Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 1/17/2010 at 8:02 AM, Curunir said:

Durrrrrrrrr...

Снощи бяхме на купонЬ на бившата моя и настояща шефка на жената, пих пих, беше ми добре, не се напих дотам, че да говоря със зор, а днес ставам и още съм пиян, всичко ми се мотае. Не ми е зле, не ми се гади, не ме боли глава, просто още съм пиян... А беше все хубав алкохол, пил съм 2 Собиескита, 1 Финландия и 4 текилки...

Аз така бях на 1-ви януари. Въртеше ми се всичко и се чувствах замаян до 5 часа вечерта. След това до 9 ме обливаха топли вълни. :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 1/17/2010 at 11:21 AM, w00x said:

Аз така бях на 1-ви януари. Въртеше ми се всичко и се чувствах замаян до 5 часа вечерта. След това до 9 ме обливаха топли вълни. :)

Това е заради липсата на изградени навици и практика в областа...

Хаха. :)

Или по-скоро заради по-хубав алкохол. Защото като пия Савой и пак съм умрял цял ден, но имам и болки в корема и главата.

Яяя,сега забелязах,че усмихнатата ни иконка си няма вече коледна шапчица....а това като че ли отличаваше форума от останалите-целогодишна коледна емотиконка :) Време за промяна :D

On 1/17/2010 at 12:49 PM, elle89 said:

Яяя,сега забелязах,че усмихнатата ни иконка си няма вече коледна шапчица....

А това беше първото нещо,което забелязах във форума като се регистрирах :)

едит: за втори път готвя м*сака,този път беше по-различна,копирах малко от на батко ви AssassiN м*саката :) Надявам се добре да се получи :)

забранената думичка е със звездичка,понеже е забранена.. :)

Forbidden word is forbidden.

Ще изпляскам, сесията почва след 1 седмица, 1-вия ден имам изпит, уча сериозно от 4-5 дена и пак имам чувството, че съм баси тъпия :Д.

От цялата главоблъсканица покрай миграцията към Пловдив има едно хубаво нещо - ще си имам котичка. Която в представите ми е едно пухено същество... а сигурно пак на някоя дивотия ще случа :devil

Остава само да реша как ще пренеса осемте кашона с книги и как да си сглобя мебелите. Ама то за какво иначе са мъжете?

On 1/17/2010 at 3:38 PM, Blitz^^ said:

Ще изпляскам, сесията почва след 1 седмица, 1-вия ден имам изпит, уча сериозно от 4-5 дена и пак имам чувството, че съм баси тъпия :Д.

Ще я изкараш :) От мене да знаеш :) Дано да са състрадателни колегите ти :) Ама е хубаво,че си учил . :)

On 1/17/2010 at 4:02 PM, second.life.syndrome said:

.... Ама то за какво иначе са мъжете?

Нали се сещаш за онзи виц - .... Няма ли мъже в този квартал, беее... А от съседният блок се чува - Щоо..., да не би да имаш нещо за пиеньеее....

On 1/17/2010 at 12:49 PM, elle89 said:

Яяя,сега забелязах,че усмихнатата ни иконка си няма вече коледна шапчица....а това като че ли отличаваше форума от останалите-целогодишна коледна емотиконка :) Време за промяна :D

Мдам, не знаех, че на някой това му прави добро впечатление :) Всъщност историята е, че ZGAN лятото искаше да я махна като неактуална за сезона, но вместо това аз я махнах в средата на януари! После обвиняваме жените, че не можем да им намерим логиката в действията :)))

On 1/17/2010 at 4:02 PM, second.life.syndrome said:

От цялата главоблъсканица покрай миграцията към Пловдив има едно хубаво нещо - ще си имам котичка. Която в представите ми е едно пухено същество... а сигурно пак на някоя дивотия ще случа :devil

Остава само да реша как ще пренеса осемте кашона с книги и как да си сглобя мебелите. Ама то за какво иначе са мъжете?

Като един любител на котките покрай Snejko ще чакам снимка на котиту - ако може де. Btw, що тъй back to the roots?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

РАЗЦЕПИХ СЕ! Бахти якото каране! Направих бойното кръщене на ризницата, като се почерпихме със старопланинска почва. Иначе като цяло размазващо преживяване!

On 1/17/2010 at 5:49 PM, gado said:

'Фанала си му цаката....., експлоататорка!

Никой не се е оплакал досега... може би не смеят :devil

On 1/17/2010 at 5:55 PM, Dreamer said:

Btw, що тъй back to the roots?

Човек и добре да живее, в даден момент започват да го хапят вързани кучета :tongue

Конкретните причини са доста, но основен подбудител е брат ми, който заминава на скитня из Стария континент с опция след някакво време да се прехвърли в Африка за доброволческа дейност, та някой трябва да му се грижи за къщата и кучето. А и ще съм няколко идеи по-близо до мястото, където мисля да се устроя - имам си чудничък парцел на брега на един микроязовир в Родопите :music

On 1/17/2010 at 6:18 PM, second.life.syndrome said:

А и ще съм няколко идеи по-близо до мястото, където мисля да се устроя - имам си чудничък парцел на брега на един микроязовир в Родопите music.gif

Уха! Ето това е хубава новина! Да се обадиш като пристигнеш! laughing.gif

Аз в момента се размазвам с Асеновградско Каберне Совиньонче с любимата ми Горгонзола на Габлани - блаженство...

Защо хората вече не си подаряват "mixtapes"? :)

Дали да не си отворим една тема с предложения за mixtape по дадена тема (пр. любовни песни, песни за изпът, песни за неделна сутрин) с до 10 парчета :)

Е как какъв! Бауи е дзвер, да не чувам оплаквания :D

Готино е, че някой от четиримата анономни четящи е извадил модераторската си любовна писалка и е задраскал името и песента на Бауи в картинката на поста ми и я е заменил. Гарантирано уголемяване на е-peen-а, честито! :D

Наздраве.....Кво друго да ми минава през главата... Да е честито на Танасовците, Танаските и малките танасчета/ те с малка буква, щот са малки/... Та така, борци.....

Честито на всички именници!

От здраве да не се отърват,другото-лесно!

Това е от мен +Цък+ Лирическият герой е искал да каже, че не му се спи и е в приятно настроение :)

За наказание има Дейвид Бауи. Джихад срещу всеки, който го задрасква. ИННФИДЕЛЛЛЛЛЬ!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...