Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

На моите обувки се изтъркват подметките на петата на лявата, защото стъпвам на криво и се прокъсват вътре на петата и на двете, защото ги събувам без да ги развързвам нацяло. Говоря за нормална спортно-елегантна обувка. Не маратонки или специализирани обувки.

Защото ги сменям често обаче, карат по доста време.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

НА мен пък от началото на годината почнаха да ми миришат краката и нямам идея от кво е.Та се чудя дали,ако сменя обувките ще има някво подобрение? Сега нося едни кецове найк.

Идеята е, както каза и Ангел, че обуките(маратонки, кецове и т.н.) е необходимо да "починат" след целодневно носене...т.е. през ден...В крайна сметка опира и до финанси, но е добре човек да има два чифта поне и да ги врътка през ден...Естествено зависи и от километрите и настилката по която се ходи, но сменяйки ги им се удължава живота..

On 7/23/2015 at 1:54 PM, kotora said:

НА мен пък от началото на годината почнаха да ми миришат краката и нямам идея от кво е.Та се чудя дали,ако сменя обувките ще има някво подобрение? Сега нося едни кецове найк.

Купи си още 2 чифта обувки, не носи едни и същи обувки два дни поред, сменяй си чорапите редовно, мий си краката редовно и ще решиш проблема.

Като ходиш с едни и същи обувки всеки ден - ще миришат. 

Нали това обяснявах по-горе.

Ами как 2 години не са мирисали и от началото а годината започнаха ? Купих си други,но те на втория ден също почнаха да миришат.

Ами то се развива с времето, не става изведнъж. Щом ти миришат и новите неприятно, сигурно са се образували и гъбички, за които трябва да се погрижиш.
Ако беше сменял обувките - нямаше да е проблем. Третирай ги докато е време, защото после ще стане още по-зле.
Кецовете спарват. Аз имам 2 чифта обувки, които просто няма как да сложа 2 дни по ред, защото миришат на спарено като ги сваля. Просто им е такава материята и модела.

Грижи се за краката си. Не си на 14 вече, за да се случва всичко от самосебе си. Да не миришеш, да не се изпотяваш и да нямаш нужда от поддръжка.

Баси...доживях да видя китайци да правят православни икони на всички светци и светици, за които може да се сетите и то във всички възможни размери, които може да си представите - от такива по една педя до неколкократно по-големи...че и евтино ги дават... :online2long: :Facepalm:

On 7/23/2015 at 8:01 PM, Midex said:

Спокойно...всички вървим в една посока. :moon:

Принципно е така, нЕкои тичат даже, ама ти, мискинино, си блокирал системата за себе си преди хиляди години... :laughing:

On 7/23/2015 at 8:21 PM, Midex said:

Ахъм...и Маклауд ми е брадчет. armes33.gifhighlander.gif

Знаех си аз. Сигурно си от китайския клон на фамилията Маклауд.  :lol:

On 7/23/2015 at 8:43 PM, Godfather said:

Знаех си аз. Сигурно си от китайския клон на фамилията Маклауд.  :lol:

Той е от преди да има китайци....  :laughing:

Опааа, изследванията на глобалното затопляне бяха възпрепятствани от.... лед :lol:

http://www.infowars.com/global-warming-expedition-foiled-by-record-ice/

To e щото полярните "шапки" там намаляват, горките бели мечки се чудят какво да правят и къде да ходят и т.н. бабини деветини

Преди време Виден обяви, че такова нещо нямало, а мои приятели единия е либерал (в смисъл типичен профил - леви разбирания, веган, еко-ориентиран, защитник на глобалното затопляне, кара приус и т.н.), а други 3ма го бъзикат нон-стоп, особено за глобалното затопляне и затова, че "climate scientists" не са никакви учени, защото цялата история е до "консенсус" а така наука не се прави. Или доказваш нещо или не можеш да го докажеш. Това да ползваш някакви модели, които са тотално грешни и да предричаш неща, които не са така при това да подправяш данни или да пропускаш неудобните е смях в залата.

Та сега свеждам до знанието на Виден всякаки подобни статии та да се образова малко :)

On 7/24/2015 at 2:27 AM, DON_CHEFO said:

Специално ли ги търсиш или имаш някви филтри нещо. :-D

Филтър за глупости има... Жалко че няма филтри за слепи....  :laughing:

On 7/24/2015 at 3:28 AM, djadomraz said:

Преди време Виден обяви, че такова нещо нямало, а мои приятели единия е либерал (в смисъл типичен профил - леви разбирания, веган, еко-ориентиран, защитник на глобалното затопляне, кара приус и т.н.), а други 3ма го бъзикат нон-стоп, особено за глобалното затопляне и затова, че "climate scientists" не са никакви учени, защото цялата история е до "консенсус" а така наука не се прави. Или доказваш нещо или не можеш да го докажеш. Това да ползваш някакви модели, които са тотално грешни и да предричаш неща, които не са така при това да подправяш данни или да пропускаш неудобните е смях в залата.

Та сега свеждам до знанието на Виден всякаки подобни статии та да се образова малко :)

Ба... Щял да се образова малко.... Той за толкова време не успя да се научи кое е бира и кое, не (че даже в невежеството си пие нЕкви гадости и им се кефи), ти за наука ще му говориш. Кауза пердута.

On 7/24/2015 at 4:00 AM, djadomraz said:

Корелацията не е доказателство. Защото с корелация мога да ти докажа, че пиенето на вода е смъртоносно...

water_01.png water_02.png

On 7/24/2015 at 3:28 AM, djadomraz said:

Това се нарича провалено земно съществуване. Добре, че не съм такъв. :-)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...