Jump to content
BulForum.com

ФОРУМНИ СРЕЩИ

PSYCHOSIS

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply
  Jane_Doe said:
Хм,зна4и до колкото разбрах сре6тата е от 18.00 пред по6тата в събота :P

Разбрала си правилно.Срещата е на 12.03 в 18:00 срещу централна поща.Желателно е да не се закъснява.(незнам закфо го казвам при положение че не съм бил точен никога)Май на тази среща ще дойда.

@Скорпион-аз пък гласувам против всичко,освен Азия-та

да, срещата е събота от 18 срещу пощата ;)

ее НАТЕ изпревари ме с някви секунди :)

евала значи тоя път ще дойдеш. аз не гласувам за нищо, щото ми е все едно къде съм, важното е да си правим шоуто. Е, и минералната вода да не е 1,50 :)

Извинявайте, къде е срещата?

HATE, не разбирам какво толкова и харесвате на тази азия. Иначе няма да се цепя от колектива, че нямам вазелин :Р

pozdrav - Dimmu Borgir - Symposium

Прав си, кофти е за новобранците, щото ние сме едни такива гадни и подли. И като видим новобранец го връзване за най-близкото дърво и му пъхаме тревички в носа. После се хващаме за ръце и танцуваме в кръг. Накрая наклаждаме огън и го буфкаме да се гърчи.

Мдам, неловко е да си новобранец...

PSYCHOSIS стига плаши децата!!! Ние сме си ангелчета....с дяволски рогца де :)

НЯМА ПОКАНИ. Всеки е добре дошъл, всеки ще бъде приобщен. А иначе - няма от какво да се притеснявате мили новобранчета (да не се извъдите по-дърти от мен :) ) - елате, не се срамувайте. Не хапем... не много... и главно себе си (аз и Психозис поне :P ) .

The`ScorpioN said:
Извинявайте, къде е срещата?

HATE, не разбирам какво толкова и харесвате на тази азия. Иначе няма да се цепя от колектива, че нямам вазелин :Р

pozdrav - Dimmu Borgir - Symposium

Za men Aziq ostava mqstoto kadeto se zapoznah s tezi hora i vinagi shte bade nai dobroto mqsto za tezi sreshti.Prosto li4no mnenie.

(ne mi ba4ka kirilicata :angry1 )

ВеНи said:
PSYCHOSIS стига плаши децата!!!
Деца ... хе-хе-хе! :D :punk :D
  Shade said:
...няма от какво да се притеснявате мили новобранчета (да не се извъдите по-дърти от мен :) )

Е, определено се извъдихме такива - поне аз де! B) Кат гледам май аз съм най-голямата тук (стига инфото в профилите ви да е реално) :rolleyes: :crazy: :bgrin: :blowup: ... Та да попитам - тва проблем ли ще е? :confused

HATE said:
Za men Aziq ostava mqstoto kadeto se zapoznah s tezi hora i vinagi shte bade nai dobroto mqsto za tezi sreshti.Prosto li4no mnenie.

Чакай да се стопли пък ще видиш, кое е най-доброто място. :D

Кат гледам май аз съм най-голямата тук

@dulsinea, не се сили толкова, понеже не познаваш мен и Васко. :)

Shade said:
Не хапем... не много... и главно себе си (аз и Психозис поне :P ) .

Аааа....и клоуни хапеш....и то всеки път.....документирано е! :bgrin:

dulsinea said:
Деца ... хе-хе-хе!  :D  :punk  :D

Е, определено се извъдихме такива - поне аз де!  B) Кат гледам май аз съм най-голямата тук (стига инфото в профилите ви да е реално) :rolleyes:  :crazy: :bgrin:  :blowup: ... Та да попитам - тва проблем ли ще е? :confused

Na tezi sreshti vazrastovata granica prosto iz4ezva.Nqma zna4enie na kolko godini si,zapovqdai i shte precenish dali sam prav.

(E fuck maina oshte ne mi ba4ka kirilicata)

:>

Последно в Азия ли ще сте?

Да знам, да дойда направо там ;>

Щото съм на сауна по това време, и няма да мога да дойда срещу пощата..

Ми ако няма някакви фрапантни промени в гласуването в последната минута, както на Евровизия, ще бъдем в Азията ;)

@антихрист, там се пие основно бира, щото твърдия алкохол се оказа с не особено ясен произход :) И миризма на оцет ;)

PSYCHOSIS said:
@dulsinea, ти защо не си си попълнила инфото в профила, а, а? Ни тъ йе срам  :D  Я бързо да пишеш, че ще има шамари  :P

:blush: Мнооо мъе срам!!! ;)

Ама ако ще почваме с шамарите направо, аз по-добре да не идвам?!! :unsure:

А ако се интересуваш от годинките ми - ами по-големичка съм от теб с 4-5 год. :punk B)

PSYCHOSIS said:
Ми ако няма някакви фрапантни промени в гласуването в последната минута, както на Евровизия, ще бъдем в Азията ;)

@антихрист, там се пие основно бира, щото твърдия алкохол се оказа с не особено ясен произход :) И миризма на оцет ;)

emi mnoo qko na4i. si4ki iskame da idem na mqsto deto nqkoi ne6ta sa s neqsen proizhod.az sam hodil tam i 4estno da si kaja hi4 ne mi haresa obstanovkata.de da znam 6e si pomisla

antychrist said:
si4ki iskame da idem na mqsto deto nqkoi ne6ta sa s neqsen proizhod

Не ясен е само произхода на алкохола, месото е с ясен произход ,защо мислиш че в района няма много бездомни кучета и котки :bgrin: . Поне го приготвят вкусно. :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...