Jump to content
BulForum.com

Катастрофи

бат Ицо

Recommended Posts

Пуснете си видео материала ТУК и чуйтe първата новина!!! NO COMMENT!!! Днес чух, че кръвната проба била над 5!

------------------

Разбрах че тези дни млад мъж е загинал на място близо до р-т Хитър Петър. Ударил се е в дърво с над 150 км/ч. Бил е на 12 водки. Казаха ми че предна дясна джанта била в скута му....

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Хубаво е направил. А на дървото му няма нищо, нали?

Пуснете си видео материала ТУК и чуйтe първата новина!!! NO COMMENT!!! Днес чух, че кръвната проба била над 5!

------------------

Разбрах че тези дни млад мъж е загинал на място близо до р-т Хитър Петър. Ударил се е в дърво с над 150 км/ч. Бил е на 12 водки. Казаха ми че предна дясна джанта била в скута му....

Бившият депутат Борислав Великов катастрофира

Ето още един дето ще се отърве след като е убил човек :angry: :angry: :angry:

На пътя като засека "важна клечка" винаги ги мачкам. Може лесно да ги разпознаете по това че карат над ограничението като богоизбрани и минимум BMW 5ца, Audi A6 или Mercede E class. Затъмнени всички стъкла (май беше забранено, или пък беше ама само за рацерите) и примигващи синьо/червени лампички зад радиаторната решетка. То лампичките ги виждам след като ги изпреваря де :laughing: :laughing: :laughing:

Веднъж така в Сърбия настигам едно Audi A8 (100% по описанието по горе) дето шпорка над ограничението и гада му с гад нарочно ме засича... Е нямаше къде да ходи, изпреварих го. После даже се опита да ме гони 2-3 мин.... След това в следващият голям град така профуча покрай мен, сигурно със 100. Аз си карах с 60 заради полицаите, там винаги има.

Друг такъв засякох на АМ Тракия. Докато си карахме с един пич с BMW със 160-180 (толкова позволяваше трафика) един отново святкащ Mercedes E се вмъкна м/у нас. Не стига че не кара ами и не прави път, все едно той ще определя скоростта. Аз бях последна кола в случая и му се разсвятках (по принцип не го правя), не помогна... Ами пък какво толкова, "лепнах" се зад него и онзи бързо се осъзна. После го видях в огледалото че святка с лампичките гада. Явно се е насрал м/у две коли със 170, сигурно за атентати си е мислил.

Днеска по новият път от сточна гара към Тракия точно на завоя до ПЕТРОЛ-а един с а4-ка се беше врязал бая интересно м/у дърветата.....

Някакъв рейсър с Фиат се беше размазал качествено на тротоара пред Liqueur. Отсрещния тротоар всъщност...

• 3 weeks later...
Бахти...няколко пъти съм минавал по този мост, само ако знаеш колко е висок. :blink:

a_152a07.jpg

От тази снимка се вижда по-добре.

На Дедо не му работи линка, затова го пускам аз заедно с коментара на Бай Стоян.

http://dnes.dir.bg/2009/12/21/news5585942.html

Бай Стоян (21.12.2009 г. | 17:56ч.

Бил съм в Сирия. За мой ужас не спираха на червен светофар. Като питах защо - отговориха ми, че какъв мъж си ако спреш??!!.....После преводачът, който е бил студент в България каза -имаме много леки катастрофи и много малко загинали. Оказа се ,че роднините на загиналия убивали един от роднините на виновника. Възпиращо е нали , освен ако не те е ядосала .........тъщата.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...