jozo Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Мерси Митак. Мен ми е ясно, че нищо няма да и стане и спокойно мога да я карам и после да им я върна, пък следващия след мен да реве, как се чупи едно след друго. Обичам да си поддържам техниката и дори ся синтетични масла, с какви ли не добавки и прочие си губят качествата и съм виждал какво става в последствие. Да кажем, че не ми е О.К. умишлено да съсипвам техниката и на тоя след мен да му го набия да си блъска главата. В книжката пише на 30к или 1 година се сменя масло, маслен, въздушен филтър, филтър купе. На 60к или 2г. освен тея неща се сменят свещи и т.н. Пише и за антифриза и спирачна течност на 120к, ремък с ролки на 150к., обтегача за хибридната система 180к. Отделно при всяко посещение в сервиза са длъжни да проверяват 28 неща, като всички течности, дискове, накладки, т.н и най-интересното за мен антикорозионно покритие(как по дяволите се проверява това?) и ако се налага се сменя нужното. Същите тея неща съм ги намирал в сайта на производителя и са копие 1:1 като в сайта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Антикорозионното покритие вероятно е в някакъв определен цвят. Или се мер,и както се мери дебелина на боя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts