Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

gal4enceto said:
Еми така съм решила, така съм го направила. Дедо, за патриотския ми лак отпреди 2 дни говорим... Ах, че е топличко навън, а аз пак трябва да тичам от лекции но училище :)

Аз стоплих че става дума за лака, не разбирам кое е наопаки след като пръстите могат да се завъртят в каква ли не посока...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  Antares said:
Ъъъ, вчера заявих на колежките си, че за мен не са жени, а колежки. Възможно ли е заради това някои от тях още да не ми говорят?

Ако случайно започнеш да намираш употребени тампони в чекмеджето си, да знаеш, че със сигурност заради това ще да е било....

Antares said:
Абе не беше ли "патриотичен" думата? Ама к'во ли разбирам аз, нали съм среднист...

Абе, що направо не си кажеш, че си от трите най - дългото, ами използваш завоалирани термини..... !?

gado said:
Ако случайно започнеш да намираш употребени тампони в чекмеджето си, да знаеш, че със сигурност заради това ще да е било....

Абе, що направо не си кажеш, че си от трите най - дългото, ами използваш завоалирани термини..... !?

Не бе,не се изрази правилно.Трябва да кажеш:Това между пръстите ТИ Е от трите най-дългото. :laughing:

Хахахах! Честито и от мен. Винаги ме е разсмивал тоя ник като го знам какъв е дребен :laughing:

Жив и здрав още дълги години, успех в работата и НАЗДРАВЕ!

Мисля си,че е време да спирам цигарите,защото сега,ги обичам повече от всякога,и ако не спра сега... никога няма да успея. И че е време да си лягам. :) Лека нощ! Честит Рожден Ден на човека и от мен :)

Честит рожден ден и от мен, пожелавам ти да си жив и здрав... както и много щастие да те лази до дърти години.

:)

Аз ги спрях на 26. Не знам какво имаш предвид под "никога"... Спирането на цигарите няма нищо общо с възрастта, времето, мястото, атмосферното налягане и нивото на дунав в инчове. Въпрос на воля.

Иначе добрютру

Честито и от мен на DREBNIA, много здраве, усмивки, успехи и все такива хубави неща. И весело изкарване! :punk

Antares said:
Аз ги спрях на 26. Не знам какво имаш предвид под "никога"... Спирането на цигарите няма нищо общо с възрастта, времето, мястото, атмосферното налягане и нивото на дунав в инчове. Въпрос на воля.

Иначе добрютру

Така е,въпрос на воля...

Вярно ли, че от догодина било забранено в ресторанти и всякакви заведения да се пуши, както и на всички други обществени места?! И дори вкъщи можело само ако съседите давали, че имало опция да пуснат жалба, че опушвате блока (или нещо подобно). Вчера така ми казаха и това вече е прекалено, според мен. Пушачите да не сме половин хора, баси?! Двойни стандарти ще прилагаме. Сега непушачите ще излязат с номера, че не сме добри работници, защото само за цигари мислим, но уверявам хората, които мислят така, че всеки пушач, когато има много работа (подобно на мен в Ривиера-та), не му е нито до цигари, нито до пишкане, а гледа да РАБОТИ.

gal4enceto said:
Вярно ли, че от догодина било забранено в ресторанти и всякакви заведения да се пуши, както и на всички други обществени места?! И дори вкъщи можело само ако съседите давали, че имало опция да пуснат жалба, че опушвате блока (или нещо подобно). Вчера така ми казаха и това вече е прекалено, според мен. Пушачите да не сме половин хора, баси?! Двойни стандарти ще прилагаме. Сега непушачите ще излязат с номера, че не сме добри работници, защото само за цигари мислим, но уверявам хората, които мислят така, че всеки пушач, когато има много работа (подобно на мен в Ривиера-та), не му е нито до цигари, нито до пишкане, а гледа да РАБОТИ.

Че ти чак сега ли разбра, тоя закон го приеха преди месеци... От първи юни 2010 влиза в сила линк

Ето ти и още един линк да видиш в действие как го приемат закона нашите любими управници

gal4enceto said:

Винаги съм знаел, че мисълта ти тече бавничко, но не чак толкова. Ще ти дам време да размислиш на глупостите, които изписа. Всъщност - така е в цял свят. Така ще стане и тук. НИЕ непушачите до сега бяхме половин хора. Е - сега е ваш ред.

EDIT1:Така да ме дразни тесногръдието и идиотизма на пушачите, сякаш са нещо повече от останалите. Галче - нищо конкретно към теб, просто се дразня на малоумното ти изказване, защото всеки пушач щеше да напише същото.

EDIT2: Всъщност - грешка. Имам и нещо конкретно към теб, но поста ми е като цяло към пушачите. :lol:

Да, както и е забранено на каруците да влизат в града, велосипедистите трябва да имат каска, фар, стоп, отразителна жилетка. В града не са спряли каруците, а "черните нинджи", тоест мангалите дето нощем пускат cloak-а и стават невидимки, с колелата с щайгите отпред и отзад все още си патрулират и не съм видял КАТ-аджия да ги спре. Заведенията уж са разделени на пушачи и непушачи, ама е достатъчно да помолиш за пепелник, за да преминеш от едната в другата зона. Малко като зони за пикаещи и непикаещи в басейна. Тоест - забрани бол, спазване и контрол - никакъв.

Ваньо, те пушачите живеят с мисълта, че всъщност те са правите и света е длъжен да им осигури удобства за пушене. И че всеки, дръзнал да се оплаче от отровите им е нарушител на реда, варварин, тиран и се чувстват онеправдани от гадовете, които искат да дишат чист въздух...

NEO_DDT said:
Ето ти и още един линк да видиш в действие как го приемат закона нашите любими управници

Майко мила! Жалко, че се коментира само от "Господари на ефира" - тях едва ли някой ги взима насериозно.

Ц, ц, ц, ц....

Тоест - забрани бол, спазване и контрол - никакъв.

Ей затова на власт трябва да е някой като Сталин - да не се притеснява да раздава шамари на провинилите се.

Защо ли не инкриминираните малцинства подобно на педалите и мангалите са толкова гласовити и надъхани в изказванията си.... :unsure: ?

Psihara^^ said:

Бънди, ти кой за какъв броиш малко го интересува някой... Психар The End, ама друг път, ти ако си мислиш, че ще се спре пушенето в дискотеките примерно, жестоко се лъжеш...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...