Jump to content
BulForum.com

ФОРУМНИ СРЕЩИ

PSYCHOSIS

Recommended Posts

splt-rmx said:
Аз не съм идвал до сега, но като се замисля имам мерак, да дойда, та поне ако някой може да ми каже къде е срещата и след тва ква е процедута :P

и аз съм същия, крайно време е да дойда. B)

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Срещата е 6 срещу часовника на пощата. След това се ходи на тепето на биричка, картофки и цаца :) или каквото си харесате :)

splt-rmx said:
в 6, така ли ? на тепето се има в предвид това до радио и телевизия, там златната рибка, тези там заведения ?  :woot  :woot

Нали знайш, че на момиче вера не требе да имаш особено ако е с ник БеХу! :)

Става вапрос за Рахат тепе, което е и името на заведението :) а не знам за каква залта рибка говориш, но точно до нас има заведение със същото име :)

BeHu said:
На рахата ли?

В предния пост съм писала на кое тепе и за това не уточних в следващия. А на splt-rmx му го написаи и на ПМ. Та, Психаре, къде видя нещо невярно :?

splt-rmx @ Today said:
Аз не съм идвал до сега, но като се замисля имам мерак, да дойда

Me too :unsure: :blush: Но още не мога да се осмеля да поема този риск :woot

Аз пак няма да дойда....Хора, следващата пак ли ще е в събота?За да мога да си организирам нещата, че от много време не съм ви засичал всички идиоти на купчинка :)

Salida said:
Me too  :unsure:  :blush:  Но още не мога да се осмеля да поема този риск  :woot

Ми прав е човека ся. Само като ви прочете никовете - @Psihara^^ @HATE @PSYCHOSIS и страх го хваща :D

Иначе и аз съм навитак да дойда, ама сигурно ще е 21, ако има де :). Ако искате може да ви направя един плакат.

Има тая седмица на 7 и по следващата седмица на 21.

Хмм ако съм в Пловдив може да дойда, само трябва да мина да си направя застраховка преди това :woot

Само една вметка.... Аз съм момиче! Просто видях, че доста хора не знаят :blush:

George_131 shadowhand утре ви искам и двамата на линия :)

Утре ида от село :P и са обасвам на пощата в 18:00 пък за 21.05 ... съм абуриген (баберик, абитюрент както искате го наречете) и имам бал (ща си сложа роклята за съм секси) и няма мога да дойда :)

Като гледам какво е времето май няма да сме в Рахата, та къде смятате да се ходи?

П.С. Малиии как ме мързи да излезна от нас :)

Ако ще се прави масовката, полседно къде ще сме да знам къде да идвам, защото с това "мокро" време много много не ми се идва да кисна на открито ;)

TITAN4O said:
Ако ще се прави масовката, полседно къде ще сме да знам къде да идвам, защото с това "мокро" време много много не ми се идва да кисна на открито  ;)

В шадравана ! :bgrin: - мокър от дъжд не се бои.

Все ще измислите нещо.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...