Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 1/14/2011 at 4:13 PM, netrootbg said:

Хахах, мерси, Ванка. Ама и ти нема с какво да ме поздравиш, та със Софи Маринова. То нали днес е ци*анската Нова Година. Сигурно и Хамчо празнува някъде там :lol: Нищо, отново благодаря и наздраве (на тези, които пият, аз не съм от тях).

On 1/14/2011 at 4:15 PM, letalis said:

Ивчо, благодаря ти. Дано слуша, да не яде шамари ;)

On 1/14/2011 at 4:18 PM, Vetim said:

Мерси, мерси, като стана управител на Карфур за целия свят, ще черпя. Ей на това му викам аз професионален успех ;)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ми..Наздраве, щом си рекъл.

Аз пък си слушам Розовата течност и им се кефя мноо'.

П.П.Мамка им мръсна И-Ви-Ен-ска...в момента ме захранват с 240V.Дейба и боклуците, дейба.

П.П.2 Ооо и покачват..242, и продължава нагоре..дано не изпатка нещо, че ще ги запаля.Мама им... :angry1

Здравейте! Абе много искам да се запиша в някакъв хор тук в Пловдив,и то не някакъв,ами нещо като госпел ако може да е :) Тоест някакъв по-модерен.

Ако се сещате за някой познат/а дето да пее в някаква групичка или нещо такова,моля да ме информирате. :)

Моля,ако някой реши да отговори,да е по темата. Много благодаря.

On 1/15/2011 at 6:50 PM, glory said:

Здравейте! Абе много искам да се запиша в някакъв хор тук в Пловдив,и то не някакъв,ами нещо като госпел ако може да е :) Тоест някакъв по-модерен.

...

Госпъл хор в Пловдив... май не се сещам. Защо не опиташ в камерен хор "Иван Спасов"? Летвата не е ниска обаче.

П.П. Все по-рядко се срещат хора, харесващи госпъл. Обаче виж какво ми се случи:

Преди време реших ей-така да се пробвам на "Пей с мен" и на кастинга освен парчетата, които бях подготвил ме накараха да изпея нещо, което си пея с кеф; 2-3 рокаджийски парчета подхванах и... запецвах на текстовете:blink:. Комисията ми казват - а бе изпей нещо, дето му знаеш текста. И аз изпях... един спиричуъл, дето не съм го пял от 25 години - "Down by the riverside". На излизане срещнах Слави Трифонов и му кимнах, а той ми казва - добре се справи, продължаваш нататък.

После ми се обаждаха къде и кога е следващия кръг, ама аз не отидох - стигаше ми да знам, че още ме бива. От около 15 000 човека от цялата страна избрани 150 и аз един от тях, е не е злеB).

И това заради спиричуъла, сигурен съм.

On 1/15/2011 at 8:48 PM, RaptoR said:

Абе тЕ ви спиричуъл:

:laughing::laughing::laughing:

Бииииип (надпис: ГРЕШЕН ОТГОВОР!").

Това не е спиричуъл, това е спиртуъл :laughing:.

On 1/15/2011 at 8:57 PM, alchemy said:

Бииииип (надпис: ГРЕШЕН ОТГОВОР!").

Това не е спиричуъл, това е спиртуъл :laughing:.

Саше, резил! В торент сайтовете ни този концерт го няма!

---------------

Галя, пак те нямаше в Курфур днес, какъв управител ще ми ставаш! tounge.gif

Честно, как издържаш в тоя магазин? Мен предния път ме хванаха лудите? Или ходиш рано сутрин? Защото когато ходих (следобяда нейде, събота) беше фул на паркинга, вътре сумати хора... тъпа работа. И нямаха шоколад, който ми беше "a must" в списъка - в тоя момент се зарадвах много, че минах 1/2 град за тоя магазин.

On 1/15/2011 at 9:04 PM, RaptoR said:

Галя, пак те нямаше в Курфур днес, какъв управител ще ми ставаш! tounge.gif

Управителя е в отпуска. Другите да се оправят :rolleyes:

@host събота неделя нормално е да е гъч. Всеки от немай къде се "Блсъка в Мола" , все едно раздават безплатни кебапчета по изборно време, та и в Курфура е пълно. През седмицата си е съвсем спокойно, даже в четвъртък вечерта беше пустош като ходихме.

