w00x Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Ааа. Извинявай. Не видях, че е за PS3. Иначе изчерпаното количество е до утре. Колкото за английския амазон, ще получат доставка скоро най-вероятно. Няма къде да ходят. Едит: Available for pre-order. This item will be released on 27 Aug 2010. Тя Collector's Edition не е излезла още бе приятелю. Имай търпение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Е как като в щатите си я поръчват хората от маса време като гледам... Как да е - ще отложа тогава с няколко дни нещата там Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Е в Европа сроковете са други. Трябва да пристигнат количествата и да се разпределят навсякъде, за да се пуснат на една дата. Предполагам, че до седмица трябва да излезе Collector's Edition за PC в английския амазон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 В ebay също я има както и доставка до България Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Странна работа да го няма предварително - видях че Амазон САЩ приемат поръчки за Макс Пейн 3 - за края на март 2011 До няколко дни ако го няма го поръчвам оттам - нямам намерение да изпускам. Бройките са ограничени мисля. В ebay също я има както и доставка до България Линк веднага да видя цената? Не виждам доставки до БГ - версия РС е само за САЩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 http://cgi.ebay.com/Mafia-2-II-Collectors-Edition-New-PC-/150483268524?pt=Video_Games_Games#ht_2465wt_1138 http://cgi.ebay.com/MAFIA-II-2-Collectors-Edition-PC-Brand-New-/200511045904?pt=AU_PC_Video_Games_Games#ht_2820wt_1138 http://cgi.ebay.com/MAFIA-2-II-COLLECTORS-LIMITED-SPECIAL-EDITION-PC-/180538980732?pt=Video_Games_Games като цяло: http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1312&_nkw=mafia+2+pc+collector&_sacat=See-All-Categories Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 btw само на мен ли ми се струва, че тази игра ще има постоянен поток от DLC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 http://cgi.ebay.com/...#ht_2465wt_1138 http://cgi.ebay.com/...#ht_2820wt_1138 http://cgi.ebay.com/...deo_Games_Games като цяло: http://shop.ebay.com...-All-Categories Хвърлих им око - реалната цена е 70$. Тия освен че ти искат нагло към 100$ имаш и към 35$ шипинг от ... Австралия. Така че това са разни небивалици, един вид - не, мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Превъртях е най накрая... Истински дзвер е играта,но просто колкото и да си кривя душата,жаждата на говедата за пари ще я убият... 10 часа gametime... Сега ще адват DLC-та със сигурност,защото просто няма как да завърши така играта,но кога и как... Има 2 странични мисии в цялата игра -.- Да помогнеш на 1 курва при 1 катастрофа и на една друга да си оправи двигателя Просот ако не бях играл 1-цата щях да и дам 10/10 сигурно,но като знам какво бижу беше тя няма как да и дам повече от 8.5-9 MAX :X Просто играта стои някак недовършена,толкова красив и голям град и някак просто нямаше нужда да го раазглеждам,защото уж отворения свят си остава доста "затворен". Което ми напомня - ще си сваля 1цата пак да си е врътна и да си припомня и историята П.С. Интересно е,че някой мисии имат няколко начина на минаване.. Примерно онази с обира за газовите купони има начин да не се пуска алармата... Или пък на онази в която трябва да се скриете с старчето от Хенри в къщата има начин да не ви намери,но така и не разбрах как... Под леглото и в шкафа веднага ме намери,а в банята ме застреля Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Абе защо няма възможност за 2-3 профила в тая игра?Аз стигнах до 6-ти чаптър...брат ми явно е цъкнал New Game и сега като искам да си пусна аз пак от 6-та част ми казва,че ако го направя прогреса по-напред ще се изтрие...Много гадно-сега тряа го чакам него да я превърти,за да играя аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Еййй няма такава тъпотия. Така ги комерсиализираха игрите, че чак се оляха. Стигнах до 13 глава и я спрях. СВРЪХ праволинейна, няма на един милиметър къде да се отклониш от историята, направо си беш екато един филм. Е ок де ама аз ако искам да гледам филм ще си пусна филм, искам да играя стойностни игри. Ама сами сме си виновни с тва пиратство......