Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 4/11/2011 at 12:43 PM, PSYCHOSIS said:

И аз съм им клиент вече сигурно 6-7 години. Няма да умра, ако не си намаля тарифата, нито ще тръгна да сменям оператори (засега), просто смятам, че е некоректно.

Ами да, и аз така мисля. Че е некоректно, но...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 4/8/2011 at 10:45 AM, mIRCata said:

Не бе, честно не помня да съм писал в тая тема, още повече да съм коментирал нещо писано от Triti,. И тъй като си мисля, че имаш достъп до темата я хвърли едно око и ми кажи, какво аджеба съм писал там?

Пешо беше постнал някакъв джангър-метъл и ти беше писал, че ти харесва. Абе щом ти казвам, че те има, значи те има бе момче. ph34r.gif

On 4/8/2011 at 4:24 PM, djadomraz said:

Ами аз един път донесох и Виден го приватизира. На следващата форумна среща ще донеса и ти ще си отговорника по разпределянето. Ама после само да съм чул че има недоволни и някой е пил повече от други (особено пък от теб :P)

PS: Аз като се замисля верно за него го донесох...

Добре си се усетил да сложиш тоя послепис, че щях да ти свитна 20% за обида laughing.gif

Отделно колко още бутилки имаш да ми даваш в глоби и прочее...

On 4/9/2011 at 6:18 AM, Antares said:

Аре, аз заминавам на тим билдинг...

А изпълни ли преди това действието bike REbuilding? laughing.gif

On 4/10/2011 at 6:36 PM, DON_CHEFO said:

дълъг член винаги е предимство така де пълен член исках да кажа или член тип "чичко паричко" :D

Какъв член сме ти приготвили на тебе, задето ПАК не дойде! devil.gif

On 4/11/2011 at 12:07 PM, PSYCHOSIS said:

Досега не съм имал проблеми с Глобул, но след като днес ме уведомиха, че нямам право да си сменя тарифата на по-евтина, съм готов да се присъединя към групата на хейтърите.

Много закъсняваш, Емилия...

On 4/11/2011 at 12:11 PM, w00x said:

То при всички оператори е така. Ако искаш по-евтината, чакаш да ти изтече договора, прекратяваш го и преподписваш нов.

Не при всички. При нормален оператор от типа на М-тел може винаги да минеш на друга тарифа. Най-много да те накарат да подпишеш договор за 1 или 2 години, който договор с нищо не те ангажира и можеш спокойно да изхвърлиш ако решиш да правиш промени.

-------------------------------

ЕДИТ: Погледнете моля ви се рождениците днес - по-специално тримата вдясно.... tounge.gif

On 4/11/2011 at 2:23 PM, magdanoz4o said:

Офффффффффф. :angry:

Тва ся пост ли е? Или кажи кво става или не се хаби да пишеш tounge.gif

On 4/11/2011 at 3:02 PM, Rumbata said:

Култова фраза laughing.gif

Не че няма чудеса и там от време на време, ама ги лекуваме бързо тях laughing.gif

On 4/11/2011 at 1:35 PM, RaptoR said:
А изпълни ли преди това действието bike REbuilding? laughing.gif
Тц. В момента извършвам brain rebuilding.

Байк билдинга ще стане в някой щастлив момент, когато еКОНт ми върнат заварения сегмент със съответната сметка...

On 4/11/2011 at 3:05 PM, RaptoR said:

Тва ся пост ли е? Или кажи кво става или не се хаби да пишеш tounge.gif

Видене, ако трябваше да напиша това което ми минаваше през главата в онзи момент, сигурно щях да напиша километричен пост като дедо.А те са му запазена марка и не искам да му узурпирам правото на такива.Плюс това половината щеше да е от сорта на: №§*$€№!%@!€*()€§€@№.Просто исках да се разкрещя и най-доброто което ми дойде на акъла беше да го направя виртуално.Е помогна ми...макар и мъничко....

Лека ви нощ.

On 4/11/2011 at 8:47 PM, w00x said:

Ама ти много хубава братовчедка си имал...

Вчера не съм влизал във форума и изпуснах брат'чедката...язък. :ph34r:

On 4/12/2011 at 1:30 PM, Midex said:

Мпф... на твоите години....

П.с. Нали го знаеш оня виц за биковете...?

On 4/12/2011 at 1:30 PM, Midex said:

Щото много сложно да влзеш в календара за вчера ида видиш рождените дни. :rolleyes:

On 4/12/2011 at 1:50 PM, mIRCata said:

Щото много сложно да влзеш в календара за вчера ида видиш рождените дни. :rolleyes:

Който не ползва някои функции на форума, след време даже забравя, че ги има...................абе к'во ли се оправдавам - то възрастта на никого не прощава. :lol:

П.П. А "брат'чедката" я знам отдавна...

On 4/12/2011 at 3:48 PM, Midex said:

Който не ползва някои функции на форума, след време даже забравя, че ги има...................абе к'во ли се оправдавам - то възрастта на никого не прощава. :lol:

Поне всеки ден се запознаваме с нови хора :lol:

On 4/12/2011 at 5:25 PM, djadomraz said:

Поне всеки ден се запознаваме с нови хора :lol:

Тъй, тъй....и аз исках да ти кажа, че преди време съм те виждал с Triti, че да не й се караш много, ама ще вземеш да кажеш, че те обиждам на възраст...та си замълчах. :P

On 4/12/2011 at 3:54 PM, gado said:

Ееее..., баси.... Т'ва, не дай боже да си краварин по някои краища... :blink: :tongue

То пак краваринът докато е малък се ядва...ама като порасне с какви ли други задачи трябва да се справя...направо не ми се мисли...:lol:

On 4/12/2011 at 3:54 PM, gado said:

Ееее..., баси.... Т'ва, не дай боже да си краварин по някои краища... :blink: :tongue

Гледал съм го тоя филм. Там много се харесваха пичове с рижи коси - които се получават като си мият главата с пикнята на кравата - направо се навежда под нея докато пикае и плакне кратуната :):):)

Контролният панел на "Восток 1", с който преди 50 години Юрий Гагарин излетя в космоса. Баси, как са летяли с тия антични железа, не ми го побира акъла? :blink:

285px-Vostokpanel.JPG

То... и ние как сме живели без интернет, жиесеми, и мерезе плейъри... Ама иди го обясни на един набор 9х, че е имало живот преди интернета...

Какво на набор 9х... опитай се на МЕН да ми обясниш как се ходи до магазина без гсм и какво се прави като загубиш от поглед другия за 5 минути как се намирате? Последно в новото Метро където мтел нямат обхват се загубихме с жена ми и тя изпаднала леко в паника как ще се намерим... обикаляла 5 мин докато ме намери...

Дедо без едногигахерцов 16гигабайтов GSM не излиза никъде, пък глей хората как са летяли в космоса навремето - направо на честна дума. Баси и железата честно, сигурно днешните детски играчки са с повече възможности и иновации в тях. :lol:

On 4/12/2011 at 7:53 PM, Godfather said:

Дедо без едногигахерцов 16гигабайтов GSM не излиза никъде, пък глей хората как са летяли в космоса навремето - направо на честна дума. Баси и железата честно, сигурно днешните детски играчки са с повече възможности и иновации в тях. :lol:

Като за времето си иновации е имало. Това че сега изглежда като от каменната ера е друга тема... само че то и без шаренки екранчета могат да се правят много неща... не забравяй че колата и без скоростомер и без оборотомер пак ще върви а ако си тренирал достатъчно може и по звука да се ориентираш за доста неща (примерно)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...