UzITo Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago (edited) 1 hour ago, mIRCata said: Какво точно правиш за това, че май и аз имам Един доктор предписваше пръст кофа или леген и зариваш шиповете. Помага ли? Не но да свикват, че шиповете болят 40 дена след смъртта.... Иначе да всеки е имал изказвания за хората на 30-40-50-60. С всяка достигната кръгла годишнина си даваш сметка колко си бъркал Edited 5 hours ago by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 51 minutes ago, mIRCata said: Какво точно правиш за това, че май и аз имам Надали има копченатискач над 35, дето да няма шипове. Упражненията: * Изпъната напред ръка с изпънат нагоре палец. Почваш да я въртиш навън, след което връщаш до начално положение. Следиш палеца без да движиш очите, само с въртене на главата * Отпусната надолу ръка, отново вдигнат палец. Вдигаш лява ръка нагоре и надясно, дясна ръка - нагоре и наляво и после спускаш обратно. Отново следиш с главата, без да въртиш очите. * Закачаш на нещо високо, малко над нивото на главата йога ластик (от най-лесните в декатлон). Заставаш така, че ластика да е съвсем леко изпънат, когато главата ти е изправена. Леко буташ напред (не надолу) с главата. 6 minutes ago, UzITo said: Иначе да всеки е имал изказвания за хората на 30-40-50-60. С всяка достигната кръгла годишнина си даваш сметка колко си бъркал Дори не знам даже дали си бъркал. Просто всеки човек счита себе си и своята възраст за идеалната среда и всичко останало са отклонения Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts