Jump to content
BulForum.com

stefan

Members
 • Content Count

  3928
 • Joined

 • Last visited

About stefan

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 11/22/1912

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. stefan

  PayPal

  Ако няма достатъчно пари в картата или има прекалено малка сума може да я отхвърля заради това.
 2. Е какво е това за пиян шофьор 10 точки ? Значи ако ме хванат на 3 ракии ще мога спокойно още 2 пъти да се надрънкам и да рискувам да блъсна двама трима ли ? А това за радарите е поредната простотия..най-малкото АНТИрадарите са добре скрити, не са на таблото или прозореца.
 3. Някой може ли да ми каже от къде мога да намеря роза от ковано желязо ? Имаше в хелиоса на шести септември, ама го затвориха май.
 4. И да си виновен ония като е крив е много вероятно да ти се размине !
 5. Като са развалени точно тва което съм казал ти се случва С неизправен радар не могат абсолютно никаква глоба да ти пишат...
 6. И да не може да се истрие ще лепне глобата на следващия и готово. Много малко хора се замислят да погледнат в колко часа е отчел радара това, което им се показва.
 7. stefan

  PayPal

  Виза електрон, ползвам си я редовно без никакъв проблем. Има много дразнещи неща в него обаче, примерно това, че не може да се теглят пари директно на банкова сметка, а лимита за теглене на карта е 500 на ден, което е тъпо ако се получават по-големи суми. Също има и лимит $3300 годишно за получаване, който се вдига като се изпрати някаква сметка и копие от лична карта.
 8. stefan

  PayPal

  С виза електрон от ДСК няма никакъв проблем, но има нещо много интересно - първия път пробвах с 20тина лева в картата и не стана. Следващия път имах няколко стотин и верификацията си мина.
 9. Тия дни се чудя дали записите от въпросните камери имат някаква тежест при евентуално дело. Където и да съм виждал камери в чужбина те са били отбелязани от далече със знаци, т.е. ти знаеш, че те снимат. Тук няма такива означения. Мисля да отида другата седмица да се консултирам с адвокат по въпроса и ще пиша резултата.
 10. Като пуснеш молба за нова лична карта и шофьорска книжка старите оставят ли ги докато станат готови нови ?
 11. Незнам дали е писано, ама дали имат място във форума хора, чиито постове са 90% и нагоре в buy/sell ?Тук взе на битак да се обръща..
 12. В Англия верно са много ниски ограниченията..А камерите, които те снимат и ти пращат честитка после си личат от далече, а и тук такива за наблюдение на трафика незнам да имаме. Има и други, които служат за автоматичното управление на дължината на сигнала на светофарите, но и такива едва ли има, поне не и в Пловдив..
 13. Блаженни са да
 14. Целта е номера да стане..лъскав, а за другото пиши в гоогле radar jammer и ще видиш какво е
 15. Това във тунела под пощата не е полицейска камера. Най-вероятно е нещо, свързано с пощата, което си стои там от 100 години. Смятам утре да си напръскам номерата с едно спрейче и ще тествам какъв е ефекта Решения винаги ще има, и за радари, и за камери. Някой знае ли точно на какъв принцип работят камерите ? Пак са със радар най-вероятно. В най-скоро време смятам да се сдобия с един jammer..Писна ми да ме изнудват по улиците. Да си оправят ограниченията и тогава всички ще са доволни. Не може на улица с 3 платна във всяка посока ограничението да е 50 километра в час. Просто не е логично. САЩ,
×
×
 • Create New...