Jump to content
BulForum.com

Need for Speed Pro Street

Corp

Recommended Posts

При мен играта върви на 1280/1024 вси4ко на хай +АА и АФ средно с 20 кадъра!7900ГС,4400Х2,2х1гб рам....с последните официални драйвери съм!

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply
Надали е изненада ама все пак ми е чудно. Значи аз съм с Radeon 9200 SE и играта тръгва, но...

1. Всичко е черно, бяло и сиво,

2. Буквите, вместо тях се виждат квадратчета и кръгчета. Предполагам си е от видеото, но има ли няква макар и малка възможност проблема да е от драйвера, понеже и Фифа 2008 правеше подобни проблеми ама в последствие като смених драйверите работи че даже изненадващо добре при това.

Проблема ти е в настройките .......... виж си ги ... или ако нищо не разбираш от тях ... направи им един default :P

Еми мойто дъно е Gigabyte GA-8IPE1000-G, 2x256 RAM, видеото е nVidia GeForce FX5200 128 RAM, а процесора е Intel Celeron 2663 MHz. Еми това е и сече та се нетрае. Дай боже пролетта ново PC иначе няма оправя. Чудя се дали тез драйвери, за които говорите биха помогнали?! :confused

Проблема ти е в настройките .......... виж си ги ... или ако нищо не разбираш от тях ... направи им един default :P

Ми не.. не ми е там проблема. Явно просто самото видео е старо вече. Здраве да е.

Чудя се дали тез драйвери, за които говорите биха помогнали?! :confused

Ъпсурт. Тази видео карта е направо за боклука, малко рам, "счупен" процесор, ти как искаш да ти върви. Невъзможно. Мойта машина е няколко нива над твойта и пак не върви :tongue

Както казах по-горе демото е бъгаво, ама много

Едва ли дъното и дривърите му ще са проблема :). Иначе има и по-нови драйвъри. Няква бета бяха. Имаше ги някаде в сайта на нВидия.

Иначе за моя комп няма смисъл да давам инфо щото главно зависи от видеото :). Иначе съм със Ц2Д Е2140 процесор и 1г рам

drivers: http://www.nvidia.com/object/winxp_169.04.html

И с тея не върви добре. Само от процесора ще е. Със 7600GT 256MB DDR3 съм. Щом на тебе ти върви и на мен би трябвало.

Ще видим, може и да си взема един Athlon64 X2 4000+. Това в момента е най-доброто за парите си, което мога да си позволя и сложа.

Мин. изисквания за видео карта: GeForce 5950 или 6200 и нагоре; Radeon 9500.

Препоръчителни:

Процесор: 3GHz

Рам: 1GB

Видео: 256MB GeForce 6800+ / ATI Radeon X800+

Тук можете да си направите няква редстава дали ще ви върви. Ама не е много точно, щото според това на мен трябва да ми върви на макс без грешка, а не е така.

Recommended: Windows Vista :confused . Е тва не го хващам.

Препоръчителни:

даи да те питам кат тва са минимални как ми върви на GF 5500

а за др. ти въпрос : Recommended: Windows Vista . Е тва не го хващам.

Просто сайта препоръчва да позваш Виста като Операционна Система.... РЕКЛАМА !

Надали е изненада ама все пак ми е чудно. Значи аз съм с Radeon 9200 SE и играта тръгва, но...

1. Всичко е черно, бяло и сиво,

2. Буквите, вместо тях се виждат квадратчета и кръгчета. Предполагам си е от видеото, но има ли няква макар и малка възможност проблема да е от драйвера, понеже и Фифа 2008 правеше подобни проблеми ама в последствие като смених драйверите работи че даже изненадващо добре при това.

Същият проблем с черното и бялото и сивото... Радеон 9250

:lol: ам,доиде ми една идея които иска може да си сравним резултатие на 2-те писти от демото да видим кои по добре кара :punk в смисъл : например на Спеед Чалинджа кои е дигнал най висока обща скорост

Препоръчителни:

даи да те питам кат тва са минимални как ми върви на GF 5500

а за др. ти въпрос : Recommended: Windows Vista . Е тва не го хващам.

Просто сайта препоръчва да позваш Виста като Операционна Система.... РЕКЛАМА !

Това са казали от EA, аз само предавам. И в реад ме-то ги пише същите изисквания за видео. А на тебе ти върви, ама зле, нали. Сигурно за това става въпрос ;) .

А това за вистата и аз мисля, че е реклама. Ама рекламата са я пуснали от EA, защото те са написали тея изисквания.

