Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през... Политиката

Recommended Posts

28 minutes ago, w00x said:

То остана ли му нещо, което да строява.. Държавата е на ръба на икономическа криза.

‘Long-Term Decline or Shock’: Swedish Intel Warns Russia’s Economy Is Weaker Than It Looks

19 minutes ago, Antares said:

За мен лично правителство на Радев е разумна цена, за това да видим Тошко и Слави извън политиката.

Ми а дано да рухне скоро Русията, че да не се налага да търпим шофьора на самолет 4 години! :lol:

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

1273

• plameni

1135

• w00x

1069

• ARPAnet

966

Top Posters In This Topic

Posted Images

2 hours ago, Antares said:

За мен лично правителство на Радев е разумна цена, за това да видим Тошко и Слави извън политиката.

Аз чакам да видя дали ще е нов бардак със стари к*рви. 
Даже си мисля, че след като положат клетва веднага ще се отцепят част от ПП за да няма мнозинство. 

Само сега имат шанс и ПБ и ПП-ДП да решат въпроса със съдебната система и мисля, че и едните и другите си дават тая сметка или се надявам да си я дават. Само така могат да си задържат позициите и едни и другите, иначе знаем какво следва в политически план.

5 hours ago, jozo said:

Само сега имат шанс и ПБ и ПП-ДП да решат въпроса със съдебната система и мисля, че и едните и другите си дават тая сметка или се надявам да си я дават. Само така могат да си задържат позициите и едни и другите, иначе знаем какво следва в политически план.

Никакъв шанс. На базата на това кои са хората до резидента и тези които стоят зад него е нещо абсурдно да я подобрят.

16 hours ago, jozo said:

Естествено, че си я дават. ППДБ го казаха още в деня на изборите. :)  И още няколко пъти след това.

11 hours ago, netrootbg said:

Никакъв шанс. На базата на това кои са хората до резидента и тези които стоят зад него е нещо абсурдно да я подобрят.

Резидентът нали с такива претенции излезе. Сега ще има шанс да го направи или още в началото да се издъни като Слави.

43 minutes ago, w00x said:

Резидентът нали с такива претенции излезе. Сега ще има шанс да го направи или още в началото да се издъни като Слави.

Е ма той резидента няма да иска да направи реформа (устойчиво работещото), а ще иска само да си назначи негови си рубладжии във ВСС. И ще се опита да ни пробута това като реформа.

13 hours ago, w00x said:

Словашкия Костя Копейкин. Поне знаем Чефо за кого гласува на изборите. :D 

Едно е ясно. Вие, либтардастите ще се скарате на кучето дето за'апа дебелата, гнусна, вмирисана, прокажена чума дето се идентифицираше на псе и лаеше срещу няква врата. Вие сте тумора на обществото. Ще го разбереш... Надявам се

Не се имам за либтардаст, тумор или каквото там написа, а още по-малко пък знам за каква лаеща жена говориш.

8 minutes ago, w00x said:

Не се имам за либтардаст, тумор или каквото там написа, а още по-малко пък знам за каква лаеща жена говориш.

Не са прави на улав. Не сме пъпчасали тийнчета. 

Абе сигурно в Списъка на Чефо и аз съм либераст, ама също грам не разбрах за какво иде реч...

Ами... Аз нито имам такава тениска, нито имам такъв панталон, нито ще ги съчетая така, дори да имах.

На килограми, май е по-близо до твоите, отколкото до моите. А на куче не съм се правил никога. :D Нямам и намерение да се правя.

Така като я гледам, нищо чудно да е поддръжник на Тръмп и политиките му. То де що има откачалник, педофил, насилник, скрит хомосексуалист, кросдресър, submissive там се припозна и се събра.

Интересни паралели намираш...

Posted (edited)
1 hour ago, w00x said:

Ами... Аз нито имам такава тениска, нито имам такъв панталон, нито ще ги съчетая така, дори да имах.

На килограми, май е по-близо до твоите, отколкото до моите. А на куче не съм се правил никога. :D Нямам и намерение да се правя.

Така като я гледам, нищо чудно да е поддръжник на Тръмп и политиките му. То де що има откачалник, педофил, насилник, скрит хомосексуалист, кросдресър, submissive там се припозна и се събра.

Интересни паралели намираш...

Тъй, тъй. Я може и да заслабна ама за либтардастията лечението е само едно... 9мм. 

Как ти дойде на акъла за цвят на тениска да пишеш или па съчетание. Мерси де. Работата е ясна. Коня не е у ряката, он е в средата на тихия океан. 

Останаталата либтерадска свинщина няма да я коментирам дори. Успех 

Edited by DON_CHEFO

Публикуваш линк, пишеш "всички сте такива" и очакваш да разберем какво ти се върти в акъла, какво трябва да гледаме и с кого ни сравняваш. :D После викаш "как ти хрумна".
Ами аз друг възможен паралел със себе си не видях във видеото, затова споменавам очевидното. Някаква луда на четири крака лае срещу врата, някакво куче лае по нея и я напада. Classic MAGA. От нищо не мога да се учудя вече с тая секта. Ама в крайна сметка да си лаят като им се лае, да не ми лаят у нас?

И отново. Ако не беше ти, дори нямаше да знам за тоя напълно несвързан с мен случай. :)  Пробвал ли си да излезеш от тия платформи/групи/сайтове, в които се споделят само такива странни видеа или те кефи да ги гледаш, да си мислиш, че "другите" са такива до един, и да се радикализираш?

И малко в твоя тон да влезем.

"Ей го на. Всите до един сте такива."
И за да няма неясноти, отговорът на "Какви?" е "Лицемерни кросдресинг популисти.".

image.png

Exclusive | Kristi Noem weighs in on report husband Bryon lives  cross-dressing double life

А, между другото. Това видео не е истинско. :D :D :D (за разлика от моите снимки, които са истински).

Направено е да лови такива радикализирани шарани.

Което прави цялото това недоволство и разясняване какви сме "ние", още по-комично. :D

Чудех се това в коя тема точно да го пусна. Понеже всеки път като го гледам се превивам от смях, мислех да е в майтапчийската тема. Обаче винаги след бурния смях, човек се замисля и накрая прозира уникалната политическа реалност - в резултат на изперкалите фантазии на един дребосък, който дефекира в специални куфарчета. Преди 4 и половина години, въпросния дребосък не само си мечтаеше, но беше направо се приготвил да прави парад насред Киев. Днес обаче не е съвсем ясно дали ще успее да направи някакъв парад насред Масква и за да се случи това, се надява да получи благоволение от Киев. :lol::rofl:

https://twitter.com/Gerashchenko_en/status/2051642406747930866

ПП. Най търсеното нещо в Масква в момента са мрежи за защита от дронове.:laughing1:

image.png