Jump to content
BulForum.com

Катастрофи

бат Ицо

Recommended Posts

Кофти работа. Само тук могат да те натресат отзад като караш в насрещното. От всичко най мразя минаващите на червено и движещите се насреща в еднопосочни улички.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Хора на възраст? Tова да не е Германия или Англия? Tука сигурно всичките са до 35 годишна възраст и смятат, че колкото по-бързо карат, толкова са по-оборотни.

Има и от 2та вида според мои наблюдения. Има и много културни хора със скъпи коли, има и гъзарчета с колата на тате а има и такива с мутренска нагласа стил: "абе аз карам кола за 200 хилки бе оууу, я се мръдни да ми направиш път голтак такъв къде се намираш, кво като минавам на червено"...

@djadomraz: нещо не можеш да разбереш идеята на pazu. Идеята му е : ти колко пъти си видял луксозна кола на празен път да се кара в ограниченията?

То аз и голфове не съм виждал да карат под ограниченията освен ако не са леко повредени нещо и да го карат към сервиза :bgrin:

А за въпросната случка zlobil каза че човека с CL-a е карал по-бързо, но както и да караш има дупки в които ако пропаднеш даже и с 30км/час ще имаш сериозни поражения (а не винаги можеш да разбереш някоя локва колко е дълбока) когато вали. Пазу си пишеше глупости, затова го и зачесах и аз. Иначе ако забележиш аз не съм се препирал за това коя кола колко е маневрена, здрава и т.н. просто отбелязах че не е особено прав да си мисли че може да ги избегне всички подобни ситуации.

И аз имам наблюдения върху въпросната дупка. Заемаше ширината на цялото най-ляво платно на пътя в посока сточна гара (лентата за ляв завой) и беше дълга 1,5 - 2 метра. Аз не се натресох, но един првъзбуден чичка (не всички над 40 карат спокойно :)) с Пежо 206, който изпреварих преди бетонния мост успя. По моста караше зад мен и след това с мръсна газ право в дупката. Той беше за наляво, а аз за направо. Количката му хлътна цялата в дупката и подскочи, той и жена му сигурно са си ударили главите в тавана. Дупката беше зарязана само на чакъл и той беше разпилян и върху другите две платна. Представете си ако настъпя камък с ръбът на гумата ми как ще го изстрелям...... Така подхвърлен камук скоро остави на пътя netrootbg, счупвайки му бронята, радиатора и интеркулера.

Да оставиш такира дупки немаркирани е престъпна безотговорност и трябва да се наказва.

И аз имам наблюдения върху въпросната дупка. Заемаше ширината на цялото най-ляво платно на пътя в посока сточна гара (лентата за ляв завой) и беше дълга 1,5 - 2 метра. Аз не се натресох, но един првъзбуден чичка (не всички над 40 карат спокойно :)) с Пежо 206, който изпреварих преди бетонния мост успя. По моста караше зад мен и след това с мръсна газ право в дупката. Той беше за наляво, а аз за направо. Количката му хлътна цялата в дупката и подскочи, той и жена му сигурно са си ударили главите в тавана. Дупката беше зарязана само на чакъл и той беше разпилян и върху другите две платна. Представете си ако настъпя камък с ръбът на гумата ми как ще го изстрелям...... Така подхвърлен камук скоро остави на пътя netrootbg, счупвайки му бронята, радиатора и интеркулера.

Да оставиш такира дупки немаркирани е престъпна безотговорност и трябва да се наказва.

Ако ми посочиш някъде в БГ една дупка с маркировка някаква освен ако не е трап за сграда или за водопроводни тръби.....

Ако ми посочиш някъде в БГ една дупка с маркировка някаква освен ако не е трап за сграда или за водопроводни тръби.....

На последък са на мода отворени шахти с клонки забити в тях. Или отворени шахти без клонки :lol: Общо взето като карам сега по дъждовното време и освен всичко останало следа и на къде се оттича водата та да не минавам от там. Всеки ден става все по трудно по българските пътища.Все едно сме на електронна игра и сме качили левъл :bgrin:

На последък са на мода отворени шахти с клонки забити в тях. Или отворени шахти без клонки :lol: Общо взето като карам сега по дъждовното време и освен всичко останало следа и на къде се оттича водата та да не минавам от там. Всеки ден става все по трудно по българските пътища.Все едно сме на електронна игра и сме качили левъл :bgrin:

При нас има една уличка. И един ден минавам и какво да видя....капака на шахтата стои перепндикулярно на пътя. В непосредствена близост има локва масло....Какво и как е станало не знам

София,пред Фантастико-то на бул.Сливница,дупка-та маркирана с шаблон с лика на кмета и поздрав за него:lol:

Тя тази мода е отдавна :lol: В далечната 1990-та трябваше за 50 минути да стигна от Златни до Аспарухово, да уважа една самотна кака и да се върна обратно на Златни, та на Червения площад бяха взели един капак на шахта назаем. Ей тази еМЗетка здрави капли извади, ама и още по здрав резервоар. Не ми оставаше нищо друго освен да тегля една майна с писклив (за щастие временно глас) и обратно към Златни да си изпълнявам задълженията :unsure:

Неска на кръстовището на "Мария Луиза" с "Източен" Бавария 3-ка от новите при заобикаляне на закъсал на сфетофарите Пасат от дъртите бяха се цункали лекичко.Жалко за немеца.Другото интересно ми беше един с AMG с немска регистрация до Иконома как му звънеше телефона,отби,спря и изговори си каквото има и тогава чак потегли.Такова нещо рядко се вижда

Преди половин час на светофара на Макдоналдс . Пасат vs Фиеста = огъната броня на пасата и огънат ляв калник и лява предна гума на фиестата .

http://img27.imageshack.us/my.php?image=dsc01251j.jpg

http://img26.imageshack.us/my.php?image=dsc01252q.jpg

Тези дни попадам доста често на катастрофи и се чудя дали и мен няма да ме огрее .