Айде да излиза The Witcher 2 вече..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Най-накрая и аз я врътнах. Прекалено много са плюсовете, затова ще напиша минусите: 1. Малко кратка ми дойде, не съм отброявал времето с хронометър, но не беше много; 2. Недовършен край (ясно е, че ще има DLC-та), за сметка на първата, където завършекът беше феноменален; 3. По-слаба история от единицата; 4. Няма free ride, но доколкото разбрах има някъв пач... И видяхте ли сега кой очисти Томи от първата Мафия , 14 чаптър си беше направо убийствен. И кое радио слушахте по принцип , аз пусках Делта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Като заклет фен на Мафиа и общо взето всички мафиотски игри/филми, не съм доволен от играта. По-точно съм недоволен. Няма транспорт, не може да се плува, недостатъчно облекло на героя, малко оръжия, малко мисии, няма free ride, малък град. Трябваше да се влиза в повечето сгради, да можеш да си разполагаш мг42-то, да можеш да прибираш трупове в колите, да си викаш банда с теб, да си викаш такси, да използваш метрото. Като цяло не е лоша и и давам 6, но като я сравним с първата първата взима 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 В редките случаи когато не трябваше да возя някой някъде и имах възможност да обиколя магазините много ме изкефи факта,че може да убиеш продавача и да си крадеш дрехи .Ноо определено трябваше да ходиш и сам да взимаш мисии,че тая праволинейност наистина е в повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 язък за дългогодишната реклама, тая игра е по-постна и от grand theft auto 3. единствено графиката е съвременна Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 naistina e zle ne beshe losha no nishto osobeno to 3/4 ot igrata sa niakvi filmcheta kam 10 chapter ne izdarjax i vzex da gi skip-vam Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Бахти, вече е 30-ти, Амазон още не предлагат Colector's Еdition за PC! Как може човек да си го поръча да го е*а?!? Още ден два и поръчвам в Америка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 След като върна заема на онзи от 27500 става ли нещо, защото ми дава черен екран и горе как плочата зарежда... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Да, има още до края Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Я кажете какво да правя, 10 мин. чакам и нищо не става. С фикснатия крак на SKIDROW съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 чакай още 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Я кажете какво да правя, 10 мин. чакам и нищо не става. С фикснатия крак на SKIDROW съм. Аз ползвам това - MAFiA.2.2010.CLONEDVD.PC-ELiTE - и както вече казах работи отлично от начало до край. С правилния крак (назад сме казали кой е) най-много да те метне 2-3 пъти от играта. За Скидроу се чуха много оплаквания и не се очудвам, че вероятно е засран. Виждам там имаше някакъв фикс май... уж... Би било много тъпо да ти казвам какъв е края. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 чакай още 10 Това как трябва да го разбирам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 За Скидроу се чуха много оплаквания и не се очудвам, че вероятно е засран. Вижда там имаше някакъв фикс май... уж... Би било много тъпо да ти казвам какъв е края. Аз я превърях с първоначалният крак на скидроу и 1 път не ме изхвърли играта. Друг въпрос е, че играта не може да се каже, че си струва особено много времето. Добре че е кратка, че да не доскучае. 5.5/10 ми се вижда реална оценка. Ако трябва да направя класация бих подредил игите така: 1. Godfather (2та част на играта е пародия и изобщо не я броя) 2. Mafia 3. GTA series 4. Mafia 2 Това, разбира се, е мое лично мнение. @Fibaman, виж си драйвърите, Директх-са и физиката. А... и увери се, че си сложил крака на правилното място. Сега видях, че се оплакваш на 10ти чаптър. Виж дали файла не е прецакан. По възможност преинсталирай играта, като си запазиш сейвовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Организирах поръчката на COLLECTOR'S EDITION. Ха да видим как ще се получи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.