Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Antares said:
Т'ва да не е опит за превод на глагола render? :lol: Бях чувал за рендосвам, но за рендирам - не.

Какъв ти превод, това си е направо render изписано на кирилица. :)

Сигурно има в предвид да материализираш кашкавала отгоре върху яйцата.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  w00x said:
Какъв ти превод, това си е направо render изписано на кирилица. :)

Сигурно има на предвид да материализираш кашкавала отгоре върху яйцата.

изпонавпредвид :)

w00x, мисля, че правилно е да се каже "имам предвид".

ov3rm4n said:
да дезинтегрираш кашкавала врърху яйцата
Да да... после да ядеш яйца мощно бомбардирани с гама кванти...

Antares said:
w00x, мисля, че правилно е да се каже "имам предвид".

Аз пък съм почти убеден, че има свързваща сричка. Но не знам дали "на" или "в".

Rumbata said:
...a ние бием рекорда по продължителност на циганско лято...и се кефим повече от циганите:)

-1

Утре сутрин имам два изпита /морфология и синтаксис/, а през главата ми минава това :sayjin

http://vbox7.com/play:2de98363&al=1&vid=260806

Днес както си вършех работата и се проснах да подремна, се замислих ,малко над нещата.

Та като станах реших пак да се поровя по някои сайтове и забелязвам, че някой упорито се пробва да пуска конкретни слухове за мен. Не че ще се засегна от някоя друга шега или откровенна простотия. Обаче като си чистих пощата забелязах три-четири доста агресивни писанца основани на подобни слухове.

Та ми минават едни мисли да си кажа откровенно какво е, та някой да не се върже на нещо чуто или прочетено и после да ми кисне на главата що за чоек съм бил.

1во Не съм зоофил.

2ро Не съм лежал в клиника за психично болни, а в болницата на ул. В. Априлов заради бъбречна криза.

И 3то, териянтроп съм... надявам се това да избистри, някои съмнения в хората.

И да, за това постовете ми са толкова неясни.

И не, това не е болест, от типа на "този е луд" въпреки всичко мога да се държа нормално.

Сега освен семейството ми и някои хора, знаете всички тук, да няма оплакали се.

lil_stenly said:

Да , аз пък чувствам че съм кола , че във вените ми тече бензин и пикая масло . Даже като тичам пред очите ми изниква оборотомер , "зъъткам" си все едно ускорявам и сменям скорости и тук-таме издавам някой звук наподобяващ турбо или нитро :lol: . И всяка сутрин като стана си натискам носа на който пише start enginе и като си минавам покрай обувките "въйкам" как съм си захабил грайфера ...

Това са детски измишльотини и вярвам че след няколко години ще ти мине ... дано де :pirate

Точно отговора на баща ми когато това се "прояви" в мен. Няма да споменавам причината.

Това не е нещо, като хоби или интерес, просто аз нормално се държа така понякога, а за пред хората се държа, как да кажа... както трябва да се държи човек сред хора.

Няма как да го обясниш. По-добре да не се пробвам.

Сега поне спокойно мога да дойда на сбирките. :)

eos said:
-1

Утре сутрин имам два изпита /морфология и синтаксис/, а през главата ми минава това :sayjin

http://vbox7.com/play:2de98363&al=1&vid=260806

Като се върнеш от изпитите, трябва да може да определиш глагола "щяла съм била да си взема изпита" с всичките му неща, а после едно синтактично дръвце... :D

lil_stenly said:

That's ok!

nz4lyw.jpg

[Edit] Няма място за притеснение, поне спестяваме времето за диагностициране:

Шизотипното разстройство на личността или просто шизотипно разстройство, което се характеризира чрез нуждата от социална изолация, странно поведение и мислене и често необичайни вярвания.

[/Edit]

lil_stenly said:
Сега поне спокойно мога да дойда на сбирките. :)

Тоест, да те броя?

Шизотипното разстройство на личността или просто шизотипно разстройство, което се характеризира чрез нуждата от социална изолация, странно поведение и мислене и често необичайни вярвания.

А това и при мен го има понякога... :wacko:

pazu said:
Да , аз пък чувствам че съм кола , че във вените ми тече бензин и пикая масло . Даже като тичам пред очите ми изниква оборотомер , "зъъткам" си все едно ускорявам и сменям скорости и тук-таме издавам някой звук наподобяващ турбо или нитро :lol: . И всяка сутрин като стана си натискам носа на който пише start enginе и като си минавам покрай обувките "въйкам" как съм си захабил грайфера ...

Това са детски измишльотини и вярвам че след няколко години ще ти мине ... дано де :pirate

axaxaxaxaxaxaxaxaxxxaa

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Аз пък вчера ходих до Чаената Къща,за пръв път.. :) Мацката е много яка,чайчетата миришат страхотно,има чайчета за всичко. Купих си 2 вида,не мога да разчета точно какво е написала на пликчето тази мацка,единия е от праскова и шоколад,другият не знам от какво беше..пак със шоколад.. :) Купих си и четири прекрасни,малки лъжички, моята колежка ми купи една с дрънкулка,на която пише Give peace a chance :) Много е приятно,много се радвам че отидох до там..някои работи са много красивички.. :)

Ако не бях отишла вчера,със сигурност нямаше да се чувствам толкова добре. :) Водата ми завряя,купих си и цедчица :) До довечера! :)

ред: смесих двата вида в цедката,с точното количество вода и мед направо стана невероятен! Слушам си и любимата музичка и се чувствам прекрасно.. :happy:

Глори не е виждала пловдивски мацки и за тва и падат лигитве по тая :lol:

ПС:А Добър ви ден.Отивам да покарам на гребната че много се залежах.През главата ми минава Това :punk

host said:
А какво кара теб да мислиш същото за себе си?

А теб?

Факт е, че малкия стенли не е в час. Ако му съберем пари за курва, която не е космясала и говори вместо да джафка, може да имаме някакъв успех. Но злобил вече му предложи, а стенли отказа.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...