Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 1/31/2013 at 12:13 PM, netrootbg said:

Да се надяваме, че следващата версия ще е по - добра и ще дойде по - бързо. Прекалено остаряла версия беше до преди ъпдейта. На 3 или 4 години поне беше. Не е много добър вариант при сървър да се използва толкова стара. Излизат доста дупки в сигурността.

На мен тази почна да ми харесва все повече. Само ако можеше при отговаряне да мога да разцепя оригиналното мнение за да отговоря на всяка от репликите поотделно щеше да е по-удобно. Освен аз да не съм разбрал как се прави това

On 1/31/2013 at 10:58 AM, w00x said:

А колкото до това до колко се връзвам ...

Факта, че си правиш труда да отговаряш на всяко мнение е показателен :)

On 1/31/2013 at 4:13 PM, djadomraz said:

На мен тази почна да ми харесва все повече. Само ако можеше при отговаряне да мога да разцепя оригиналното мнение за да отговоря на всяка от репликите поотделно щеше да е по-удобно. Освен аз да не съм разбрал как се прави това

Факта, че си правиш труда да отговаряш на всяко мнение е показателен :)

Като натиснеш копченцето горе в ляво, което е като ключ за лампа, се изключва форматирането и виждаш кода както беше преди.

А за другото, сигурно и те така си мислят като теб, но явно факта да ми е скучно и просто да искам да си пиша е изключен.

Всъщност по средата на цитата ако натиснеш Enter на празен ред го разделя на 2 :)

Якооооо!

On 1/31/2013 at 4:39 PM, w00x said:

Като натиснеш копченцето горе в ляво, което е като ключ за лампа, се изключва форматирането и виждаш кода както беше преди.

Eто така :)

On 1/31/2013 at 4:39 PM, w00x said:

А за другото, сигурно и те така си мислят като теб, но явно факта да ми е скучно и просто да искам да си пиша е изключен.

Ако просто ти беше скучно (или като мен те мързеше да захванеш поредната грозна история и се разтакаваш преди да почнеш) щеше да се лигавиш като мен, не да го взимаш толкова насериозно...

Преди малко тръгнах да пускам миялната и установих, че има повече халби за бира и чаши за алкохол отколкото чинии и вилици. Ергенската квартира лесно се разпознава...

On 1/31/2013 at 8:18 PM, netrootbg said:

Преди малко тръгнах да пускам миялната и установих, че има повече халби за бира и чаши за алкохол отколкото чинии и вилици. Ергенската квартира лесно се разпознава...

Хахахахах. Така трябва!

On 1/31/2013 at 8:36 PM, djadomraz said:

Хахахахах. Така трябва!

Това говоря за тези които са използвани в последната седмица. Като се замисля обаче и по принцип в наличност са повече чашите. А наличните количества също не са никак малко. Най - много обаче се радвам на литровите халби Paulaner които си купих преди няколко месеца. Голям кеф е да се пие от тях. Предразполагат обаче към големите количества за погълване.

On 1/31/2013 at 8:51 PM, djadomraz said:

Бирата има много малко витамини и минерали в нея...

За сметка на това съдържа всички необходими на организма ;).

Честит РД и от мен.

On 2/1/2013 at 7:53 AM, Godfather said:

Айде да е жив и здрав и да иляди! :) :beerchug

Кое? Годините или постовете? :) :)

On 2/1/2013 at 8:25 AM, Antares said:

Миро, как може да си толкова зъл, елементарен, дребнав и забравих още какво! Вие сте изперкали от егасия!

С много тренировки и лишения. Да не мислиш, че е е лесно?

Благодаря ви за пожеланията. :)

Тия от Гугъл са най-големите.

Това ми е на www.google.com и като посоча на него ми излиза "Happy Birthday Angel!".

birthday12-hp.jpg

Същото ми се появява и най-отгоре като отворя Google Now на телефона си.

Току що установих, че правейки поръчката си съм платил на 唐 梓卉, или преведено - Tang Tze Hui...

Дано не ям някой 卉 накрая...

On 2/1/2013 at 9:20 AM, w00x said:

Благодаря ви за пожеланията. :)

Тия от Гугъл са най-големите.

Това ми е на www.google.com и като посоча на него ми излиза "Happy Birthday Angel!".

birthday12-hp.jpg

Същото ми се появява и най-отгоре като отворя Google Now на телефона си.

Ха, и ти ли като мен си рожденик днес?! :P

Честит Рожден Ден!!!

Да си жив и здрав, желая ти много любов, здраве, щастие и сбъднати мечти!!!

Personalised-Red-Wine-and-Chocolates-1.j

On 2/1/2013 at 9:37 AM, Antares said:

Току що установих, че правейки поръчката си съм платил на 唐 梓卉, или преведено - Tang Tze Hui...

Дано не ям някой 卉 накрая...

Гугъл превежда последното като Трева - та да, притеснявай се да не те пратят да пасеш :P

Иначе относно рожденния ден на Ангел си мисля, че трябва да се радва, че е днес, а не утре, че тогава какво щяхте да говорите, просто не ми се мисли.

Сега ще чакам да дойде и моя РД , да видя Гугъл дали ще се сетят и за мен. :)

On 2/1/2013 at 9:44 AM, avelina said:

Ха, и ти ли като мен си рожденик днес?! :P

Честит Рожден Ден!!!

Да си жив и здрав, желая ти много любов, здраве, щастие и сбъднати мечти!!!

Благодаря ти! Честит рожден ден и на теб. Пожелавам ти всичкото щастие и късмет на света. :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...