Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Търся една песен на Тутурутка, в която се пее:"А жените пият, пушат и приличат на бараби, на 13 са във форма, а на 20 стари баби..." :D

Търся една песен на Тутурутка, в която се пее:"А жените пият, пушат и приличат на бараби, на 13 са във форма, а на 20 стари баби..." :D

Тутурутка - Моето щастие :music

Ако не можеш да я намериш, пиши ми, да ти я пратя или пък по DC++. ;)

Търся една песен на която знам само клипа. Пее е рус мъж със сравнително дълга коса.Той е в черно и бяло и става въпрос за една актриса която е снимат и един мъж пее който явно и е бил приятел, но сега е умрял и сякаш гледа нейни прожекции. Това е дано някой да се сети. :)

P.S Песента е балада и мисля, че е старичка, но не мога да кажа колко.

Търся една песен на която знам само клипа. Пее е рус мъж със сравнително дълга коса.Той е в черно и бяло и става въпрос за една актриса която е снимат и един мъж пее който явно и е бил приятел, но сега е умрял и сякаш гледа нейни прожекции. Това е дано някой да се сети. :)

P.S Песента е балада и мисля, че е старичка, но не мога да кажа колко.

Darren Hayes-Insatiable

Търся едно денс парче, старичко е, пее се нещо от сорта:

I've got music, deеp in my  soul, I've got love, takin' me home

I've got music, deep in my mind

Пее мъж.

Edit: Също така търся едно латино хаус-че или нещо такова, не си спомням добре какво е, ама е много известно. Ще се сетите. Пее се "Sempreeee...." и после се пее на искански май  :wacko:

За второто парче се казва "Coracao". На български го чувам така - Сиемпрееее но мио корасоо. Или нещо такова :love По DC++ съм го шернал. User - platis. Цъкни само ПМ да знам кога да влезна ако не моиш го намериш.

Търся една песничка, на български я изпълнява АЗИС - Мила моя, ангел мой ,

трябва ми оригинала (на сръбски ли е, гръцки ли е - незнам... (и идея си нямам , защото въобще чалга не слушам :rolleyes: ) ... :unsure: )

... ако някой я знае кой я изпълнява и как се казва песента - нека ме упъти или направо ми даде линк :huh: . Благодаря! ;)

EDIT : @sincity , @*DIDO* много ви благодаря :woot

сега и линка , ако ми дадете ... и нямам думи :blush: :D

EDIT 2 : @*DIDO* ВЕЛИК СИ !!!! :zzz ;)

трябва ми оригинала (на сръбски ли е, гръцки ли е - незнам... (и идея си нямам , защото въобще чалга не слушам  :rolleyes: ) ...   :unsure: )

... ако някой я знае кой я изпълнява и как се казва песента - нека ме упъти или направо ми даде линк :huh:  . Благодаря! ;)

Желко Йоксимович - Лане мое :P

трябва ми оригинала (на сръбски ли е, гръцки ли е - незнам... (и идея си нямам , защото въобще чалга не слушам  :rolleyes: ) ...   :unsure: )

... ако някой я знае кой я изпълнява и как се казва песента - нека ме упъти или направо ми даде линк :huh:  . Благодаря! ;)

Песента която търсиш е Zelko Joksimovik - Lane moe

"we should be kickin' it, we should be rockin' it together"

женски глас, здраво!

как се казва парчето? :)

миси.

Някой да е гледал сериала "Шотландски боец"

Не мога да се сетя как се казва песента на Queen която пускат в края на всяка серия. Айде някой ако се сеща да каже че ще се изям :D :P

Значи търся 2 песни ... обърнах темата 15 стр назад ама не ги намерих .....

Първата не съм сигурен точно как е текста , но е нещо от рода на

I feel like a Ha Ha ... i wont to be a HA HA и в цялата песен се подчертава като цяло само тва HA HA ама не е като смях ами като HA кратичка пауза HA

А пък другата песен е хит на един дето пее на италиански или испански май на нещо като писта е самия клип и дават някви готни мацки има една брутална кола и един мотор и дето се се чува някво фурсиране ...... тва са двете парчета дето търся  :punk

Втората се казва Gazolina. ;)

Am naposledak se poqvi nqkva pesnichka deto se pee FUCk U :) stil ne se seshtam mnogo dobre neshto kato house ili neshto takova ;) mislq che glasa e myjki znam che ima mnogo pesni deto se povtarq tova ama ako nqkoi sa seti sluchaino 10 x;) ako moje da pishe PS

Am naposledak se poqvi nqkva pesnichka deto se pee FUCk U :) stil ne se seshtam mnogo dobre neshto kato house ili neshto takova ;) mislq che glasa e myjki znam che ima mnogo pesni deto se povtarq tova ama ako nqkoi sa seti sluchaino 10 x;) ako moje da pishe PS

Jerry Ropero & Denis The Menace - FUCK U

Who wants to live forever се казва! Ама ти си свали целия албум - празно няма!

То на queen почти няма празна песен ;) И мога да се хвана на бас че се казва Princess of The Universe :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...