Jump to content
BulForum.com

Lord_Gudo

Members
 • Content Count

  1880
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lord_Gudo

 1. Някой знае ли телефона на пловдивския МОСТ Компутерс ? Edit: @Eagle благодаря
 2. И при мен го дава 1:1 с твоето проблема мисля че е в онази крава която ползваме долу до часоника
 3. Разлика няма да има Микро СД-то е с еднаква скорост а за марка прих ти препоръчал PQI въпреки че и всяка друга ще ти свърши що годе същата работа. Препоръчвам тази марка защото до сега само с нея съм нямал проблеми.
 4. Интересно ми е дали при "Общ чат" след като примерно от седмица две съществува и примерно сега като се добави нов потрбител той ще получи цялата хронология ?
 5. Някой може ли да ми каже картата за намаление на влаковете (студентската) дали ще ми върши работа при пътуването с експрес и дали има разлика между експреса и УБВ ? edit: Благодаря Защото видях отзад на картата да е отбелязан следния текст "Дава право на учащи до 26 навършени години на пътуване с 50% намаление във 2-ри клас на бързите и пътнически влакове."
 6. Lord_Gudo

  zamunda.net

  Ще стане на кукуво лято докато се качват на поразия простотий и някви малки келемета си правят квото си искат и някви измислени "хакери" събарят сайта няма да я бъде. Като вляза в тракера има това което сега излиза по арената и другите подобни и за къф да дърпам от тук като мога от там където първо е излязло за да дигам коефицента на някво келеме да ма фани за оная работа пък и като няма примерно горе казаните сезони на сем Симпсън или пък на стар трек много ми дреме за недъгавия тракер или пък да вляза да видя торент с име "яко" или "готЯна музика" или последните 5 страници да са качени от 1 човек за 1 час и после чакай сийд и т.н. Пък и този тракер днес го има утре го няма.
 7. Може ли да има такива тъпаци ! Вадят теми на по 2-3 години в buy/sell и ми побъркват ... дразнят ме !!! За един ден 3 такива (поне толкова видях) и преди няколко седмици може би месец пак същата работа няма ли кой да му разкаже играта баси тъпия келеш !
 8. Току що приключи епичната битка между мен и мишката в стаята ми след като тя беше решила да не ме остави да спа аз се захванах с измислянето на пъклен план как да я заловя. Изрових една стара кожена ръкавица и хванах една талпа и запонах да ровя всичко около мен докато злодея не се оказа скрит в раклата със завивките извадих ги една по една докато не остана най-дебелата от тях където беше скрит звяра. Изтърсих леко постелята и мишока падна и започна да подскача с надежда за светло бъдеще но уви оказах се по-голям късметлия от нея и я сграбчих докато беше в ъгъла. Тръгнах към терасата където мислих да направя жертвоприношението но като поогледах хайвана не ми даде сърце да го стисна и размажа в ръката ми затова му дадох шанс да избяга. Отидох на терасата и огледах за котка долу но покрай дъжа се бяха скатали някъде затова заметнах и го хвърлих в съседния двор след което само то си знае какво е станало. И въпреки всички горд съм че ще спя спокойно тази вечер !!!
 9. SP3 още офиациално не е излязъл така че не ти препоръчвам да го инсталираш иначе ЦД-Кея е същия като на обикновенното XP. Edit: Ето един който изрових от инфото на някъф торент CD87T-HFP4C-V7X7H-8VY68-W7D7M
 10. Че има има ама ... желание се иска
 11. Зависи от марката и модела. При ОЕМ-ките може и да липсва докато при останалите трябва да го има на 100% освен ако някой не си го е спесил
 12. Може където искаш да бъде не случайно ти е оставен партишън/и за избор
 13. Десен бутон на Май Компутер -> Прпъртийс -> хАдванс -> Сеттингс -> Втория лист -> Чейндж -> Пишеш кот ти душа сака файда от 4 и нагоре ГБ има ако си с 2 ГБ рам и твариш много машината аз съм с 1 и съм задал 1,5 - 3 да ми бъде.
 14. Споменаха ми че днес е някакъв мюсолмански празник някакви идеи какво точно е ?
 15. Гледам сряда стана вече и има време до събота така че ако има навити нека е тази седмица ако не другата
 16. Пие ми се ... здраво ми се пие някъде в планина хижа вила или квото е там но далече от града искам да нямам обхват никой да не ме търси и искам всички които евентуално се съберем да се напием ... да се напием до забрава !
 17. Lord_Gudo

  zamunda.net

  Забелязах от 2-3 седмици когато отварям саита на замундата и си нацъкам торентите които представляват интерес за мен в 2-3 таба и едва ги отваря в смисъл чакам по една минута за да зареди страницата а понякога въобще не ги отваря някой има ли същия проблем ? Също така пингвам саита zamunda.net и пинга си е нормален и прмерно като има прикачени снимки към даден торент като им цъкна се отварят мигновенно докато при страниците с торентите не е така.
 18. Чудя се @PiTT BuLL на колко години е защото според постовете му е трудно да се определи ...
 19. Почти 4 дни бях без форума и ми е много добре !
 20. От както ходи с момиченце което е 8 години по-малко от него
 21. Викат ме във военното окръжие сигурно ще е за ала-бала глупости ...
 22. Мамка му ! Чудя се за кво тъпите военни ме викат другата седмица след като 2 години умело им се изплъзвах ...
×
×
 • Create New...