Jump to content
BulForum.com

War Thunder

kotora

Recommended Posts

Заеби ти тия работи. Аз изобщо не смятам да ги пускам облозите...Скоро. А на танковете сигурно има повече чийтъри, отколкото на самолетите...

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Добре, вее... Може ли пък да не го качат това бижу, а шибаното Арадо (на заден план) да го има, ъм!?! Освен това се оказва, че Дорниер - 335 дори е участвал във военни действия, макар и съвсем за кратко. (Някакви Хоукър - Темпест-и се опитали да прехванат един такъв, ама оня ги направил барливи и пичовете от РАФ дори не успели да го доближат до дистанция за стрелба, а все пак е едричко добиче....)

1280px-Pfeiludvarsummer2013.jpg

General characteristics

Performance

Armament

• 1 × 30 mm (1.18 in) MK 103 cannon (as forward engine-mounted Motorkanone)
  • 2 × 20 mm MG 151/20 cowl-mount, synchronized autocannons
  • Up to 1,000 kg (2,200 lb) bombload

Е тва е хеви файтър, който бих го развил до дупка с кеф при това.

Твърде вероятно. С последната кръпка казаха, че правят някои подобрения за по-голяма реалистичност. Та покрай текстурите и моделите, може и звуците да са пипали.

Всъщност и на мен миналата вечер ми се стори, че моят Уелингтън звучи по-басово и спокойно от преди, но това може да е в следствие и на новите двигатели, дето му направих....

Фокетата ми звучат по-пискливо, а картечниците на Хенкелите са като шевни машини...

Че те седем милиметровите Мг - та, по принцип така би трябвало да звучат. Дядо ми е разказвал, че по това са различавали немските картечници на Драва.

Последните няколко дни забелязвам непрекъснати промени по системата и интерфейса за обучението на екипажите, а няма нови кръпки. Всъщност на моменти забелязвам и съвсем кратковременни лагчета по време на мисия. Е ли е възможно педалите да бъзикат по играта в реално време?

П.п. Промените са към добро, понеже се взеха в ръце и коригираха безумните изисквания за ХР и вече може да се вдига и частично.

Тва англичаните са егати и недоклатеното племе... Да имат такива страхотни файтъри и да не им пекне в гладките мозъчета да започнат да слагат оръдия във валовете или пред кокпита... А смахнатите им бомбъри са всеизвестни със свойството си да не долитат до там, за където са тръгнали, освен ако не пикират в камикадзе атака (а те са всичко друго, но не и пикировчици). Само да направя и Грифон-ите и ще ги разкарам с най-голямо удоволствие.

Аз се зарибих по САУ-тата.. Със самолетите цъкам, като искам динамика, с танковете си е чиста криеница...

Тромави са ми танковете.... Адски ме дразнят. И като поведение са дървени, и като управление са дървени....

И като игри са тъпанарски. Ама много! Но за лежерен отстрел на грозен дивеч става.

12348153_949891545101451_649816660802661

Ха честита ви Кралска броня!

http://warthunder.com/en/news/3473-war-thunder-update-1-55-royal-armour-en

П.п. Естествено, новият ингилизки самолет отново ми иде от къде предното ниво (също както се случи преди и с швабите) :unhappy:

П.п. Насьо, по отношение на звуците, глей хората как ги правят...

П.п.2 И с танковете процесът е същия.

Преебали са бомбърите педалите!

Да бутнеш със сигурност база в момента е възможно само с пикиране и пускане на бомби от под километър... Но и това не е на 100% сигурно :sick:

Всъщност, Ермолаев все още си се справя (то пък бивало и с такъв бомбен товар да не може). Дорниерите също, но само с гмуркане. В равен полет му трябват две атаки с пълен боекомплект. А Ланкастър-а с две по 4000 либри няма никакъв шанс. Както и да ги мята, базата все остава, макар и на изпарения. Единствено нещата стават със сигурност само с 14 х 1000 и то в камикадзе атака. Което обаче автоматически я вади от листата на смислените бомбъри тази каруца.

• 2 weeks later...

Смятам, че бобитата трябва да издигнат златна статуя на Морел на сред парламента си. Статуята трябва да изобразява Морел леко понадупен, а кафявото му отверстие трябва да бъде инкрустирано с рубини, диаманти и ароматизирано с най-високо качество английски чай. Също така смятам, че минимум по три пъти на ден кралицата с все всички благородни лордове би трябвало да му целуват инкрустираното в знак на дълбоката си признателност...

И ТИЯ ШИБАНИ, БОЗАВИ НЕЩАСТНИ ГЕЙОВЕ си мислят, че са имали самолети и са били някакъв фактор във войната.... Леле, леле..., колко мъка има по този свят.

П.п. Ако не е бил онзи наркодилър Морел, сега бобитата имаше да муат наденици и шпеци с кисело зеле и да приказват с мек, тиролски акцент....

Цъ!

На суха статистика е базирано.

А също така и на маса исторически факти.

П.п. Пак казвам. Паметник трябва да му вдигнат на оня наркодилър, деа и варените шебеци.

Пешо, исторически погледнато Луфтвафе до края на войната има едни от най-добрите и модерни самолети. Не напразно след това всички заводи, специалисти и прочие са изкарани или в САЩ, или в Русия.

Само за пример - не извънземните помагат на американците за Стелт

1255580689_01.jpg

A, ма не бе, на мен т'ва ми е ясно. Като изключим доктрината им, едно огромно евала на Нацистка Германия и за всичко постигнато. Предполагам, че ако не бяха скочили на Руснаците - можеше и в момента да говорим и пишем на немски...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...