On 1/15/2011 at 9:04 PM, RaptoR said:

Галя, пак те нямаше в Курфур днес, какъв управител ще ми ставаш! :tongue

Душе, ти два пъти ще идеш и няма да ме намериш. Срам. Ми телефон имаш :) Обади се...

Управител не, ами отвъд управител ще стана. Жоро като купи 51 %, тогава може и да стана :tongue

host, в магазина се ходи или през седмицата до 17 ч., или събота до 11 ч., или неделя до 12 ч.

Тогава няма хора, или и да има, не е гъчканица.

Повярвай ми, ангелите им излизат на колегите да зареждат, а щом е нямало шоколад, значи е нямало в склада, т.е. нямало е доставка.

С огромно закъснение, ЧРД и от мен. Аз управителни места няма да пожелавам, само ти пожелавам да си щастлива истински.

А за шоколада в последствие разбрах, че не се разреждал по принцип ;)

А че ходя с "овцете" на пазар ... нямам претенции и знам, че не го правя като хората ма през седмицата все ме мързи.

Благодаря за пожеланието. Здраве и щастие, друго не искам.

Вярно е, че явно не ходиш с подходящите хора или в подходящото време. Просто събота след 11 ч. става фул...

Абе какъв е този толкова специален шоколад? Заинтригува ме...

On 1/15/2011 at 10:31 PM, gal4enceto said:

Абе какъв е този толкова специален шоколад? Заинтригува ме...

Увеличава мъжкият член и женските гърди. Не ти се препоръчва.

Милка цели лешници и тофи - 350гр.

3649.jpg

То аз имах такъв ама трябваше да ходя до ПУ чак та да го взема. После ме светнаха от Крафт, че не всички продукти били заредени по големите вериги - някакви си там вътрешни техни логики.

On 1/15/2011 at 8:28 PM, RaptoR said:

ТЕЗИ чух че правили прослушване по време на престоя си тука. confused.gif

Благодаря ти,Видене,но виж,колко изненадващо!

"С огромно съжаление Ви съобщаваме, че концертите на световноизвестния Харлем Госпъл Хор в градовете Русе, Габрово, Бургас, Варна и Пловдив няма да се състоят.

Причината е отказ на двама наши генерални спонсори за страната да подкрепят финансово събитието поради внезапно възникнали за тях затруднения. При така създалите се обстоятелства не сме в състояние да поемем цялостните разноски по скъпа продукция като Харлем Госпъл Хор, включително обявените цени на билетите, които са няколко пъти по-ниски от средните за чуждестранен артист у нас."

... а и нали се сещаш,че най-първо софиянци от музикалната академия щаха да отидат,аз за такова нещо все още нямам дистатъчно самочувствие. :)

alchemy , благодаря ти,ама нещо не съм изкефена от този хор. :) Иначе аз не бих пропуснала възможността!(пей с мен) :) винаги изпускам записванията.

Абе явно не ми е писано в момента да се занимавам с това,да сме живи и здрави... ама много ми се ще!

благодаря ви,все пак. :)

On 1/15/2011 at 11:21 PM, magdanoz4o said:

Да не вземе да и порасне член. :lol:

Що, бе... какво лошо има в това?

Никой не е замръзнал. След прекрасната ЗЕЛЕНАЯ МАРКА минахме на "Ракидже Фатидже ибн ал Масур", в момента доливаме бири и се чудим къде отиде културата и дали аджеба нещо се е променило последните 10 години:

http://www.youtube.com/watch?v=ifXdoUQzPEs&feature=related

Пак са ми се задръстили синусите... все по-често почна да става да му е*а майката. Запуши ли ми се носа - неминуемо ме цепи шибаната тиква :/

On 1/16/2011 at 1:10 PM, RaptoR said:

Никой не е замръзнал. След прекрасната ЗЕЛЕНАЯ МАРКА минахме на "Ракидже Фатидже ибн ал Масур", в момента доливаме бири и се чудим къде отиде културата и дали аджеба нещо се е променило последните 10 години:

Културата отскочи до едното място, че нещо я гони дрисък.

Как няма да я гони, я.... от толкова "превтасали" хави с които я тъпчат разни нашенски и не до там, куРтур-трегери...

Аз от снощи си отхлупвам черепа с ей такива неща:

http://www.youtube.com/watch?v=gcJyji7xiZI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=H5Udqg52l4s

http://www.youtube.com/watch?v=GZzH9DARml8&feature=related

Кофти само, че не ми е позволено да си сипя нещо с по-висок градус... :huh:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...