Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Има една песен, не е много новичка ;) но не знам как се казва, пее се нещо от рода на:

I get no down... и има нещо от рода на Vodka drink and Whiskey drink... някои ако се сеща след калпавото ми обяснение ;) ще съм му много благодарен!!

jop4423 Благодаря ти !

Има една песен, не е много новичка ;) но не знам как се казва, пее се нещо от рода на:

I get no down... и има нещо от рода на Vodka drink and Whiskey drink... някои ако се сеща след калпавото ми обяснение ;) ще съм му много благодарен!!

Chumbawamba - Tubthumping :)

Hi !

Zna4i tarsq edna pesen , deto q puskat ponqkoga po info kanala :

pee se ne6to " Crazy for you " ...

AKo q znaete , kajete :)

Ей такива постове направо ме радват. :punk

1-во-По кой инфо канал - Да не хварлям боб за да знам на коя кабелна си? ( най-вероятно на Евроком,но това е друга тема)

2-ро- Има сигурно 1000 песни в които се пее това...

3-то Мъж ли я пее или жена и т'ва "Crazy for U" на припева ли го пеят?

С толкова инфо дето си дал трябва да си голям късметлия да ти кажат коя е песента .

Дай малко повече инфо. :)

Търся една песен,дет привепа изобщо немои се разбере ко се пее.Само "Брим бам бам барим бам бо" или нещо такова.Доста е нашумяла.ПЛС линк

Търся една песен,дет привепа изобщо немои се разбере ко се пее.Само "Брим бам бам барим бам бо" или нещо такова.Доста е нашумяла.ПЛС линк

Holly Dolly - Dolly Song. Сега и линк да ти давам за песен ,която я има навсякъде ме мързи. Вече и знаеш името, размърдай се малко и ще я намериш.

Някой знае ли как се казва новата песен на Fall out boy , която пускат по MTV ...

Някой знае ли как се казва и кой пее песента тая от новата реклама на Нестле с бонбоните медальон ли кви бяха с готината пичка която излиза от времето като захапва полвинката 1487.gif

Някой може ли да ми каже коя е песента, която върви на фона на този сайт? Цъка се върху плей на прозорчето и започва една песен. Някой ако се сети да ми каже коя е :D Мерси предварително :)

Някой може ли да ми каже коя е песента, която върви на фона на този сайт? Цъка се върху плей на прозорчето и започва една песен. Някой ако се сети да ми каже коя е :D Мерси предварително :)

Gregorian - Moment Of Peace

имаше една доста стара бг песен в която се пееше "обичам те,дори когато си с друг,обичам те,без теб живота ми е друг" мъж пееше песента ако не се лъжа :blink:

имаше една доста стара бг песен в която се пееше "обичам те,дори когато си с друг,обичам те,без теб живота ми е друг" мъж пееше песента ако не се лъжа blink.gif

Коцето сланинката( Константин Стефанов) или Хисарския поп- В малка къща живеехме.

Ще я намериш в дц++ най-често в микс с още две други песни на хисарския поп(Дай си сърцето & една цигара)

Търся една песничка от реклама на Опел Корса с едни извратени плюшени играчки и като мине колата покрай тях такива се заглеждат и казват нещо от сорта на C'mon ,гласа на изпълнителя ми звучи на Шон Пол даже съм почти 100% сигурен че е той

Търся една песничка от реклама на Опел Корса с едни извратени плюшени играчки и като мине колата покрай тях такива се заглеждат и казват нещо от сорта на C'mon ,гласа на изпълнителя ми звучи на Шон Пол даже съм почти 100% сигурен че е той

DJ Mummy vs Sean Paul - Nuttin' no go so :music

Коцето сланинката( Константин Стефанов) или Хисарския поп- В малка къща живеехме.

Ще я намериш в дц++ най-често в микс с още две други песни на хисарския поп(Дай си сърцето & една цигара)

мерси батка

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...