Jump to content
BulForum.com

Pechenata

Members
 • Content Count

  887
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pechenata

 1. Мисля си,че днес (вече) е 12.01. След точно 11 месеца аз ще съм пълнолетна. А след 10 дена.. ще празнуваме поредната годишнина с моя приятел. edit: утрепах се от смях с тая тема "търсят се момичета за нова година". Беше ми приятно , сега лягам. :D
 2. Ааах, мамка му. Зарибиха ме и мене да го чета тоя Дан Браун.. Та така чета ся "Шифъра на Леонардо". После ме чакат 'Цар Плъх" , "Психологическо портретиране на правонарушителите"- две части. И Ханибал май не съм чела- време е да направя нещо по въпроса.
 3. Водка . За предпочитане финландия. ако няма кинта за такава пия аляска. Водката- без значение от марката и без значение дали е флирт ябълка, зелен собиески, синя кайлъшка и на майка му дупето си я пия със зелен сок ябълка. Мезе - БАНАНИ. Не се шегувам. С банани замезвам и когато пия мавруд. Понякога бананите се заместват с шоколад НО само при мавруда.
 4. Минава ми през главата,че трябва да поздравя копчето. Пожелавам ти на първо място здраве, после много късмет във всяко едно начинание и все хубави неща да ти се случват. Ще пия едно за моя рожден ден, ще пия и едно за твоя. Весело изкарване пожелавам и на двете ни.
 5. До каквато расте и мозъка на притежателя му.
 6. Ами то тоя генератор си е кажи-речи верен. Аз не знам само последната цифра от ЕГН-то какво означава. Знам,че когато е 45 (предпоследните две имам предвид) значи,че си роден в регион Пловдив. Ако предпоследната е четна - значи егн-то е на мъж, а ако е нечетна е на жена.
 7. Чакай да поиграя и ще си едитна поста,че така на изуст не мога. Преди стигах до седмо. Обаче това беше с друга нокиа, която имах преди 2 години. А със сегашната съм от два дена и още си припомням играта. Ай момент за малко да поцъкам и ще ти кажа. едит: готово. Значи обяснявам подробно, чети внимателно. Пускам да играя от четвърто ниво направо. На ляво като тръгна имам живот. На дясно ставам "голямо топче". После се връщам в началото скачам, ставам малка за да мина нагоре. Минавам през сума ти кръгове. И накрая като стигна последния, взимам си го и край. до там. Не
 8. Геринце, дам. То нали долу под животите ти показва колко кръгчета ти остават. Минавам и последното и стигам до едно положение,дето трябва да скоча пък.. е невъзможно.. едит: абе, ти да не би да ми говориш за трето ниво?
 9. Първия ми въпрос е.. То даже не е въпрос, ами ми трябва малко помощ. Та нека хората с модел Nokia да помогнат. Би трябвало да имат една игра с едно топче.. Та нестандартния ми въпрос е как мамка му да мина четвърто ниво? Къде е цаката? Минах през всички жълти кръгчета, но нещо има няква уловка.. Помогнете ми,че изкукуригвам с тая игра.
 10. afx, щото вече "майстори" под път и над път. Тва лято свалях тапети в една стая, трябваше да се шпаклова и боядиса. Принципно тва можеше и да ми го направи моя приятел (щото той с тва се занимава), обаче точно тогава беше в командировка на морето. И аз 'ща не 'ща ще си платя. След като се е получило нещо от рода на "мъж го искам, сега го искам" ще си плащам, няма къде да ходя. Първата сутрин дойде един майстор към 9:00ч. в 12:30 му звънна телефона изкочи му работа, вика "ей сега идвам". Викам "ок, няма проблеми". Каза максимум до час, къв час, бе братче той ми дойде на другия ден на обя
