Jump to content
BulForum.com

Коя книга прочетохте последно?

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Брех.. много четете бе хора. Аз си мислех че всички са като мен, анти-книжни фенове и уважават само техническата литература...

Радвам ви се :)

Аз не чета, защото нямам изградени навици за четене - като започна.. в един момент се усещам че мисля за други неща, налага се да се връщам абзаци.. или цели страници назад- което ми действа изнервящо. Също така: оказва се че като изгледам филма правен по книга която съм чел, разбирам най сетне за какво става въпрос (както в случая с пътеводителя на галактическия стопаджия..)

доста жалко.. като се има предвид че майка ми има доста огромна колекция от книги.

та така :) изказах се и аз ;)

• 2 weeks later...
Брех.. много четете бе хора. Аз си мислех че всички са като мен, анти-книжни фенове и уважават само техническата литература...

Радвам ви се :)

Аз не чета, защото нямам изградени навици за четене - като започна.. в един момент се усещам че мисля за други неща, налага се да се връщам абзаци.. или цели страници назад- което ми действа изнервящо. Също така: оказва се че като изгледам филма правен по книга която съм чел, разбирам най сетне за какво става въпрос (както в случая с пътеводителя на галактическия стопаджия..)

доста жалко.. като се има предвид че майка ми има доста огромна колекция от книги.

та така :) изказах се и аз ;)

И аз съм точно така. Ако намериш лек - свиркай, че ме взеха на подбив вече :D

Ами да си кажа обичам да чета книжки. А последнато която прочетох беше "Шифарът на Леонардо" и доста ме зариби, но филма не ставаше за нищо! А иначе миналото лято изчетъх доста книжки на Кинг, Дийн Кунц, Агата Кристи.

Препоръчвам ви да прочетете на Ханс Ото-Майснер "Делото Зорге", разправя се за Пърл Харбър и за един 2-ен или 3-ен агент!!

чета гражданския процес.интересно четиво от 1100страници и като се има предвид че го чета за 3-4 път...дано повечето да ми е останало в главата

Тамън свърших Прелюдия към Колелото на времето и започнах първата книга от поредицата. Обаче докато ги чета разнообразявам с тхническа литература. Та така - ту започна книгата, спра прочета от другата и после пак се връщам. Случвало се даже да чета по 2 книги худ. литература по едно и също време - прескачам една на друга. Или започна едната, спра прочета другата и пак се връщам на първата. Така и още не съм завършил на Дан Браун - Метеоритът, а ме чака и Цифрова крепост от неговите.

Моя милост отваря да чете ..

"Ханибал". :D :woot

От сума ти време съм и се наточила на тая книга и все не се надъхвам, както трябва.

Но дойде момента. B) :read:

:tongue

"Разкази и текстове за нищо",Самюъл Бекет

Линда Гудман - Слънчевите знаци на Зодиака.

Много хубава книга за астрология - препоръчвам я на всеки с интереси в тази област.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...