Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Эначи търся една песен,в която се пее "I believe I can fly,I believe I can touch the sky"Иэпънява е жена и е балада.Дайте и линк.

Аре някой да даде линк и эа песента на Sean Paul & Cecilie-Can you do the work.

Предварително благодаря :D

Эначи търся една песен,в която се пее "I believe I can fly,I believe I can touch the sky"Иэпънява е жена и е балада.Дайте и линк.

Аре някой да даде линк и эа песента на Sean Paul & Cecilie-Can you do the work.

Предварително благодаря :D

Жената мисля, че е R. Kelly :wacko:

R. Kelly - I believe I can fly

Tarsq nqkolko pesni:

1.Pesenta, koqto spe4eli Evroviziq tazi godina - My Number One

2. Na nqkav Daddy Yankee ili ne6to takova...mai se kazva Casoline, ne sam siguren.Na moreto vidqh imeto na otvratitelen obraz i za tva se 4udq :D

Tarsq nqkolko pesni:

1.Pesenta, koqto spe4eli Evroviziq tazi godina - My Number One

2. Na nqkav Daddy Yankee ili ne6to takova...mai se kazva Casoline, ne sam siguren.Na moreto vidqh imeto na otvratitelen obraz i za tva se 4udq :D

Helena Paparizou - My Number One

Daddy Yankee - Gasolina

DC++ ;)

Mersi mnogo ;)

Sega se setih i edna druga: kadeto na pripeva se pee ne6to podobno :) "Please, don't stop, come on"... ne6to takova - prez cqlata pesen.Ako moje pak pomo6t :) Mersi.

Трябва ми 1. Песента с която започва сериала "Луда Надпревара" ( даваха го по БТВ )

2. Има една реклама на ... дъвки нз на кои .. един тип прави с дъха си леден мост и с мацката са срещат на него! :D мерси предварително

Доста налудничаво звучи :bgrin: , но да си питам =).

Абе вчера сифте гледах филм по BTV от много време ... който го е гледал ще се сети ;) ( вчера, сиреч - събота, 20:10 ) Когато се появяваше оня сериен убиец ( The Silencer ) все зазвучаваше една песен ... метъл ли беше ( малко стил Linkin' Park ми замяза, но такава тяхна песен не съм чувал ) нИзнам, но ме зарадва =). Та ... ако някой знае как се казва поне ... бе благодарен ще съм му :ph34r:

Ами такава песен имат George Thorogood и Running Wild на кой ти трябва да я сваля и да ти я испратя в Mirc ICQ MSN yahoo messenger skype каквото си избереш .. пък ако кажеш и двете ще ти пратя  :D

Не е на Running Wild свалих си я тя е от филма Christinе (1983) и е доста старичка

само ми кажи кога да ми пратиш по mIRC на George Thorogood да я чуя :confused

EDIT:намерих я няма нужда да ми я пращаш LuDaTa_BaBy :punk :punk

Някой сеща ли се името на една песен , която преди беше хит (преди 5-6 годинки) . Та ... беше смеска между опера и рап , като на клипа гледаха със сателит , как една жена (гигантска) пее /тя пееше оперно/ и се включваше и едно негро ...

Някой сеща ли се името на една песен , която преди беше хит (преди 5-6 годинки) . Та ... беше смеска между опера и рап , като на клипа гледаха със сателит , как една жена (гигантска) пее /тя пееше оперно/ и се включваше и едно негро ...

Мисля че песента която търсиш е Warren G - Prince Igor

значи търся следното:"baby we can do it na-na ,if you wanna go na-na"мъжки глас,прилича на Danzel ,но май не е той.предложения?

Помагайте PLS. Търся една песен на Enrico Caruso - Te voglio bene или Ti voglio bene.Не съм сигурен дали така се казва, но съм сигурен че се пее така в песента.Някой ако може да ми каже от къде да я сваля ще съм много благодарен

Търся следните песни:

1.Пее се "Girl, you're my angel, you're my darling angel..." Пее един мъж и песента не е нова

2.Планета кючек (не съм сигурен дали така се казва, но има само ориенталски ритми без да се пее)

3.Още един кючек (мисля, че се казва Наташа) В началото започва така :

- Коя ?

- Наташа

И това се повтаря,а след това сее пее нещо, но не можах да го запомня :D

Благодаря предварително :D :)

Търся ремикси на Chemical Brothers - Galvanize.По възможност да са някви по яки :).Благодаря

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...