да зле,имах на предвид нали Минимално значи че трябва поне тия да ги имаш за да тръгне,аз ги нямам и тръгва , тва ми беше идеята

да зле,имах на предвид нали Минимално значи че трябва поне тия да ги имаш за да тръгне,аз ги нямам и тръгва , тва ми беше идеята

Ами, аз доколкото знам (не казвам, че съм сигурен) мин ти трябват за да можеш да я играеш като нормален човек на мин настройки. Ти ако отиваш да си купуваш игра от магазин не те интересува дали ще ти тръгне, пък било то и с 5 кадъра. Ти искаш да я играеш.

Хаха.Аз съм яко в джаса с тоя AMD Atlon 1800+ и радеонката 9200 Pro :laughing: .Все пак ще сваля демото може и да ми тръгне-моя компютър има вълшебни сили :D :lol: :P .

Аз съм на AMD Atlon 2200+ и Gforce MX4 ясно е че няма да ми тръгне.Вече компа ми е стар. :cry

Абе кво да ви кажа аз даже не успях да я пробвам играта,вкарва ме в менюто пускам си едно от састезанията почва да ми зарежда и на финала ме изхвърля от играта,а съм с последните драивери на NVIDIA :angry1

Ъпсурт. Тази видео карта е направо за боклука, малко рам, "счупен" процесор, ти как искаш да ти върви. Невъзможно. Мойта машина е няколко нива над твойта и пак не върви :tongue

Както казах по-горе демото е бъгаво, ама много

Е човек ти ми изкара машината най-дъртата и скапана на света бе. Това са ми възможностите, това използвам. Ако има 2-3 хиляди лева щях да летая с някой процесор 4-5, 3-4 рам, 512 karta, но уви... Компютъра ми е съвсем малко под минималните изисквания, а и рама си е колкото трябва. Абе и да говоря и да не говоря лага е нетърпим. Hurby как има нерви да я играе тая игра с тоя лаг не ми е ясно! :lol: :lol: :lol:

За всички които ги изхвърля пробвайте настройката damage на off. При мен само така може да се играе, иначе ме хвърля на десктопа

то аз заради демиджа я чаках толкова :(

бтв някой ако може да ми каже няква която да е по старичка и да има демидж както тук :(

Ако аз бях разработчика на тази игра бих направил минималните изисквания да са:

ГФ 6600 / Радеон 9800

512 рам

2 ГХц процесор

И това са изискванията за да ти тръгне, не за да я видиш както трябва.

За медиум бих искал:

7600 / х800

1 ГБ

2,5 ГХц

За всичко на макс:

7900 / х1950 или по-добри

1 ГБ или повече

3 Гхц или двуядрен процесор.

уви като гледам от НФС не смятат съвсем така и изискванията са дори по-ниски. Уви заради тези окастрания играта изглежда така както трябваше да изглежда преди 2 години.

Гледам има хора, които искат да играят с карти от рода на фх 5200. Хора, тя тази карта не ставаше за гейминг, когато я изкараха, а вие искате да играете с нея 3 години след като я представиха. Просто не става. И гледам разни небалансирани системи с бързи процесори и смотани видео карти. Запомнете - ако не играете нещо на абсолутният макс, процесори около 1,8 - 2 ГХц едноядрени са ви напълно достатъчни. Парите по-добре ги инвестирайте в по-скъпи видеокарти. В крайна сметка една 6600 ти е под 100 лева.

Hurby как има нерви да я играе тая игра с тоя лаг не ми е ясно! :lol: :lol: :lol:

Така, като я чакащ от Февруари ще тарпя ми :D , бтв : Грип-а го зех от първия път,Спиид Чалинджа ми отне малко пове4е да го мина както трябва..ама и него го минах накрая ... абе кво да ти кажа...минах Демото на 100 % :D Утре викам 2-ри път да врътна демото , ахах :)

Ако аз бях разработчика на тази игра бих направил минималните изисквания да са:

ГФ 6600 / Радеон 9800

512 рам

2 ГХц процесор

И това са изискванията за да ти тръгне, не за да я видиш както трябва.

За медиум бих искал:

7600 / х800

1 ГБ

2,5 ГХц

За всичко на макс:

7900 / х1950 или по-добри

1 ГБ или повече

3 Гхц или двуядрен процесор

ако бяха такива то тогава на новия комп би трябвало да лети...... :D , иначе Съгласен съм че графиката е прецакана ама тоталНО !

Ако тая игра официалната версия има същия хендлинг като на демото значи играта е пълно дърво.Помпя 15 секунди завоя колата да може да мръдне в някаква посока :sick Незнайно пък защо в папката на играта ми са появяват някви скреен шоти без аз да съм ги правил.Незнам хич не ме грабна тая игра нещо.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...