Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Здравейте! Отново се включвам с едно въпросче. Коя е песничката, на която танцуват, отскоро Яна и Жана от Господари на ефира, но не на края, а някъде по време на самото предаване. Песничката е Бразилска или Испанска, пее жена (в припева нещо за кафе) с диско мелодийка. Звучи много свежо.

Благодаря, предварително

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Имах предвид че тука се слуша доста гръцко ;)

Тва е майна..който е канар всичко му е ясно :)

един отбор..е на света...

Аз пък искам да ви попитам драги ми колеги, коя е песента от рекламата на UNICEFF със Митко Бербатов, Рачков и т.н.?

Блогодаря ви много предварително за отделеното внимание.

Мара! Търся песента от рекламата на "сделка или не",която върви в момента.Някои ако се сети да пише.Мерси предварително! :lol:

Сетих се 4е и Иван от Survivor 2 танцува на нея в онзи епизод,дето се бутаха с възглавниците,моля ви помагаите!

Търся песен която излезна преди 5-6-7 години :) Клипа беше момче и момиче и са от двете страни на една река и се опитват да се съберат..нещо от сорта беше.Върти ми се в главата нещо си "Life" ама не съм сигурен песента ли така се казваше, групата ли така беше??...моля за помощ !

Как се казва песента (то е само инструментал,не знам дали се пее в оригинала) от това клипче (с цигулките,в началото и края на клипа!)

Благодаря предварително !!!

Howard Shore - Requiem for a Dream

Заповядай!

http://youtube.com/watch?v=FJbmwWxntVs&feature=related

В 3:21 песента, която започва се казва "Land of 1000 dances" на Уилсън Пикет. Търсих я на доста места, но все попадам или на live изпълнение, или на някакъв кавър. Трябва ми точно тази, която е във филмчето. Help :)

Благодаря на d3Mag за бързата реакция :). Песента вече не се търси.

Търся песен която излезна преди 5-6-7 години :) Клипа беше момче и момиче и са от двете страни на една река и се опитват да се съберат..нещо от сорта беше.Върти ми се в главата нещо си "Life" ама не съм сигурен песента ли така се казваше, групата ли така беше??...моля за помощ !

Live-Heaven :D :D :D :D :D :D :D dano e tva :D

1. Първият ми рикуест е супер елементарен- значи песента се пее Everybody loves you here (това се повтаря около 3 пъти) и после се пее нещо си Grand Canyon ала бала, гласът на мацката съм почти сигурен че е на Трейси Торн ама не знам ся тва парче къде да го намеря. Най-логично е да се казва Tracey Thorn - Grand Canyon, но нищо не мога да намеря...ако може дайте линкче към тази песничка.

2. А другия ми рикуест е трудна работа защото е инструментално и е гръцко, свири се на бузуки (естествено) и започва бавно тарам (пауза) тарарарарам (пауза) тарарарам и така забързва забързва постепенно и става лудница мн е яко, едно време на една реклама на METAXA го пускаха, а иначе това парче го има във филма "Две димящи дула" където в къщата там всички се изтрепаха голямата патаклама...ама така и не мога да намеря как се казва да си го дръпна...пълна лудница е!!!

Благодаря ви предварително

Втората песен се казва Zorba The Greek , лесно ще я намериш :)

Ако може някой да ми каже как се казва песента (или да я качи някъде от където мога да я дръпна) която започва на този клип от 3:12 , ще съм му много благодарен :) ;)

Ако може някой да ми каже как се казва песента (или да я качи някъде от където мога да я дръпна) която започва на този клип от 3:12 , ще съм му много благодарен :) ;)

LANGE FEAT. THE MORRIGAN - FOLLOW ME

Как се казва песента на C-Block от този микс: http://sdhrftmddfhjrf.hit.bg/02.Anelia%20v...raid%20Mix).mp3

(в 01:30 започва частта на C-Block)

Песента е: C-Block - Everything Is Good, само че очаквай да е маааалко по-бавничка от колкото тоя микс

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...