Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

мерси много аз също мисля че busta rhimes има нещо общо ама хич не е в негов стил......все пак много ти благодаря :woot :D :P

Песента Rock Me Amadeus е много стара песен на Falco и се казва Amadeus, тя е саундтрак към филма Амадеус. :devil

slu6al sym ya .....mislya 4e se kazva "somebody to love "...e tva e remix de ama ne znam na koi e ..... :)

nito tva nito originala

Та да не е на Queen - Somebody to love ако се пее Find me somebody to love... :devil

за съжаление не е тя...оная песен беше малко по бавна... иначе благодаря :)

Mi amore (www.exclusivemusic.net) Vij tova Velvet - Mi Amore.

Kim Wilde - Keep me hangin' on :confused :)

И аз да запитам как се казва

. Ако ви е позната от още някъде - тя е и на рекламата на "Телламоур Дю".

EDIT: 10x @D-Devil666Hell

enya - braveheart theme tune

А бе, хора, защо наистина не гледате коментите под клипчетата. То там си е написано :devil

slushah dnes edna pesen po radio "NRG" q pusnaha.. dance.. pee se neshto ot sorta " get up, get up your body.. " neshto takova mnogo ritmichna e .. jenski glas go pee tva :))

Така, както го цитираш, ми звучи като Technotronics - Get Up. То и останалите от Pump Up The Jam са готини. :devil

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
tova e Dj Sash, taka 4e nego go tyrsi, mai e Equador, no ne sym siguren, koe e to4no par4eto :) :devil

Лелеее човек в ква заблуда си:

1. Не е DJ Sash а само Sash.

2. Няма нищо общо нито с парчето нито с изпълнителят.

3. На по долните ти коментари си погледни датите :laughing:

Movie - Ако някой може да ми каже как се казва песента от това филмче ще съм му безкрайно благодарен! Благодаря предварително!

ATC - Around the world :)

My Webpage

Някой може ли да ми каже как се казва тази тесен и кой я изпълнява?

Juvenile - Back That Azz Up :)

Според мен песничката нещо е бъгната, на места e замазана. Иначе виж този вариант, чист е. My Webpage

Нова песен, хаус, изпълнява я жена с по-писклив глас.Мисля че в момента е хит...Ако някой се досеща да пише :music

Някакви думички ...или поне къде си я чул ... но пробвай с

Bluefish - Been Too Long , Late Night Alumni - Empty Streets , Rachael Starr - Crash за тези се сещам веднага ... тях ги въртят много

Нова песен, хаус, изпълнява я жена с по-писклив глас.Мисля че в момента е хит...Ако някой се досеща да пише :music

Ако е " Erick E -The Beat Is Rockin " :love ще се окаже че е мъж :lol:

Има една песен ,която е пеят Иван и Андрей.В песента се пее "карай си джета ,дай,дай.Пръскай гаджета дай,дай.........." Някои ако може да ми каже от каде мога да е сваля 6те съм много благодарен

Някакви думички ...или поне къде си я чул ... но пробвай с

Bluefish - Been Too Long , Late Night Alumni - Empty Streets , Rachael Starr - Crash за тези се сещам веднага ... тях ги въртят много

Ако е " Erick E -The Beat Is Rockin " :love ще се окаже че е мъж :lol:

За съжаление не познахте и двамата :( Не си спомням думичките, просто когато бях в доста пияно състояние че да запомня каквото и да е било :lol: Все пак мерси за преложенията.

btw вокала на хаусчето много прилича на това от Erick E -The Beat Is Rockin.А хаусчето го слушах в билярд клуб Royal ако това помогне с нещо...

Има една песен ,която е пеят Иван и Андрей.В песента се пее "карай си джета ,дай,дай.Пръскай гаджета дай,дай.........." Някои ако може да ми каже от каде мога да е сваля 6те съм много благодарен

Братя Кулинови - Боц маане :)

някои знае ли как се казват тея песни в едата се пее All my friends are dead,all my friends are dead а в другата DIE MOTHER FUCKER DIE MOTHER FUCKER DIE ?

някои знае ли как се казват тея песни в едата се пее All my friends are dead,all my friends are dead

Turbonegro - All My Friends Are Dead

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...