Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 7/7/2015 at 2:32 AM, djadomraz said:

Добре. Няма да се препирам. Това признавам, че лично не съм го чел нито ме е вълнувало - преди време говорехме с приятели (при това и 2мата са изключително начетени хора и определено не са фенове на Путин, особено пък стандартния махленски тип), та имам спомени, че единия спомена за подобни договорки.

Дори да не са верни пак си имаше и известна доза подбутване от страна на запада - помниш какви "помощи" обещаваха САЩ на Украйна, като това е само официалната част. Кой, какво и на кого е обещавал не знам, но със сигурност няма невинна страна. Сега нали няма да ми кажеш, че нито ЦРУ нито КГБ нямат пръст в цялата работа, ама хич... Аз не съм по конспиративните теории, ама не вярвам и на случайните съвпадения.

Дедо, това е едно много добро доказателство за силата на пропагандата. Както още Гьобелс го е казал навремето - една лъжа повторена хиляда пъти вече става истина в съзнанието на масите. Аз няма да спра да се изумявам как може една страна като България, която от десет години е член на НАТО и от осем на ЕС, да е така зверски пропита с целенасочена руска пропаганда, водеща до това дори хора, които са много далече от каквото и да било симпатизиране на кремълския режим, да вярват в едни абсолютни лъжи и измислици. А фактите много лесно могат да се проверят, но проблема е, че никой не се задълбочава в това и почва да възприема постепенно с времето всичкия бълвоч, който се излива от подкупните медии.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Момчиле, никой не иска да мисли. Но разбира се, тъй като аз съм путлерист и още със ставането съм обърнал 3 водки и съм направил задължителните метани към иконите на Ленин, Сталин, Путин и Пугачова, няма как да се вярва на думите ми. Ай, че трябва да си заработвам рублите.

On 7/7/2015 at 4:17 AM, Grimjaur said:

Момчиле, никой не иска да мисли. Но разбира се, тъй като аз съм путлерист и още със ставането съм обърнал 3 водки и съм направил задължителните метани към иконите на Ленин, Сталин, Путин и Пугачова, няма как да се вярва на думите ми. Ай, че трябва да си заработвам рублите.

Айде пък и ти, говорим за това човек понякога да се замисля върху важните неща и да проверява фактите, а не да се води по течението. И най-важното, когато човек установи, че е сгрешил и се е подвеждал по нещо, да си признае поне пред себе си и да има едно на ум. Интернет е изключително благодатна среда за развъждане и разпространение на всякакви митове, легенди и откровени глупости, та само това човек да осъзнае в един момент, пак не е малко. Иначе става като с гърците - по изключително трудния начин.   ;)

Смятам, че мога да мисля самостоятелно, все още...

"Гърция се посещава от 16 милиона туристи годишно и има високо развита туристическата индустрия. В Гърция има 3 големи корабостроителници, които могат да строят кораби от всякакъв тип. Гърция произвежда тежкотоварни камиони, автобуси, железопътни вагони, бетонобъркачки, ремаркета и др. На Гърция принадлежат 2400 големи танкери и товарни кораби - в тази позиция страната се нарежда на първо място в света, Кипър 5-то място (1500 големи танкери и товарни кораби). Гърция е втора в света по производство на овче мляко, 3-то място за производство на маслини и захтин, произвежда и шафран, киви, праскови. Страната се намира на трето място в света по производство на алуминий, трето място в Европа за производство на никел (18630), магнезит, хидромагнезит, перлит (1.6 милиона тона), Втора е в света по производството на бентонит (1,50 милиона тона) и на първо място в Европа в производството на боксит (2174000 тона)"

А наще "патреоти" и "европейци" само им дрънкат балалайките, че гърците били мързеливи и за никакъв х*й не ставали. Ми българите кат ставаме, и кат сме толкова яки и готини и кат сме толкоз изпълнителни и разумни- що не произвеждаме? Що 120 хиляди българи бачкат кат слуги в Гърция, а не 120 хиляди гърци да бачкат кат слуги в България? Защо тук никога нищо не се случва? Защо няма нито една българска фирма спечелила международен проект и изнасяща каквото и да е в световен, хайде дори в европейски мащаб? ..ми щот от фарфаронщината на тиквоглавите у нас тая държава го докарала до там, че дори бягащите от африканските диктатори -канибали и "Ислямска държава" не я щат.."

