Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 8/9/2011 at 6:19 PM, mIRCata said:

Еххх. Къде сега видя някой да се оплаква от жена? Нещо ти се върти на теб в главата ми струва. :laughing:

На всичкото отгоре клавишите "г" и "н" не са един до друг за да объркам така. По принцип мисля вече за утре. Най - вече мисля как успях да си сътворя толкова натоварена програма за следващите 2 седмици.

On 8/9/2011 at 6:25 PM, magdanoz4o said:

Пък и голем град сме, не вярвам всички да познават жена му, че да се оплакват от нея. :lol:

П.П. Къде са тия 20 градуса ох лелелее.Да можеше целогодишно да е толкова...Щеше да е прекрасно..

Аз съм Ерген. Не се давам лесно :bgrin:.

Иначе и през зимата е 20 градуса, но с отрицател знак. Някой път и под 20 си падат температурите. В зимните курорти наоколо пък нямам думи. Специално на този който е бил основният за олимпиадата. Едни приятели отидоха да карат ски там. Карат супер редовно в Бг, но казаха, че никога не са усещали такъв студ през живота си. А за сараевските мъгли легенди се носят. Когато стигнеш до момента в който едвам си виждаш емблемата на колата, значи си пристигнал в Сараево :lol:.

On 8/9/2011 at 6:28 PM, netrootbg said:

На всичкото отгоре клавишите "г" и "н" не са един до друг за да объркам така. По принцип мисля вече за утре. Най - вече мисля как успях да си сътворя толкова натоварена програма за следващите 2 седмици.

Нали знаеш приказката, каквото сам си направиш.....

Натоварена, натоварена, ама ще ти е кеф нали? Не е като да ти е натоварена, щот всичките ти колеги се разбягаха по отпуски и сега сам вършиш работата и оправяш бакиите на всички. Като някои от тук пишещите.

On 8/9/2011 at 5:27 PM, DON_CHEFO said:

Мазгичка си е това ако питаш мен :D

Шшш..., майна, доста сериозен колпит трябва да е било (така да оплеска всичко)... сЕди далеч от тия разпоретини, че да не прокапе тавана!

On 8/9/2011 at 6:31 PM, mIRCata said:

Нали знаеш приказката, каквото сам си направиш.....

Натоварена, натоварена, ама ще ти е кеф нали? Не е като да ти е натоварена, щот всичките ти колеги се разбягаха по отпуски и сега сам вършиш работата и оправяш бакиите на всички. Като някои от тук пишещите.

Ами единственият проблем е кога ще имам време да спя и как да осъвместя да съм на три места едновременно.

Иначе това с отпуските при нас не се усеща. Така е организирано всичко, че не оказва влияние когато някой излезе в отпуска или е болен. Дори и по няколко човека от отдел едновременно не е проблем.

On 8/9/2011 at 6:32 PM, gado said:

Шшш..., майна, доста сериозен колпит трябва да е било (така да оплеска всичко)... сЕди далеч от тия разпоретини, че да не прокапе тавана!

Говорят ли се сега такива неща. :)

On 8/9/2011 at 5:35 PM, Godfather said:

Не знам за програмистите, дедото да каже. Ама като гледам май добре си се справя човека. :)

Е всякакви има. То аз чат-пат умишлено се правя на по-отнесен понеже така ми отърва :)

On 8/9/2011 at 6:39 PM, djadomraz said:

То аз чат-пат умишлено се правя на по-отнесен понеже така ми отърва :)

Т.е. потвърждаваш думите на Виден?

On 8/9/2011 at 6:38 PM, DON_CHEFO said:

Говорят ли се сега такива неща. :)

Абе ти си имай едно на ум, пък...

http://www.youtube.com/watch?v=9SqMq6KC91w

Баси! Отивам да пия една малка смокинова и да разпускам, че уж съм отпускар, ама явно шефчето е забравило тази подробност...

On 8/9/2011 at 6:41 PM, netrootbg said:

Т.е. потвърждаваш думите на Виден?

Що ти доказателства със снимков материал ли ще поискаш за да го оспоря? :)

On 8/9/2011 at 7:37 PM, djadomraz said:

Що ти доказателства със снимков материал ли ще поискаш за да го оспоря? :)

Видео ;). 720р минимум.

On 8/9/2011 at 8:06 PM, w00x said:

Armin van Buuren не се плаши от дъжд. :)

Те и на Loop Elevation в Разлог така си мислиха.

On 8/9/2011 at 8:06 PM, w00x said:

Armin van Buuren не се плаши от дъжд. :)

И защо да се плаши като е на сухо. Да му мислят ония дето ще се друсат в транс около сцената. Всъщност то това май е оксиморон, като се друсаш в транс няма как да мислиш и едва ли дъжда ти прави впечатление. :lol:

On 8/9/2011 at 8:38 PM, Godfather said:

И защо да се плаши като е на сухо. Да му мислят ония дето ще се друсат в транс около сцената. Всъщност то това май е оксиморон, като се друсаш в транс няма как да мислиш и едва ли дъжда ти прави впечатление. :lol:

Не виждам защо дъжда би бил проблем за публиката? И без това пръскат с маркуч. Така и пясъка ще се втвърди и ще е по-приятно за танцуване. Няма да е толкова топло в тълпата.. Общо взето.. не виждам особен проблем в дъжда.

On 8/9/2011 at 8:38 PM, Godfather said:

друсане...друсалки :D :D :D

Кучко, марш в ковчега, ма!! Свърши ми ракията, аз си лягам, да ва еба. Ай, лека опт мен..

Да пробвам ли Cyanogen Gingerbread или да не го пробвам ? От оня ден оправиха камерата ама нещо има дребни бъгове,които доста ме дразнят.

On 8/10/2011 at 7:03 AM, kotora said:

Да пробвам ли Cyanogen Gingerbread или да не го пробвам ? От оня ден оправиха камерата ама нещо има дребни бъгове,които доста ме дразнят.

Казах ти, че на тоя малък екран, стоковия Android няма да е приятно преживяване.

On 8/9/2011 at 8:40 PM, w00x said:

... и ще е по-приятно за танцуване...

Така ли му викат вече на подрусването в транс?

On 8/10/2011 at 6:13 AM, Grimjaur said:
Как така никой не ме е цензурирал?

Ами те малките вече се изучиха покрай твоите постове, та не виждам смисъл...а и няма само аз да те цензурирам я - от 3 дена седят 3 рапорта за мнение и обработка и никой не ги поглежда. :woot

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...