 11. В момента си мисля.. много лоши неща. Ако у нас имаше пушка, пистолет, бомба и такива ми ти работи без да се замисля слизам в комшията на шестия етаж и го гръмвам. Ай сиктир вече. Става сутрин в 9:00ч. и почва да чука, кво чука и той не знае. И така до 22:00ч. Представяте ли си кво ми е,когато съм си в къщи? Аман от неговия ремонт вече. п.п-Може да нямам пушка, пистолет или бомба, ама имам брадва, точилка, газова бутилка..
 12. Изкачам с един въпрос и Ви предупреждавам да не ми се смейте. Що е туй рам-памет,колко пари върви и от къде трябва да го купя? Мерси.
 13. O, не, днес съм ги хранила. Най-дъртата котка, демек въпросния кирчо е на около 10 години и тежи горе-долу 10 кила. Породата е сиамска. За това хората се застраховат още от вратата. Като си оправя камерата ще пусна една снимка и ще ми кажете дали ви прилича на котарак или на свиня..
 14. Смърт за всички котки. едит: За моите котки, дето почвам да се замислям вече дали са котки или извънземни мога да говоря много. МА НЕ ИСКАМ. 'Бати изродите. Дебнат, ако кажа нещо лошо за тях ще ме издебнат и край с мен. Смятайте щом, като ми дойде някой на гости първия въпрос е "Кирчо къде е? В коя стая? Къде е легнал?" Страх ме е понякога от котараците ми.
 15. jozo, тва е супер тънкана, бе спалня, бокс, всекидневна - 200 лв?! т.е. - две стаи с бокс и вц... мале, мале.
 16. /off Азис и той е индианец.
 17. prez gAlavata ми минава, че някой ден ще се понапия и ще седна да прочета цялата тема. току-виж има нещо интересно. п.п- или май Ви излъгах Аз не пия! Вече
 18. Ей ви малко тестове цъък - ей тоя дето ви викам,че един път 98, после 131. Вашата досетливост Друг тест Европейски тест за интелигентност още един елементарен айде enjoy : едит- Нещо млъкнахте, а пък седите в темата, усещам ви аз, че се зарибихте. :D
 19. JDFU , приятелю, нещо си се объркал и незнам защо си ме наврял в твоя пост. "Доколкото си спомням едно време беше 144".. става въпрос за телефона за справки, а не теста за интелигентност. Моя резултат е дооста по-малко. Правила съм някакъв тест два пъти - един път изкарах 98 точки за 4 минути. И втория път за 8 минути - 131.
 20. Доколкото си спомням едно време беше 144.
 21. Бракоразводно дело: -Господине,защо искате да се разведете? -Защото жена ми е мързелива-едни гащи не може да зашие- да те е срам да се съблечеш пред другите жени. п.п- netroot - тоя виц за господ и Ева беше много як. а сетих се случайно за още един-два вица. Учени провеждали някакъв експеримент на два острова. На единия имало 25 мъже и една жена, на другия 25 жени и един мъж. След два месеца отишли да проверят как върви съвместното им съжителство. Минали първо през острова, на който имало само една жена и какво да видят - жената седнала на трон, мъжете подредени в колонк
 22. Кой е тоя кретен, дето е измислил сапунени сериали и в коя страна се гледат най-много?
 23. "Малиии, как се наядох, като прасе.. " и между другото след такова брутално наяждане много добре ще ми се отрази един следобеден сън.
 24. Снощи сънувах много ужасен сън. Една жена облечена в бяло. Лицето и беше покрит с някакъв шал,на който пишеше 'Адидас и вивател завинаги заедно'. Изкара една топка и почна да ме удря с нея и като я попитах кво прави изкара некакъв джиесем и попита 'Да я убивам ли'? И аз тръгнах да бягам. Бягах,бягах,бягах.. И накрая, когато реших да спра обърнах се назад да видя дали все още ме гони... но се разкри "чудна" гледка - близо 2 декара с ОРАНЖЕВИ круши и поне 10 такива, като нея и ми викаха "Сега вече няма мърдане ще те убием и ше те хвърлим на котките". Питам ги аз "Защо точно на котки
×
×
 • Create New...