Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата (Нова тема)

Veno

Recommended Posts

1 hour ago, mIRCata said:

Какво точно правиш за това, че май и аз имам

Един доктор предписваше пръст кофа или леген и зариваш шиповете. 
Помага ли? 

Не но да свикват, че шиповете болят 40 дена след смъртта.... 

Иначе да всеки е имал изказвания за хората на 30-40-50-60. С всяка достигната кръгла годишнина си даваш сметка колко си бъркал :) 

Edited by UzITo

• Replies 14.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

51 minutes ago, mIRCata said:

Надали има копченатискач над 35, дето да няма шипове. Упражненията:

* Изпъната напред ръка с изпънат нагоре палец. Почваш да я въртиш навън, след което връщаш до начално положение. Следиш палеца без да движиш очите, само с въртене на главата
* Отпусната надолу ръка, отново вдигнат палец. Вдигаш лява ръка нагоре и надясно, дясна ръка - нагоре и наляво и после спускаш обратно. Отново следиш с главата, без да въртиш очите.
* Закачаш на нещо високо, малко над нивото на главата йога ластик (от най-лесните в декатлон). Заставаш така, че ластика да е съвсем леко изпънат, когато главата ти е изправена. Леко буташ напред (не надолу) с главата.

6 minutes ago, UzITo said:

Иначе да всеки е имал изказвания за хората на 30-40-50-60. С всяка достигната кръгла годишнина си даваш сметка колко си бъркал :) 

Дори не знам даже дали си бъркал. Просто всеки човек счита себе си и своята възраст за идеалната среда и всичко останало са отклонения :)

2 hours ago, chasti said:

Просто не е трябвало да спирате тревата :D

При мен е пълно с магазини за трева, които даже се надпреварват да ми я доставят и онлайн. Ама още не съм се прежалил. :lol:

Не е чак лошо, тествай….:bgrin:

Пък аз с моите 4-5 дискови хернии….оцелява се…. някак… хапове,  малко фитнес, малко колело, малко басейн и джакузи с минерална водица…. живи и здрави!

8 hours ago, Mockingbird said:

Не е чак лошо, тествай….:bgrin:

Всеки път като минавам покрай един от магазините в махалата и си казвам, че следващия път трябва да влезна и да си взема нещо. Мога да пробвам това лято, то май само аз останах единствения динозавър, дето не е пробвал трева. :lol:

3 hours ago, Godfather said:

Всеки път като минавам покрай един от магазините в махалата и си казвам, че следващия път трябва да влезна и да си взема нещо.

Кръстник, знаеш ли кога окончателно спрях тревата - когато започнах да работя нещо, което искаше от мен да си ползвам кратуната. Или по конкретно - първата ми наистина сериозна сисадминска работа. Една хубава вечер се нагърмяхме като холандци със съквартирантите. Следващите 2-3 дни се чувствах тъп като гъз. Истински късмет беше, че нямаше почти никаква работа за мен тогава, а и уикенда дойде бързо. Преди това бях усетил някои странични ефекти от треволяка, заради които я бях намалил от ежедневие до два-три пъти в годината, ама след ония 2-3 дни - повече масур не съм запалил...

Edited by Antares

On 7/3/2025 at 10:17 AM, mIRCata said:

On 7/3/2025 at 11:15 AM, Antares said:

Надали има копченатискач над 35, дето да няма шипове. Упражненията:

* Изпъната напред ръка с изпънат нагоре палец. Почваш да я въртиш навън, след което връщаш до начално положение. Следиш палеца без да движиш очите, само с въртене на главата
* Отпусната надолу ръка, отново вдигнат палец. Вдигаш лява ръка нагоре и надясно, дясна ръка - нагоре и наляво и после спускаш обратно. Отново следиш с главата, без да въртиш очите.
* Закачаш на нещо високо, малко над нивото на главата йога ластик (от най-лесните в декатлон). Заставаш така, че ластика да е съвсем леко изпънат, когато главата ти е изправена. Леко буташ напред (не надолу) с главата.

Дори не знам даже дали си бъркал. Просто всеки човек счита себе си и своята възраст за идеалната среда и всичко останало са отклонения :)

Пробвайте тези.

Невроложката ми ги каза.

13 hours ago, Antares said:

Кръстник, знаеш ли кога окончателно спрях тревата - когато започнах да работя нещо, което искаше от мен да си ползвам кратуната. Или по конкретно - първата ми наистина сериозна сисадминска работа. Една хубава вечер се нагърмяхме като холандци със съквартирантите. Следващите 2-3 дни се чувствах тъп като гъз. Истински късмет беше, че нямаше почти никаква работа за мен тогава, а и уикенда дойде бързо. Преди това бях усетил някои странични ефекти от треволяка, заради които я бях намалил от ежедневие до два-три пъти в годината, ама след ония 2-3 дни - повече масур не съм запалил...

Аз съм твърде дърт вече за да се пристрастявам към нещо такова. Както казват тук, that ship has sailed. :lol:

1 hour ago, w00x said:

Ако подадеш документи и ти отпуснат мястото, плащаш си таксата за поставянето на скобата и започваш да си плащаш по 60лв месечно за мястото.

WTF??!! 60 кинта за паркинг на открито без никаква охрана и каквито и да са други удобства? Аз плащам $25 на месец за подземен паркинг с дистанционно отварящи се врати и достъп до електричество и вода. :Facepalm:

Не искаш да ти казвам колко струва закупуването на (стар/нов) гараж или паркомясто (открито/закрито) в нов комплекс тогава. :D

И контакта е захранен с 1 квадрат кабел и има АП 1.6А.