направо да се чуди човек при такава развита икономика и толкова производство как аджеба се докараха на тоя хал...  :huh: чудеса...

On 7/6/2015 at 8:08 PM, netrootbg said:

Правиш ли разлика между база за презареждане и такава с военна техника и хора?

Правя. А ти нали се сещаш що чудо има струпано в Инджирлик, Бандърма и още няколко бази при комшиите? А сещаш ли се, че тези бази за презареждане и 'аварийни' летища дават възможност за нападение вече не само през Кавказ?  Да оставим на страна, че в уж отбитата от американската хранилка Гърция има минимум две бази за презареждане на ВМФ (нищо особено... просто някаква си планина проядена от вътре с резервоари). Не, че нещо, ама съм се наслаждавал на гледката на американски самолетоносач, докато си пия кафето на верандата.

И тук иде въпросът, за кво аджеба са им нови, постоянни военни бази със струпана жива сила и техника в тях, след като са си осигурили коридорите и логистиката?

On 7/6/2015 at 8:17 PM, ARPAnet said:

Bullshit :)  да не казвам нещо по-силно :)

------

А тези които защитават идеята на руснаците, че държавите от източна Европа нямали право да се присъеденят към НАТО - Не ви ли е малко тъпо някакви руснаци да решават към кой пакт можем да се присъеденим и към кой не можем ? 

Нищо и никого не защитавам!

Свинщините в световен мащаб, които предъвкваме в момента се дължат именно на тези две държави. Като щатите водят пред русия с едно шкембе....

On 7/7/2015 at 2:39 AM, DON_CHEFO said:

Егоистично, но вас кво ви боли фара?

Браво!

За толкова малко време.... и вече си истински американец. Мисля, че спокойно можеш да се кандидатираш за конгреса.

On 7/7/2015 at 5:11 AM, ov3rm4n said:

направо да се чуди човек при такава развита икономика и толкова производство как аджеба се докараха на тоя хал...  :huh: чудеса...

Хахахаха, точно. В Гърция от древни времена се наблюдават прояви на всякакви световни чудеса. :lol:

On 7/6/2015 at 7:21 PM, lubo1972 said:

Интересно всички противници на Русия думичка не издумват за американската демокрация за износ. Все Украйна Украйна. И винаги изместват фокуса натам. А Афганистан, Ирак, Либия и куп други държави които 'освободиха' и как лекиичко заляха Европа с бежанци. Много обективно колеги. Turn off this option! SM-G900F Turn off this option!

Виж ся, това, че критикуваме Путлер защо според теб означава, че имаме Щатите за светци? И техните ръце са мръсни, но кое те кара да мислиш, че щом презирам руското джудже, трябва да обожавам хАмериканците?

On 7/6/2015 at 8:12 PM, sasshko said:
BАКСИНИТЕ - Най-жестокото престъпление срещу човечеството!!
О, не! Антиваксъри... Заради такива просветлители разцъфнаха болести, дето са били на изчезване в западния свят... Ся остава и някой с ужас да изреве как небето цялото е в кемтрейлове...

On 7/7/2015 at 6:04 AM, Antares said:

О, не! Антиваксъри...

Аз успях да го изгледам/изслушам само до първата минута, понеже клипчето е с ужасен звук и нямах нерви за повече...

Ми то е! Къв си такъв сляп, не виждаш, че от до е нашарено?!

Мидекс се е вмъкнал между мен и Пешо, моето е за него :)

На единия колега.жена му е против ваксините и едното им дете няма никакви.То да фане 1 от тия  изброените болести и много ще им е забавно след това.

Виж ся, това, че критикуваме Путлер защо според теб означава, че имаме Щатите за светци?

Защото това е начин на мислене, когато някой вярва безпрекословно в непогрешимостта на един хм ... несменяем, свръхестествен батюшка. Тогава автоматично почва да си мисли, че и останалия свят работи на същия принцип. Да, ама не. :lol:

On 7/7/2015 at 5:12 AM, gado said:

Правя. А ти нали се сещаш що чудо има струпано в Инджирлик, Бандърма и още няколко бази при комшиите? А сещаш ли се, че тези бази за презареждане и 'аварийни' летища дават възможност за нападение вече не само през Кавказ?  Да оставим на страна, че в уж отбитата от американската хранилка Гърция има минимум две бази за презареждане на ВМФ (нищо особено... просто някаква си планина проядена от вътре с резервоари). Не, че нещо, ама съм се наслаждавал на гледката на американски самолетоносач, докато си пия кафето на верандата.

