Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Днес една четириглава ламя нахлу в офиса ми. Тегли ми 1 бой. Тегли ми 1 еба*е. Каза ми да се извиня публично на ТАЗ. И ми каза, че ако не започна да пиша пак, ще ме бие и ще ме е*е всеки ден. Ебан нещастен няма... Но ме е страх.

ТАЗ, беше прав. Форума е дрога. Ти не беше прав да се държиш грубо, а аз не бях прав да те обвинявам и да ям по - ефтини пици от теб.

Сашо, не оправдах доверието ти.

Да не си помислите нещо? Не се връщам заради всички... Просто простотията, която се лее от АлБънди трябва да бъде контролирана. И то поне с 220 км/ч. А, да. И host. Който нито една работа не му харесвала... Но проблема не бил в него. Сладур.

Ако се чудите кои са 4те глави на ламята...

1 скорпионска, 1 рапторска и 2 чистачевски. Пишките също бяха 4... Болката е голяма, но срама още по - голям.

@tihichkoto, по - добре - тихичко. ;)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

аре и примерния мъш си омекоти китките и си плю на думата, както плю на форома, когат го "напусна".

аз таковата, ми то понеже тъй и тъй си е паднал, поне лееекичко да го сритам, щото да не ходи фира възможността, нали така?

mobo said:
аре и примерния мъш си омекоти китките и си плю на думата, както плю на форома, когат го "напусна".

Аз форума не съм го плюл, да си имаме уважението. Плюх ТАЗ и Емпти-соул. А и теб не мога да те заплюя. Ти си ми на сърце... :wub:

mobo said:
аз таковата, ми то понеже тъй и тъй си е паднал, поне лееекичко да го сритам, щото да не ходи фира възможността, нали така?

Факт. Ама така кат гледам и ти си ми оставил доста възможности за ритане. Но поне не си в челните класиции. :love :woot

Но ако желаеш нещо повече... Винаги можеш да ме повозиш в твоята... Червена... Каляска... Нали? ;)

Ох...Иде ми да го натреса на целия свят и най-вече на некадърниците му недни....Утре се надявах на спокоен ден в офиса, а ми предстои дъъъълго пътуване до Русе...

Psihara^^ said:
Днес една четириглава ламя нахлу в офиса ми. Тегли ми 1 бой. Тегли ми 1 еба*е. Каза ми да се извиня публично на ТАЗ. И ми каза, че ако не започна да пиша пак, ще ме бие и ще ме е*е всеки ден. Ебан нещастен няма... Но ме е страх.

ТАЗ, беше прав. Форума е дрога. Ти не беше прав да се държиш грубо, а аз не бях прав да те обвинявам и да ям по - ефтини пици от теб.

Сашо, не оправдах доверието ти.

Да не си помислите нещо? Не се връщам заради всички... Просто простотията, която се лее от АлБънди трябва да бъде контролирана. И то поне с 220 км/ч. А, да. И host. Който нито една работа не му харесвала... Но проблема не бил в него. Сладур.

Ако се чудите кои са 4те глави на ламята...

1 скорпионска, 1 рапторска и 2 чистачевски. Пишките също бяха 4... Болката е голяма, но срама още по - голям.

@tihichkoto, по - добре - тихичко. ;)

Голямо е*ане падна. Офиса вече е с едно бюро и два стола назад, но за сметка на това на Ваньо поне месец няма да му трябва щото няма да може да сяда, по разбираеми причини. И все пак ние почти всички се радваме, че се завърна, усещаше се празнината, а сега с новите мадами във форума, ще имаш материал за някоя друга седмица :wub:

малеееееее не съм влизала тук от 1973526529 години :laughing: живички ли сте,не сте ли , ако не сте - значи има за какво да си говорим ...... ех , :rolleyes: този Форум бе ...... :laughing:

intense said:
малеееееее не съм влизала тук от 1973526529 години :laughing: живички ли сте,не сте ли , ако не сте - значи има за какво да си говорим ...... ех , :rolleyes: този Форум бе ...... :laughing:

Ифинце... Как ме намириса. Тамън прописах и ти .. се завърна. Хиеноооо! :D

Чудя се дали да не направя разбор на събитията... Ама пак ще кажете, че само се заяждам и нищо друго не правя.

Antares said:
The drama queen is back!

ред: Визирах интестис...

:unsure:

Drama queen? :laughing: Щом си рекъл........ :laughing: :devil Ама много скучни сте станали , бяхте всички едни приказливи , сега къде са ви знанията,мненията .... притеснявате ме :ph34r: миличките те ..... :rolleyes:

Special hugs for KILLERINCHO & Dreamer :happy:

Седя си преди малко в банята пред огледалото.... стоя си и се гледам , гледам ли гледам и останових ..... имам най-красивия К*Р срещан някога..... почти като нарисувам е бах'го в мамата :)

В банята не..... в момента също я няма.

Отивам обаче да пия 5-6 уискита пък ще видим ако не е най-красивата то поне да е даровита....

Щото нали знаеш като няма риба и рака е риба :)

ЕДИТ : Пробвал съм..... ма 2 пръста не ми стигат дейба. Иначе направо не мога да си се нарадвам , чак бих си врътнал една свирка сам ама и там не стига дейба като го духна и само леко топло ми става на кабината и нищо повече ..... :laughing:

Psihara^^ said:
Ифинце... Как ме намириса. Тамън прописах и ти .. се завърна. Хиеноооо! :D

Чудя се дали да не направя разбор на събитията... Ама пак ще кажете, че само се заяждам и нищо друго не правя.

Давай,моля те. Не се притеснявай.

glory said:
Давай,моля те. Не се притеснявай.

Ахххх, мило създанийце... Не съм сигурен дали ако го направя, ще го понесеш. ;)

@хост, търсеш оня грозния... Като го намеря ще го сложа!!!!!!

айде кучки, аз отивам да лоча ...кола...Колкото и да е странно, в момента съм на диета ( :unsure: ), спирам цигарите ( :wacko: ) и почти спрях алкохола ( :blink: )

zlobil said:
Седя си преди малко в банята пред огледалото.... стоя си и се гледам , гледам ли гледам и останових ..... имам най-красивия К*Р срещан някога..... почти като нарисувам е бах'го в мамата :)

Звучи сякаш си се нагледал на уйове и си направил разбор и си стигнал до това, че твоя бил най-як :laughing:

host said:
Аватара ти е по-ужасен от всякога.

hosta said:
А забеляза ли, че колата е без захар вече (криза :) )? (дам същия човек от горе, просто нещо тия профили...)

Ко ти стана?!?!

EDIT: Специално за теб! :P

Внезапно се сетих как ми е мейла даден за другия профил :) и реших докато ме осенило прозрението да си върна паролката... :) та ако се наложи да си ми седи профила.И да питам, що имам warn 20% който си седи 2 години на другия профил?

(първоначално бях забравил за този как ми е пас-а и мейл-а и за това си направих друг ама после налучках пас-а и така)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...