Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 1/12/2011 at 6:28 AM, Psihara^^ said:

Торбата е яка. А ако бутулките не ти трябват... Знаеш къде да ме намериш... :lol:

Момче, ти нямаш стаж за тия бутилки бе, къде си тръгнал? laughing.gif

------------------------------------

Одеве чичо ми ме изненада и изключително ме зарадва, като ми показа, че още пази 2 от 36-те бутилки ракия, които му занесох в Америка през 1994-та:

4d2dbf1642aba6d0.jpg

дЕсната каква е по произход(винзавод) и съдържание?

А за 3.5л 7ца ... трябва бая да му е фен човек на чичо Джак - или по-скоро да се кефи на аксесоара.

Джеймсън имаха някакво промо с чанта ама нямам много ясен спомен за него... и тя беше много хубава.

Абсолютно моя грешка, за термо чашки е било - облечени с кожа отвън. Има ги на сайта. My bad.

On 1/12/2011 at 4:38 PM, host said:

дЕсната каква е по произход(винзавод) и съдържание?

Нямам спомени, последно баща ми донесе един кашон с ракии САМО за експорт, които не бяха на нашия пазар от типа на уникалната Осмар и т.н. Имаше и бутилка Цар Симеон - тъкмо я бяха направили.

-------------------------------------------

УНИКАЛНИ ПРОСТО! Нямам търпение да излезе! laughing.gif

http://www.youtube.com/watch?v=BQMuqmrA2aU

On 1/12/2011 at 8:55 PM, RaptoR said:

УНИКАЛНИ ПРОСТО! Нямам търпение да излезе!

ЯКООООООООООООО!!!!!!!!!!! И това искам да го гледам.

ПС: С трон се изложих... още не съм ходил да го гледам и май докато се наканя те ще го свалят от кината (ако вече не са го направили)

On 1/12/2011 at 8:55 PM, RaptoR said:

УНИКАЛНИ ПРОСТО! Нямам търпение да излезе! laughing.gif

Не съм сигурен защо, но тая катерица НИКОГА не ми е била смешна. А на това клипче не помръднах дори и мускул на лицето си.

Може ли някой да ми каже какво ви е смешно, за да се опитам да вникна? Сериозно.... Като съм бил на кино и са давали трейлър, някакви са се разсипвали да се смеят на тая катерица, а на мен даже ми е тъпо.

On 1/12/2011 at 10:14 PM, w00x said:

Не съм сигурен защо, но тая катерица НИКОГА не ми е била смешна. А на това клипче не помръднах дори и мускул на лицето си.

Може ли някой да ми каже какво ви е смешно, за да се опитам да вникна? Сериозно.... Като съм бил на кино и са давали трейлър, някакви са се разсипвали да се смеят на тая катерица, а на мен даже ми е тъпо.

E как бе... съсипа се горкото катериче да си гони жълъда. Много е готин - за едното ядене милия на какво се подложи. Как да не ти е смешно? И как се изненадва постоянно като стане нещо... като цяло е комична ситуацията че не му пука за нищо друго освен за жълъда и така...

Сега ако може на мен пък някой да ми обясни онова клипче с гласовете и животните ("Alan, Alan, Al...") защото пък аз го гледах тъпо и не ми беше смешно...

On 1/12/2011 at 10:41 PM, djadomraz said:

Сега ако може на мен пък някой да ми обясни онова клипче с гласовете и животните ("Alan, Alan, Al...") защото пък аз го гледах тъпо и не ми беше смешно...

Има някои много добри попадения. Но това е трейлър към реалния сериал с 30 минутни серии.

Няма ли кой вече да я изяде тая катерица...

On 1/12/2011 at 10:46 PM, w00x said:

Има някои много добри попадения. Но това е трейлър към реалния сериал с 30 минутни серии.

Какъв сериал? От подобни прескачания от животно на животно с някакви реплики? Или аз не схванах нещо или хумора не ми допадна но през цялото време го гледах и тъпях... рекция "е, и?"

On 1/12/2011 at 10:14 PM, w00x said:

Изобщо не се учудвам. Що се отнася до филми, ти си в някакво друго измерение.

Нека изкажа и аз непредубеденото си мнение, тъй като може би аз съм единственият, който първо прочете всичките ви писания и чак след това изгледа клипчето. Според мен анимацията е много добра, но конкретните ситуации в самото клипче не са чак толкова смешни...но определено са забавни...малко в повече ми дойде цепенето на континентите, но ако го гледаш без да очакваш предварително нещо кой знае какво от него - няма да ти доскучее. :punk

Е нееее това с континентите беше уникално добро. Той въртеше ядрото един вид и размести континентите. На мен идеята ми хареса много.

Добро утро на всички наказани да стават преди 09:00. :sick Толкова ми е ненаспано (като за човек който си спи поне 6 часа, а съм спал 2.5), че чак ме мързи да си направя кафе... пфуууу.

Евала на неспящите във форума (от тяхната си тема) :punk

On 1/13/2011 at 6:35 AM, host said:

Добро утро на всички наказани да стават преди 09:00. :sick Толкова ми е ненаспано (като за човек който си спи поне 6 часа, а съм спал 2.5), че чак ме мързи да си направя кафе... пфуууу.

Евала на неспящите във форума (от тяхната си тема) :punk

Не знам как издържам на моменти, преди време карах 1 ден спя 1 ден не... после 2 дни спя третия не и така... днес още не съм си лягал но е крайно време да го направя :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...