Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Минава през главата, че е време да сменя домашния сървър. Ако някой търси ниско-бюджетно решение консумиращо под 8 вата, когато е натоварено да пише едно Лично :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Иска ми се първи юли 2011-та е да последната дата, в която някой някога ще ме изпитва в ТУ. ПИСНА ми на едно точно определено място........с три букви :D

On 6/23/2011 at 7:24 AM, w00x said:

Такъв чифт гащи - 60лв - 100лв в Пловдив и то Calvin Klein. Не Cavalli или Ralph Lauren. Както и сам се досещаш - неразумно. И то миналогодишните и по-миналогодишните модели.

Споко, той дедо има връзки в наше село и ще му ги донесат от там на далавера. :lol:

On 6/23/2011 at 7:24 AM, w00x said:
А и специално тия ми се струват прекалено големи. Имам чувството, че или страшно много ще спарват лятото като се сложат с дънки, или ще се нагъват под панталона и ще си личат.

Чувството ти няма никаква връзка и понятие от законите на физиката, които взимат пряко участие в някои физиологични феномени. Именно прилепналото и стегнато бельо предизвиква най-сериозното спарване. Нямам нерви да ти го обяснявам защо става така.

On 6/23/2011 at 2:38 PM, gal4enceto said:

Аз имах такава, ама като бях млада.

Айде холан, лелче, опа - какче :bgrin:.

Иначе от няколко страници насам хубава тема е подхваната - ташаци, машаци, слипове, боксерки, парашутки, че даже и някви брифки. Машалла ^^

On 6/23/2011 at 5:08 PM, Sothbiss said:

Айде холан, лелче, опа - какче :bgrin:.

Иначе от няколко страници насам хубава тема е подхваната - ташаци, машаци, слипове, боксерки, парашутки, че даже и някви брифки. Машалла ^^

Амчи леля съм вече. Бяхме млади и красиви. Сега сме само красиви, нали знаеш, наборе?

Че какво по-хубаво от тема за та*аци и ма*аци, п*тки и м*тки... Човещинка си е :laughing:

Малееее, разпилях се от смях!

WOOX Бельото не е за да те предпазва от "мокрене" при хубави гледки! хаха Ако има момци дето пускат чешмичката като видят мома с големи стомни да минава покрай тях, т'ва си е тяхен проблем! :)

Пък и т'ва доказва колко перверзни може да са някои хора.

Кафе без захар... уникално усещане.

On 6/23/2011 at 4:09 PM, Godfather said:

Чувството ти няма никаква връзка и понятие от законите на физиката, които взимат пряко участие в някои физиологични феномени. Именно прилепналото и стегнато бельо предизвиква най-сериозното спарване. Нямам нерви да ти го обяснявам защо става така.

Това пък къде съм го твърдял? Зарежи... ще си нося долнище на пижама под дънките щом държи хладно като е широко...

On 6/23/2011 at 6:00 PM, w00x said:

Това пък къде съм го твърдял? Зарежи... ще си нося долнище на пижама под дънките щом държи хладно като е широко...

:Facepalm: :JC_golly: :bowdown:

On 6/23/2011 at 6:00 PM, w00x said:

Правилно, хубаво е да пробваш от всичко. Иначе как ще знаеш кое ще ти допадне най-добре, включително и прашките. :lol:

On 6/23/2011 at 6:03 PM, gado said:

:Facepalm: :JC_golly: :bowdown:

Ти пък какво се пляскаш и се кланяш? Това, което той каза е също толкова свързано с това, което аз казах. Или просто вие носите СУПЕР широки панталони, защото аз ако сложа тази дължина боксери, областта над коляното ще ми е супер спарена, защото тоя плат ще се нагърчи и ще запуши крачолите.