Тези с малките камиончета трябва да ги трепят преди да са пораснали големи ТИРове. Добре е, че всички в таксито са живи, щото тази Дачия на страничен удар (а не само) си е ковчег отвсякъде. Напълни се с всякакви селски шофьорчета, дето се мислят за велики, даже днес след като минах покрай спс-а си карам с 50 в лява лента и изпреварвам една синьо бяла астра дето кара с 40, зад мен някакъв тъп малоумен бакшиш ми светка :lol: :lol: :lol: Набих му кучките, щеше да ми се качи отгоре. Полицаите го изгледаха, оня толкова нагъл, че не ги забеляза. После го гледам на МакДоналдс на светофара от близко - тъп та вдлъбнат, фанат от село ама собственика сложил номер някакви еднакви цифри бяха и той дето му плаща лизинга - велик :) :lol: :lol: :lol: Смешник пълен, ама заради такива стават напреженията по пътя

Неска на кръстовището на "Мария Луиза" с "Източен" Бавария 3-ка от новите при заобикаляне на закъсал на сфетофарите Пасат от дъртите бяха се цункали лекичко.Жалко за немеца.Другото интересно ми беше един с AMG с немска регистрация до Иконома как му звънеше телефона,отби,спря и изговори си каквото има и тогава чак потегли.Такова нещо рядко се вижда

Нямал е bluetooth в колата ;)

Тая катастрофа до метро на живо изглеждаше доста по брутално.....минах малко след като се бяха блъснали

И аз...мислех си , че бакшиша е влязал в обратната посока на движение на колелото...

Преди малко станаме свидетели с жената на следната "катастрофа".Седим пред Гранда и изведнъж профучават 2 Полицейски коли.Едната спира успоредно на тротоара пред входа, другата зави към товарният отсек на Сани от към Фамозо и спря.Слизат куките и тръгнаха на някъде.След малко тая кола, която беше спряна до Фамозо явно нито беше включена на скорост, нито беше пусната ръчна и тръгна да върви назад.Пресече Капитан Райчо, заби се в едно от дърветата и спря :lol: :lol: :lol: Един от Полицаите дотърча от някъде и отиде при колата.Поогеда се, почеса се.Обади се на другите по радиостанцията че колата им е катастрофирала и гледаш как 5 маймуни търчат някъде от Гранда.Единият седи и гледа ту едната полицейска кола, ту другата.Изцепва следното :"А тая ли е нашата?!?!?!".Друг се провикна: "Тази е на Стефчо".Оказва се, че Стефчо е някъде вътре.След малко търчи и той.Поогледаха се, видяха че не е повредена и я преместиха.Прилагам и снимков материал, за който предварително се извинявам, че е с лошо качество.В това време с телефона толкова :)

Снимка 1

Снимка 2

Снимка 3

Снимките са правени в събота, но катастрофата е по-стара(от 1во районно вече знаеха за катастрофата..)

011374437-big.jpg

011374438-big.jpg

011374439-big.jpg

Как се е шибнал и по каква причина не разбрах, обаче опелчето бе бая смачкано.. :cry

Пак от събота по обед на път за Асеновград, нямаше такова задръстване..

Още от КЦМ-то спряхме в колоната, след 20минути прекарани на едно място ми писна и се измуших през полските пътиша.. :wacko:

011374504-big.jpg

011374502-big.jpg

011374440-big.jpg

011374442-big.jpg

Снимките са правени в събота, но катастрофата е по-стара(от 1во районно вече знаеха за катастрофата..)

Как се е шибнал и по каква причина не разбрах, обаче опелчето бе бая смачкано.. :cry

Това е зад блока където преди живеех в Кичука.Откакто е асфалтираха Нунков доста "Ф1 пилоти" си изпробват "болидите" тук това е резултата за жалост :( .Това на дървото да не е некролог? :unsure:

............ :( .Това на дървото да не е некролог? :unsure:

Не, това е обява че дървото официално си търси заместник. Писнало му е да го блъскат. :lol: :lol: :lol:

Tова ако някой ми каже как точно става :sick

Блъска се със силна скорост без спирачен път централно и от силата на удара колата се вдига на предните гуми. От треакториата по която идва се завърта по оста си (предната) като се завърта само задницата на място. И всичко приключва в много странна поза. Същото се е случило и с опелчето по горе.

Нисанчето се беше опитало най-вероятно да изпревари камиона отдясно (това са ми любимците) и последствията са това

3ade5cbd9beba8f7576dde494e503cee_120x90.jpg

36fc5626817ecfb705ca67ae3fbcc254_120x90.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...