Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Има една песен (колко банално вече, а :lol: ) та тая песен много често я пускат в Exit и се пее нещо от рода на "Flyyyy MCM... and just Flyy MCM" много е известна стил ретро :) Ама ся са изям от яд че не се сещам как се казваше :P

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
  chistacha said:
Има една песен (колко банално вече, а :lol: ) та тая песен много често я пускат в Exit и се пее нещо от рода на "Flyyyy MCM... and just Flyy MCM" много е известна стил ретро :) Ама ся са изям от яд че не се сещам как се казваше :P

Ми и аз не се сещам как се казва ама я изпълняват Village People май е на името на един от албумите им.

D-Devil666Hell said:
Ми и аз не се сещам как се казва ама я изпълняват Village People май е на името на един от албумите им.

Village people са. а песента е "YMCA"

:lol: :lol: :lol: ХАхахахХАхсХАХХАх верно бе верно че беше така :lol: Мерси много и на тримата ;)

Има една песен , в която се пее : "There is nothing special about me , I'm just a little star..." Някой да знае как се казва...

тъъъй, понеже ми затвориха темата по-долу, копвам тука :

Значи преди време (бая време - 1999 година мисля) , чух на едно място един такъв диск - нещо като релаксираща музика сякаш беше ,звуци от джунглата - папагали, вода ...ей такива работи, но не просто смесени или нанизани едно след друго ,а като .....музика някак си направени. Беше на публично място , неудобно да питам за името на диска , успях само да зърна част от името отгоре му -имаше Jungle . Ако щете ми вярвайте ,от тогава се опитвам да го намеря това нещо и не мога. Свалил съм доста от тия jngle -drum&bass - изобщо не е такъв стил (да не се подлъже някой).Тва последното ...... jungle drum&bass ,аз се чудя за каква джунгла става дума - тва е пълна психария , но за всеки влак си има пътници.Та ако някой се сеща за какво питам - да удари едно -две рамена

Имаше преди доста години един български певец с китара, който беше изпял един хит, но не български. Пееше се нещо за Анджелика. Някой има ли идея как се казва шевеца и песента

slay said:
Имаше преди доста години един български певец с китара, който беше изпял един хит, но не български. Пееше се нещо за Анджелика. Някой има ли идея как се казва шевеца и песента

Певеца е Стоян Захариев, а песента се казава Анджелика ;)

LaN said:

Значи преди време (бая време - 1999 година мисля) , чух на едно място един такъв диск - нещо като релаксираща музика сякаш беше ,звуци от джунглата - папагали, вода ...ей такива работи, но не просто смесени или нанизани едно след друго ,а като .....музика някак си направени. Беше на публично място , неудобно да питам за името на диска , успях само да зърна част от името отгоре му -имаше Jungle . Ако щете ми вярвайте ,от тогава се опитвам да го намеря това нещо и не мога. Свалил съм доста от тия jngle -drum&bass - изобщо не е такъв стил (да не се подлъже някой).Тва последното ...... jungle drum&bass ,аз се чудя за каква джунгла става дума - тва е пълна психария , но за всеки влак си има пътници.Та ако някой се сеща за какво питам - да удари едно -две рамена

Абе, чак такъв фен, че да ти кажа кой е албума, не съм, но мога да ти кажа стила и той е Ambient. Успех в търсенето :)

russsi said:
Наскоро слушах една нова песничка, в която се пее: "Where did I go wrong , i lost a friend..." Някой да знае как се казва???

Dirty vegas- Simple things pt 2

LaN said:

Приятелю,твоето парче се казва Wilderness rainshower ,мисля даже,че е цял албум такъв,но музиката,която описваш точно на това отговаря.С това име ще го откриеш :) Enjoy :)

Снощи в Папараци в денса пуснаха един много бясен парцал, пееше се нещо от сорта на Lose Control, Lose Contact някакви такива работи. Хаусче беше и то доста добро. В началото започна да е пее една жена, после вече не си спомням, ама ако някой се сеща от това описание да казва, защото трака е уникален...

Liverpool`Fan`1 said:
Снощи в Папараци в денса пуснаха един много бясен парцал, пееше се нещо от сорта на Lose Control, Lose Contact някакви такива работи. Хаусче беше и то доста добро. В началото започна да е пее една жена, после вече не си спомням, ама ако някой се сеща от това описание да казва, защото трака е уникален...

Ми не знам дали тва е дет търсиш ама има песен на Missy Elliot - Lose Control която звучи подобно.Може би някой микс?

Liverpool`Fan`1 said:

Ne znam dali stava duma za sy6toto, oba4e mi napomni za edna pesni4ka, koqto az si tyrsq.

House, s jenski vokali:

"I have lost contact with my soul, I have just lost my inner control

Tell me what to do...."

Tova si spomnqm ot teksta.

jop4423 said:
Ne znam dali stava duma za sy6toto, oba4e mi napomni za edna pesni4ka, koqto az si tyrsq.

House, s jenski vokali:

"I have lost contact with my soul, I have just lost my inner control

Tell me what to do...."

Tova si spomnqm ot teksta.

Julio Navas & David Amo-Light my eyes :) .

П.П.Песента е мн бесничка

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...