Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Сега ще избия рибата с описанието на моята песен...от 1998 я търся, пуснаха я по TMF.. Припевът и беше нещо от сорта на "I`d be anything you want me but I won`t be me"..и помня клипа..една мадама пееше - леко руса..в началото клипът беше в цвят сепия и мадамата беше в някаква стая с коса направена като на охлювчета :P , а в края на клипа беше с пусната коса на някаква зелена ливада..е да, имаше цветове..:). А сега сетете се, ще ми спестите цял живот търсене, чудене и прочие..а песента си я биваше доста.

П.П. И ако не се лъжа я пуснаха в предаване за Холандска музика...

Сега ще избия рибата с описанието на моята песен...от 1998 я търся, пуснаха я по TMF.. Припевът и беше нещо от сорта на "I`d be anything you want me but I won`t be me"..и помня клипа..една мадама пееше - леко руса..в началото клипът беше в цвят сепия и мадамата беше в някаква стая с коса направена като на охлювчета :P , а в края на клипа беше с пусната коса на някаква зелена ливада..е да, имаше цветове..:). А сега сетете се, ще ми спестите цял живот търсене, чудене и прочие..а песента си я биваше доста.

Нещо повече от текста можеш ли да се сетиш? ;)

Пробвай с Ryan Lynn - I Won't Be Me

Така търся следната песен : от 90-те е. Клипа : Един пич , висок , с черна коса върви по един тротоар и не се спира - блъска хора , прескача спрели коли...Песента започва с едни цигулки.Същото начало както песента "sweet soca musik" /май така беше/ . Знам , че информацията е доста оскъдна но песента е старичка и не мога да си спомня нищо от текста , за да си я намера сам.

Мерси предварително!

Така търся следната песен : от 90-те е. Клипа : Един пич , висок , с черна коса върви по един тротоар и не се спира - блъска хора , прескача спрели коли...Песента започва с едни цигулки.Същото начало както песента "sweet soca musik" /май така беше/ . Знам , че информацията е доста оскъдна но песента е старичка и не мога да си спомня нищо от текста , за да си я намера сам.

Мерси предварително!

Песента мисля, че е The Verve - Bitter sweet simphony.

Имаше една песен в секс игри (първата част),по време на филма се пееше нещо от сорта Love me,Love me в припева няма е в саунтрака видях ако някой е знае ще съм му благодарен ако ми каже.10х предварително

Някой ако може да ми каже как се казва оригинала на песента, по която е направена тази на "Анна - грешиш тотално"

Пък ако има и линк сте златни ;)

чух една песен по Mtv на nigel& marvin-казва се 'follow da leader"някой може ли да каже откъде да си я дръпна?във warez не я намерих

моля виии!!!!!!!!!!1 :blink:

Някой ако може да ми каже как се казва оригинала на песента, по която е направена тази на "Анна - грешиш тотално"

Пък ако има и линк сте златни ;)

И на мен тая песен много ми трябва. Дано някой да я знае. :rolleyes:

am...ima 1 techno deto edin po 1 vreme po4va da pee ne6to kato...halqlqhalqlqhalqlq :) nqma kak po drug na4in da go obqsna!ako nqkoi znae blagodarsko predvaritelno :)

Пробвай с Ryan Lynn - I Won't Be Me

@bl8 Бог да те поживи :), от години я търся..таман бях решила, че ще си умра без да разбера коя е тая песен

:love

Има една песен от миналата година,ама не се сещам как се казва и кой е изпалнява.Клипа започва с едно момиче което къти земята с голям къртач,след това има и още две момичета които изпозват най-различни тежки инструменти.Ако някои има идея коя е песента да казва.

evi един път е достатъчно да пишеш ,другите постове да излишни ,не са прай на интересна ,като искаш толкова тази песен ,намерима в irc.evrocom.net и ще тия дам ,че и бонус щи дам

useless post=del

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...