Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Търся една песничка от филма Epic Movie. Пускат я някъде накрая, когато е битката там :) Пее се нещо от сорта на : "Everybody.... kong-fu fighting.." Дано някой се сети, че обяснението не е ного като хората... ;)

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Търся една песничка от филма Epic Movie. Пускат я някъде накрая, когато е битката там :) Пее се нещо от сорта на : "Everybody.... kong-fu fighting.." Дано някой се сети, че обяснението не е ного като хората... ;)

Bustop featuring Carl Douglas - Kung-Fu Fighting

Търся една песен,пее се "....love, I believe in love, everlasting love

for everyone of us to share... love, all I need is love.... in every wish and every prayer ..." Ако някой я знае да помага,мерси предварително :)

Някой да знае как се казва песента от интрото на филма 300?

Не съм сигурен за коя песен говориш,но музиката в един от трейлърите е едно размазващо парче на NINE INCH NAILS - JUST LIKE YOU IMAGINE (по принцип не слушам рок, но тая песен постоооо...не знам, много ме надъхва)

А сега аз да питам...значи има една реклама (по bTV честичко я пускат) за косметика е, точно не знам кво, но парчето съм сигурен че е на MOBY (щото преди го имах, ама ся ми съм го потулил някъде)

Мисля даже че е от предпоследния му албум, но не знам. Пее се следното:"Sunday was a bright day yesterday, dark clouds are comming through the rain..." пее една жена, чийто глас адски много ми напомня на песента на Telepop music - Breathe....хайде :punk , моля ви се намерете ми я ;)

Мерси

А сега аз да питам...значи има една реклама (по bTV честичко я пускат) за косметика е, точно не знам кво, но парчето съм сигурен че е на MOBY (щото преди го имах, ама ся ми съм го потулил някъде)

Мисля даже че е от предпоследния му албум, но не знам. Пее се следното:"Sunday was a bright day yesterday, dark clouds are comming through the rain..." пее една жена, чийто глас адски много ми напомня на песента на Telepop music - Breathe....хайде :punk , моля ви се намерете ми я ;)

Мерси

Moby - "Sunday (The Day Before My Birthday)", вероятно...

Bustop featuring Carl Douglas - Kung-Fu Fighting

Не можах да намеря песен със същите изпилнители, но намерих тази, която ми трябваше. За инфо тя е със същото заглавие но е на "Jefferson Airplane" :) Благодаря все пак ;)

Търся едно старичко техно парче (мисля че е от 1996/7 г.)!

Не знам дали точно техно се води, но е електронна музика... та биитът е типичен цикъл "дубц...дубц...дубц..." и един женски вокал препява

"Ес..Ес..Ес кан да льоса... ... Ес..Ес..Ес кан да ляш" мисля че е на испански, но не съм сигурен!

Начи търся една песен дето е пускат по The Voice радиото предимно вечерта кам 8-9 сам е чувал 2-3 пати.Песничката е балада и припева се пее от мъж но има и жена която пее в песента.Търсил сам по най-различни класации но не сам е намирал а е според мен страхотна ! Мажът накрая на припева мисля че пее нешто : to be my heeero.

Търся песента от това клипче. Ако я знае нека каже име и изпълнител. Мерси предварително. :)

Bryan Adams - Please Forgive Me

някои знае ли как се казва песента ?
:(

Coldplay - "Fix you"

Как се казва песента в края на 14-ти епизод, първи сезон на House M.D.?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...