Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

yo yo tursq nqkva pesen ama znam samo txt :S .... txt e : skazq krasavica 4ego nenravica . . poymi ved . . ja vsevoliw navsevo ha4u tebe ponravica tebe ponravica tebe ponravica . . . . . eslib znala tq kak ha4u ja ...

super mn me radva blagodarq predvaritelno

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
yo yo tursq nqkva pesen ama znam samo txt :S .... txt e : skazq krasavica 4ego nenravica . . poymi ved . . ja vsevoliw navsevo ha4u tebe ponravica tebe ponravica tebe ponravica . . . . . eslib znala tq kak ha4u ja ...

super mn me radva blagodarq predvaritelno

Faktor 2 - Krasavica

песента от рекламата на форд фокус?

дават я по fox life

Ако е същата реклама, за която се сещам песента е Marylin Manson - Sweet Dreams. ;) Имам я шерната в DC++, ако искаш я изтегли да видиш дали е тя. Nick - Wintry. :P

А пък аз си издирвам песничката от рекламата на "Хавайски бряг", където снимат сърфиста. Хванах част от лириките, ако ще са ви от полза: Lying in bed, daylight outside.

Благодарим предварително. :)

песента от матрицата революции когато там в пещерата морфей говори и после почнаха да танцуват...

ако може с линкче :P

Ако е същата реклама, за която се сещам песента е Marylin Manson - Sweet Dreams. ;) Имам я шерната в DC++, ако искаш я изтегли да видиш дали е тя. Nick - Wintry. :P

А пък аз си издирвам песничката от рекламата на "Хавайски бряг", където снимат сърфиста. Хванах част от лириките, ако ще са ви от полза: Lying in bed, daylight outside.

Благодарим предварително. :)

Предполагам, че е Caviar - Aloha, ама не съм 100 сигурен...

песента от матрицата революции когато там в пещерата морфей говори и после почнаха да танцуват...

ако може с линкче :P

http://mp3.com.hk:8083/*Soundtracks/The.Ma...lutions.(2003)/

Ей ти го целия саундтрак, търси ;)

Аз търся на Василис Карас една песен, започва с пеене нещо от сорта: Кирицаааааа, Кирицаааа

Edit: 10x to jop4423 and Runner

Предполагам, че е Caviar - Aloha, ама не съм 100 сигурен...

Благодарим, ама случайно да ти се намира линк? :unsure:

Търся една песен, не особено нова, в припева се пее нещо от сорта: "Live forever I'll be waiting for the one...Live forever I'll be searching for the one..." Песента я изпълнява една жена, ритъмът е бавен.А да забравих да кажа че я слушах по Радио 1 :) Мерси предварително

Търся песента Wicked game , aма не на Крис Исаак ами няква много яка нова ,преработена, рок версия . Има много солачка и е по-добра от оригинала ,нз обаче кой я изпълнява :( Затова help :)

EDIT:Извинете за прибързания пост.Оказа се ,че била на HIM-Wicked game .Ся и се кефя \m/ (o.0) \m/

Вчера се заслушах в текста на една песничка, която май от скоро се върти, кой знае. Пее се нещо от рода "If you want a be rich, you must be a bitch". Сори за английския ми, но мисля,че ще ви ориентира, да ми кажете как се казва парчето!

Мерси!

White Horse е името на песента. :)

Благодаря, и аз така предположих, защото White Horse се повтаря доста в песента, но понеже не успях да я намеря и за това реших да питам. А линк, дали не се намира?

White Horse е името на песента. :)

Намерих я! БЛАГОДАРЯ!

Tърся 3 песни (всичките кръчмарски фолк):

1. пее се нещо: Так так, тики тики так (не е българска)

2. Българска, пее се: жица жица...оп жица жица

3. Някакъв кючек - Баба каза тенкю

Как се казва песента, която е към рекламата на "смях в залата" по БТВ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...