Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Гледайте Hard Candy и Orphan. Цял ден гледам филми и уча фински, супер гийк съм.

Драги, съфорумци, тази вечер да стоя в нас да гледам Стъклен дом, или да изляза, па белким величественият ми монстъркок го огрее...?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

То да го огрее, колко да го огрее... като го пъхаш там дето слънце не се види! XD

On 9/27/2010 at 12:50 PM, Blitz^^ said:

..... или да изляза, па белким величественият ми монстъркок го огрее...?

:bowdown: :bowdown: .... Ей тва, ся вече е мъжкарска приказка! Кви бяха тия гейщини за "Джам къща"...??

On 9/27/2010 at 12:50 PM, Blitz^^ said:

Гледайте Hard Candy.

За тоя филм едно мога да кажа - бляк и гнус!

То бива извратени психики, ама това не се траеше. Е, изгледах го де, ама за мъж не можех да си помисля дълго време.

On 9/27/2010 at 6:08 PM, djadomraz said:

Не знам за джам къщата ама гледам Стенли е много наясно кое къде пъха... съмнителни са ми тези 2мата нещо :lol:

Дедо, разплиташ криминалето май!

Че то не никога не е било сложно, аз съм на "Plug n Play" мод.

On 9/27/2010 at 3:27 PM, gado said:

:bowdown: :bowdown: .... Ей тва, ся вече е мъжкарска приказка! Кви бяха тия гейщини за "Джам къща"...??

Да ти кажа честно, добре, че си останах в нас да гледам Джам конак. Ако бях излязъл щеше да е мега тъпня. То все още е, просто не съм там да страдам :D.

Джам конак > социални контакти

Абе какъв беше този грип какво беше това чудо... от 3-4 дни не съм на себе си... днес излезнахме малко на слънце и сам като разглобен, носа ми не спира да тече, а събота ме скъса главата да ме боли... мислех си че ми минава а то тази вечер ми е по-зле от вчера...

И аз се чудя днес защо хич не беше в настроение, каза едно вяло "Здравей" и това беше, а ето къде бил ключът за бараката. Еми, Ники, да се оправяш скоро. Чай ма'ай кат' разпран, по-далеч от малкия да не настине и той, жената да те топли и това е :)

On 9/27/2010 at 8:30 PM, djadomraz said:

Абе какъв беше този грип какво беше това чудо... от 3-4 дни не съм на себе си... днес излезнахме малко на слънце и сам като разглобен, носа ми не спира да тече, а събота ме скъса главата да ме боли... мислех си че ми минава а то тази вечер ми е по-зле от вчера...

И аз се мъча да се разболея...ама се борим още...Хакни му една голяма греяна ракия :rolleyes:

Ха, май всички ви клатят без вазелин и с едра шкурка lol.gif А аз ей сега ставам и най-голямо злорадство ще си сипя една ракийца към салатката, после отивам на уроци...И с мастора пак ше метаме ракийца...И....beer.gif А на който му е скапан деня - ШАНС!!!МАЛ ШАНС!!!

On 9/28/2010 at 9:57 AM, Grimjaur said:

Ха, май всички ви клатят без вазелин и с едра шкурка lol.gif А аз ей сега ставам и най-голямо злорадство ще си сипя една ракийца към салатката, после отивам на уроци...И с мастора пак ше метаме ракийца...И....beer.gif А на който му е скапан деня - ШАНС!!!МАЛ ШАНС!!!

Ако сме най-точни, с рашпилата.

А на теб Бон шанс с ракийцата и салатката.

Хубавият ден започва минута след като се събудиш и свършва час след това! XD

On 9/28/2010 at 9:57 AM, Grimjaur said:

Ми... не! Мен се опитаха да ме изклатят с вазелин, но... през потника (да не би, да захвана) Обаче, нали съм от дърта овца ... коч, та се сетих овреме - кво точно ми мислят... и те така - останах си неизклатен Но за сметка на това по някое време захванах (часпром) да си правя нож (от торсионна пластина)... което само по себе си, не е нищо особено, но съм забелязал, че винаги, точно преди да нахраня някой от бившите ми шефчета с лайна с големият багер, който после паркирам напреко в свинктера на същия - съм започвал да си правя някой зъл ханджар...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...