Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 3/16/2012 at 7:52 AM, __smirnoff__ said:

тая е няква нова звезда, ама много ме кефи. Малко е крива, ама е супер сладка :) А снощи като бях пийнал даже бях готов и да я взимам за жена :laughing: тааа, някой да ми я праща :D

Тая я поглеждам точно един път. Виждам и тъпите модни татуировки по ръцете и изникват точно две думи в главата ми: "тъпа" и "боклук". Сладко нищо не виждам. Още по-малко нещо заслужаващо 2ри поглед....

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 3/16/2012 at 3:12 PM, djadomraz said:

Тая я поглеждам точно един път. Виждам и тъпите модни татуировки по ръцете и изникват точно две думи в главата ми: "тъпа" и "боклук". Сладко нищо не виждам. Още по-малко нещо заслужаващо 2ри поглед....

Аз пък бих я обърнал.

On 3/16/2012 at 3:12 PM, djadomraz said:

бЕгий от тука :D :D :D

edit: цъкнах някъде нещо около твоя ник и направих нещо :)

On 3/16/2012 at 3:28 PM, Midex said:

Като гледам...май е хванала самолета за България и вече пътува насам...:laughing:

Знаех си, че нищо няма да стане докато не се намеся.

On 3/16/2012 at 3:43 PM, w00x said:

Знаех си, че нищо няма да стане докато не се намеся.

On 3/16/2012 at 3:46 PM, __smirnoff__ said:

супер, кога да я чакам?

ба' ва у чакалите :D :D :D

Ако има нещо сестричка, братовчедка - свиркайте, ще помагаме :D :D :D

On 3/16/2012 at 5:02 AM, Grimjaur said:

след две минути мозъчни напъвания забравяш за какво се напъваш и решаваш, че е прекалено сложно за теб.

On 3/16/2012 at 8:18 AM, w00x said:

Не. Просто си имам установени лимити за разни неща

Че аз какво казах?

Само един въпрос?

Що всичките в тоя форум очевидно симпатични жени директно ги захвърляте в кофата :blink:

Тъпа била , незнам ква била , грозна била , тая другата много изкуствена ебати вие кви жените ебете та манекенки и модели не ви харесват ?!?! :wacko: :wacko:

On 3/16/2012 at 5:10 PM, zlobil said:

вие кви жените ебете

Аз еба идеалната. За останалите не ми пука. tongue.gif

Само един въпрос?

Що всичките в тоя форум очевидно симпатични жени директно ги захвърляте в кофата :blink:

Тъпа била , незнам ква била , грозна била , тая другата много изкуствена ебати вие кви жените ебете та манекенки и модели не ви харесват ?!?! :wacko: :wacko:

Весо вече го даде отговора:

On 3/14/2012 at 12:09 AM, Killerincho said:

Голям праз, че сме гейове :) Даже гейове не сме Пламене, живи педерасти сме си :D Гейзерите са по-изтънчената прослойка в това наше педерастко сборище тука.

Как се заговаря непозната жена в кафене?

Супер красива беше и аз само седях да си разменям погледи като някъв тъпак.

Само един въпрос?

подкрепям майна.

On 3/16/2012 at 3:21 PM, DON_CHEFO said:

бЕгий от тука :D :D :D

On 3/16/2012 at 3:25 PM, Antares said:

Дедо, да не е намесена баснята "гроздето е кисело" :lol:

Обяснявам подробно:

1. Тези модните татуировки с буквички от китката до лакътя не знам защо, но ме дразнят. И понеже са модни всички тъпи кифли копират една от друга и си ги слагат - оттам и епитета "тъпа"

2. Не ми е симпатична и съм имал познати донякъде приличащи на нея и до една са били усойници. Предпочитам по-миловидно изглеждащи и естествени жени, не намазани като маймуни и тунинговащи се по 2 часа. Просто лично предпочитание.

3. За силикона не съм се обаждал та да ме намесвате в спора. Аз нямам нищо против но при едно условие - да е направен добре. Има случаи където докторите са си оставили ръцете и резултата е ужасен. Или пък когато на жена с прекалено малки гърди са увеличени 3-4 пъти стои все едно си е залепила 2 торбички с вода. Гърдите трябва да са с капковидна форма а не да са като топки залепени отпред. Още повече като има и огромни белези от разрезите - просто нямам думи.

4. Нищо кисело няма Пешо, наречи ме повърхностен, но с жена изглеждаща по този начин не бих искал да имам нищо общо. То е по-скоро щото аз съм задръстен и изкуфял нещо и предпочитам друг вид жени, не такива за които трябва да влезна в ролята на пожарна и линейка едновременно

edit: цъкнах някъде нещо около твоя ник и направих нещо :)

Добавил си ме като приятел - лошо няма :)

Отивам да са напивам..., 'бал съм ги и илачите...

П.п. ...А мишокът никъв се не обади... Ама то и аз си знам, де... Само един нещастен педьо може може да си позволя да кендза, криейки се зад клавиатурата...

On 3/16/2012 at 5:51 PM, w00x said:

На мен тиин проблема ми е ясен. Аз просто се възмущавах. Не очаквах реален отговор.

Не става ясно от какво точно се възмущаваш. Да не би от това, че красивата жена всъщност не е трябвало да бъде красив мъж?

On 3/16/2012 at 6:14 PM, zlobil said:

Ти кво против мъжката любов имаш :lol:

По-скоро бих доказал, че Питагоровата теорема е грешна от колкото да възприема мъжка любов...но на женската съм фен :D :D :D

On 3/16/2012 at 6:11 PM, Godfather said:

Не става ясно от какво точно се възмущаваш. Да не би от това, че красивата жена всъщност не е трябвало да бъде красив мъж?

От себе си се възмущавам.

Големи вълнения по тая любов, голямо нещо.

On 3/16/2012 at 6:06 PM, gado said:

Отивам да са напивам...

Га ша идеш насам, че забарвих?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...