Jump to content
BulForum.com

basten

Members
 • Content Count

  3418
 • Joined

 • Last visited

About basten

 • Rank
  Депутат

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Avicii - Levels PS: Да почива в мир човека. За годините си направи много.
 2. Stargate SG1 е с много по-нисък бюджет. Често ще имаш усещането, че нещата са правени все едно като за детски филм. Там фокуса е по-скоро върху идеите и хумора. Атлантис е изграден в много по-късен етап и ефектите са на космическо ниво спрямо СГ1. Както Godfather отбеляза, СГ1 е класика и не е за всеки. Ако ти се гледат космически битки е по-добре да се ориентираш към Battlestar galactica, така или иначе според доста хора Атлантис е рип-оф точно на него.
 3. basten

  Fallout 4

  Аз за такива ситуации ползвах вярната ми .50 калиброва снайперска пушка. От далече, даже не разбират кой и откъде ги лющи. Ако не умрат от 1 патрон (скила за демидж докато съм хидън ми е на макс, т.е. х3.5), то изчаквам 10тина секунди и давам пак - така едно че всеки патрон ми е х3.5 демидж ами второ не се усещат откъде е стрелбата. Цяло село от супермутанти ги избих така, а никой даже не дойде да види кой ги лющи.
 4. basten

  Fallout 4

  Стоеше си трупа, предметите в него се бяха обновили, но самият герой не го срещнах пак. Относно спойлър въпроса ти: Относно това с мъкненето на боклуци - даже 3/4 от времето в играта ми отиваше за това. Когато направих над 30000 капачки и съградих 2 големи града ми втръсна и просто вървях и си пуцах. Между другото има някакъв патч с който боклуците губят своето тегло и много по-нарядко се налага да се връщаш до място където да ги стоварваш, но аз така и не го сложих - вече се бях отказал да тършувам труповете.
 5. basten

  Fallout 4

  Аз след като разтрелях Шон, т.е. така нареченият "Фадър", при първата ни среща, то неговият труп си стоеше на същото място където го бях разтрелял и при повторното ми влизане в Института.
 6. basten

  World of Tanks

  Моля Целта беше да помогна. Между другото, макар и да не съм фен на играта съм чел от време на време въпросната тема и съм забелязал, че има хора в темата, които обсъждат руските сървъри. Това от своя страна ме навежда на мисълта, че може да намериш съратници. Иначе си прав, повечето предпочитат ЕУ сървърите заради английският език. В днешно време руският е по-чужд от английският на масата българи.
 7. basten

  World of Tanks

  тук надали... но тук ще намериш други запалени фенове със сигурност. Ако идеята е да си плямпотиш с някой на бг, то мисля това ти е шанса.
 8. оффтопик Глупости говориш за софиянци... в един ден 3 катастрофи видях (макса ми в Пловдив е една). На пешеходна пътека жена блъсна пресичащ. После една линейка събираше някой от земята (не се виждаше какво се е случило) и накрая отивам до тогавашното ми работно място и единият колега звъни да каже, че го блъснала някаква. Отива се на мястото и гледаш сеир. Оная истерично вика, че тя е по-добър шофьор от мъжете и не можело тя да е виновна. Питат я какво стана... "ми карах си... ми мислех, че след като светна жълто ще мога да мина". И накрая се оказва че е минала на червен брояч, който вече
 9. Извинявай ама дръпнатите са вързани кажи-речи с 4 кабела за целият свят и са една голяма сурия... как очакваш да имат висок като скорост нет /те там и за трафика си плащат/. Единствено до някъде разлика правят японците... което е разбираемо. Иначе от дръпнатите по-зле са само черните... дето са още на стаден принцип )) Като Интернет скорост сме точно в средата... което всъщност си е хубаво. Не сме Холандия, Швеция, Дания и т.н. но не сме и под монопол като в Англия или почти отрязани от света като жълтурите.
 10. А аз ги напуснах точно за това... и заедно с мен си заминаха още няколко абоната понеже от мен зависише от къде ще дойде нет-а. Ако не цениш лоялността, то не знам какво тогава цениш. В смисъл за подобни фирми. И наказанието трябва да е точно такова - чао чао и лека-полека да затъват в мизерия до пълният им фалит.
 11. Изпускаш нещо много важно... фирмата ако си държи на името ще предлага еднакви като качество услуги навсякъде. Освен това е нормално от лоялност към своите първи клиенти на тях да предоставя най-напреди всички нови благинки, които компанията е подготвила. Не съм от Асеновград и никога не съм ги ползвал дцц за нет, но това не значи, че възприемам твърдения като твойте.
 12. Е как може ти да си кажи речи единственият, който е пропуснал... а хем си най-често онлайн? П.С. Да не се разбере погрешно... не те окуражавам по никакъв начин да закриваш това що носи толкоз радост и веселие на хората
 13. Е нека де... не му убивай ентусиазма. Човека и без това е на 100% зает в разговор с мидекс... по-скоро модериран
 14. Всъщност ЛАН-а е основан на базата на някакъв клас кабел. Има кабели, които сокойно си пренасят по 1 гигабит. Може човека да е свързан с такъв (в което дълбоко се съмнявам, но все пак има такава теоретична възможност ). Иначе категория 6 и категория 7 спокойно могат да ти хвърлят въпросната скорост... особено 7цата
 15. +1 И аз се чудих кое му е готиното на това филмче... но положих нечовешки усилия да си представя, че на другите може би им харесва. Сега вече обаче реших да си кажа и аз мнението...
×
×
 • Create New...