 приятел в САЩ, и той ми правеше компания, защото нямаше кой да дойде с мен. И това се случи, докато бях на Альоша. На открито място.

Ако преди 10 години някой ми го беше казал това, щях да го соча с пръст и да му се смея.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...