Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

по радиото върви едно парче ре-меик на I just died in your arms tonight . припева е същия , но има някав рапър дето прави песента много яка.ако има някои дето да я знае да ми пише на Скаип - Mc_faraonq

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Една песен на гръцки новичка е май един мъж пее малко техно избива и в паузите се чува ръкопляскане от публиката. голям хит по баровете.

boundy1987 said:
по радиото върви едно парче ре-меик на I just died in your arms tonight . припева е същия , но има някав рапър дето прави песента много яка.ако има някои дето да я знае да ми пише на Скаип - Mc_faraonq

Smitty - I Just Died In You Arms

Smitty Feat. T-Pain, Rick Ross - I Just Died In Your Arms Tonight (Remix)

От сезон 1 на 'The 4400" накрая не всеки епизод пускат няква бавна мелодийка,мн е яка...

ако някой знае как се казва,нека да пише :)

D-Devil666Hell said:
УПС

Моя грешка :angry1

Песента е Move Ya Body пак на Nina Sky (бтв това и беше първата песен).

Не е зле да си свалиш и Oye Mi Canto със N.O.R.E. и тя е доста добра песничка.

Пак грешиш-само ритъма е същия като на Move Ya Body обаче парчето е съвсем друго и именно за него питам,явно не се сещаш :) И излезе 1 година след парчето на Nina Sky и се въртя доста по радиостанциите. Дори го имах на аудио диск ама го затрих диска :(

пак моля за хелп-някое знае ли как се казва парчето,което се чува под chakarron в началото на песента? :confused

http://vbox7.com/play:23b4113b

platis said:
Една песен на гръцки новичка е май един мъж пее малко техно избива и в паузите се чува ръкопляскане от публиката. голям хит по баровете.

Dj Simmos - Girise Agape mou :punk

на мен ми трябват песните от рекламите на МТЕЛ дето е с ония пич с раницата дето не я сваля , и тая от на кока колата :lol: с ония дет мяса на негро шъркел :D

А някой дали може да ми каже името на песента от рекламата на турнира по плажен волейбол... :confused Някакси ми е позната но вобще не се сещам на кой е!

SpAcE® said:
"Капитан петко войвода" би трябвало да се казва ...

не се излагай.как може да ен си чувал една от най българските песни :bgrin:

не се казва капитан петко войвода със сигурност, но не зная как се казва

frodo said:
не се излагай.как може да ен си чувал една от най българските песни :bgrin:

не се казва капитан петко войвода със сигурност, но не зная как се казва

Васил Михайлов я пее и се казва Капитан Петко Войвода... навсякъде където я потърсих е с такова заглавие.

WriteR4e said:
Васил Михайлов я пее и се казва Капитан Петко Войвода... навсякъде където я потърсих е с такова заглавие.

ами аз съм слушал няколко варианта на петко войвода и нито един не е този

Търся две песнички.Едната е руска (нещо като рап е) пее се нещо от рода на: "..на небосвода Луната е разпръснала звезди..", другата е на Justin Timberlake мисля, накрая някой друг (не Justin) пее: "what goes around, comes back around". :)

Edit: на Justin e намерих!Търся само руската песен! :)

frodo said:
ами аз съм слушал няколко варианта на петко войвода и нито един не е този

Toзи е. Недей да си мислиш, че е цяла песен. Писана е само за филма и е от порядъка на минута и половина - две ;)

как се казва песента от рекламата на Албена много ми трябва една такава бавна е...някой идея ?? :(

chistacha said:
Toзи е. Недей да си мислиш, че е цяла песен. Писана е само за филма и е от порядъка на минута и половина - две ;)

D:\Music\Nezabravimo Kino\18.Kapitan.Petko.Voyvoda.mp3

1:38 :)

В тази компилация може да я намерите.

Tърся една песничка която чух наскоро по Eurosport. Пее се : " I say: dont't you know; You say : Idon't know ... " само това чух ако някой може да ми каже кка се казва песента ще съм му много благодарен.

Сръбска песен пускат я по радио Вероника - мъж и жена я изпълняват. Ако не се лъжа не е от старите някаква нова е.. :rolleyes:

platis said:

Qnis - Girise Agapimu - 99% sum siguren che shte e tq! Puk i da ne e neka e pozdrav za vseki ot foruma! Pesenta e velika!

http://dizle.data.bg/dizle/Qnis%20-%20Girise%20Agapimu.mp3

Белов said:
Сръбска песен пускат я по радио Вероника - мъж и жена я изпълняват. Ако не се лъжа не е от старите някаква нова е.. :rolleyes:

Indira Radic & Alen - Imali smo, ni smo znali ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...