Аз мисля дя си взема един килт да пробвам как е като пуснеш зарзавата спокойно да се мандахерца. Защото като гоедам май повечето са на мнение, че свободата е най-важна

On 6/23/2011 at 6:26 PM, w00x said:

Ти пък какво се пляскаш и се кланяш? Това, което той каза е също толкова свързано с това, което аз казах. Или просто вие носите СУПЕР широки панталони, защото аз ако сложа тази дължина боксери, областта над коляното ще ми е супер спарена, защото тоя плат ще се нагърчи и ще запуши крачолите.

Ааааааа......., Ангеле, ти отново не си разбрал, майна! (ш'ма прощава Ваньо, това е част от неговата реплика)

Както и да е, няма да се впускам в обясняване на типовете топлообмен и механизма на отделяне на топлина на човешкото тяло. Само ще ти дам насока за размисъл... помисли малко за типовете текстилни материи (знам, че ги разбираш тези работи) и още за това, дали когато един обем се съкращава и разширява последователно, не се създава принудително (в случая) въздушен поток, т.е. при движение - т.е. точно когато се произвежда повече топлина!? И не ми приказвай за дишащи материи защото колкото и да е дишаща една материя, лепнеш ли я върху топлообменник, а кожата ти в случая е точно това(освен всичко друго), тя се превръща в изолатор...

Да продължавам ли да си развивам мисълта, до като се сетиш, че прилепнали гащи = потни мъди?

On 6/23/2011 at 6:42 PM, chistacha said:

Аз мисля дя си взема един килт да пробвам как е като пуснеш зарзавата спокойно да се мандахерца. Защото като гоедам май повечето са на мнение, че свободата е най-важна

И на двама ви много ще ви тичат килтове.... Такава гледка... priceless

Аз пък съм си с памперси и си ми е сухо,да!!

On 6/23/2011 at 8:24 PM, magdanoz4o said:

Е па я си носим гащи. :lol:

Че ти хубаво си носиш ама обличаш ли ги? :lol:

On 6/23/2011 at 7:44 PM, gado said:
...че прилепнали гащи = потни мъди?

А потните мъди водят до стерилитет ако някой не е наясно така че внимавайте с тесните гащи, панталони и прочее. Последното е абсолютно сериозно не се ебавам с никой. То и малкото движение спомага за целта но прегряването определено е кофти за "поколението"

On 6/23/2011 at 7:44 PM, gado said:

Да продължавам ли да си развивам мисълта, до като се сетиш, че прилепнали гащи = потни мъди?

Ама аз продължавам да недоумявам къде съм го казал това. Аз казвам, че между крачолите на панталона/дънките има свободно място. Когато това място остане свободно, защото бельото е слип/боксер с къс крачол, има проветрение. Когато това място се запълни от допълнителен чифт панталони/3/4-ти боксер - няма проветрение, защото става материя до материя до кожа. Сега разбра ли ме? Никъде, ама никъде не съм казал, че тесните дрехи спарват по-малко от широките.

On 6/23/2011 at 10:04 PM, w00x said:

Никъде, ама никъде не съм казал, че тесните дрехи спарват по-малко от широките.

Явно хората много грешно те разбират. Ти никога не си казвал, че си ..., обаче всички си мислят, че си ... :ph34r:

On 6/23/2011 at 10:23 PM, Godfather said:

Явно хората много грешно те разбират. Ти никога не си казвал, че си ..., обаче всички си мислят, че си ... :ph34r:

Айде покажи ми къде съм казал точно това.

On 6/23/2011 at 10:23 PM, Godfather said:

Много си гаден :lol:

Чак ми става жал за Ангел на моменти... ама не много, защото горната реплика се бях засилил аз да я изтърся преди да видя че си я написал...

On 6/23/2011 at 10:04 PM, w00x said:

Ама аз продължавам да недоумявам ...

3 седмици ли станаха вече?

Минава ми, че думите "доставчик" и "търговски представител" са псувни от висша категория.

@Шефо, аз тоя мини пинчер не го слушам.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...