И тук иде въпросът, за кво аджеба са им нови, постоянни военни бази със струпана жива сила и техника в тях, след като са си осигурили коридорите и логистиката?

Свинщините в световен мащаб, които предъвкваме в момента се дължат именно на тези две държави. Като щатите водят пред русия с едно шкембе....

След като не ги защитаваш - какъв е проблема за една суверенна страна да постави бази на съюзниците си на своя територия ? Трябва да питаме руснаците ли ? За нещо друго трябва ли да ги питаме ?

Абе вокса не ви ли препрати на майн...пардон, на по-подходящо място...ай' стига сте бистрили тия източно-западни политики.

----------------------------

Слухов копи/пейст от БНТ2 (по памет): С трима диса съм....как шъ ги пращам на училище, нали трябват пари за учебници, тетрадки и други глупости.... :popcorn:

----------------------------

P.S. Не мога да повярвам, че Психара наистина напусна форума...все чаках да се появи по някое време....и така и не разбрах на кого и за какво се разсърди. :moon:

On 7/7/2015 at 7:52 AM, Midex said:

P.S. Не мога да повярвам, че Психара наистина напусна форума...все чаках да се появи по някое време....и така и не разбрах на кого и за какво се разсърди. :moon:

Липсват ли ти обясненията как ДПС е най-яката партия в БГ? ;)

Точно това не. :)) Но иначе ми липсва колоритното му присъствие...и друг път си беше тръгвал, даже няколко пъти май, но за малко...

On 7/7/2015 at 3:30 AM, Godfather said:

Дедо, това е едно много добро доказателство за силата на пропагандата.

Ама 'начи четеш каквото ти отърва и си "доодурдисваш" (както казваше баба ми). Единия от приятелите ми, който цитирам на доверие вече е американски гражданин - живее от над 15 години там. Другия общо взето е най-умния човек, който познавам и ще е последния, който би се поддал на пропаганда, защото това, което успява да изчете за 1 ден аз не мога и за 3 (поради липса на време и желание в общи линии), а медиите, които чете са основно западни.

Подчертах, че не е мое мнение, а цитирам приятели на които имам доверие, тъй като нито ми се спори, нито ми се търсят доказателства, само че ти реагира малко първосигнално, затова и настоящото обяснение.

On 7/7/2015 at 9:20 AM, Midex said:

Точно това не. :)) Но иначе ми липсва колоритното му присъствие...и друг път си беше тръгвал, даже няколко пъти май, но за малко...

Мда :) Щеше да е забавно неговото обяснение за малоумщините на антиваксърите...

О, не! Антиваксъри... Заради такива просветлители разцъфнаха болести, дето са били на изчезване в западния свят... Ся остава и някой с ужас да изреве как небето цялото е в кемтрейлове...

Аааа как забравих за кемтрейловете?

Ами за флуора във водата, дето бил средство да ни направи по-податливи на внушения и по-послушни?

Аз затова му казах, че тази наклонена плоскост води до правене на шапки от алуминиево фолио :)

Явно няма спасение от тая политика... :popcorn:

------------

Ядат ми се пуканки...дали да не взема да отида да изгледам Терминатора и да се наям с пуканки, че там каквито "порциони" предлагат...тъкмо после ще имам повод да се направя на интересен с някой коментар в раздела с филмите... :popcorn-and-drink-smiley-emotic

On 7/7/2015 at 9:27 AM, Midex said:

Явно няма спасение от тая политика... :popcorn:

Като няма модератори на място да преместят цялата дискусия накуп в правилната тема ....... :P :P :P

On 7/7/2015 at 5:12 AM, gado said:

Браво!

За толкова малко време.... и вече си истински американец. Мисля, че спокойно можеш да се кандидатираш за конгреса.

Нямам паспорт иначе баш ма курац боли ;) Даже ще ми е гот да лежа на данъкоплатеца ;)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...