Jump to content
BulForum.com

Need for Speed: Most Wanted

WoW_Lo6iq

Recommended Posts

Аххахх, аз от Ъндърграунд 1 насам си играя само с Пежо 206... Няма по-добра кола, не знам как, ама всичко печелех с нея :woot Въпреки че не би трябвало да е така, все пак другите имаха по-добри статистики на тестове и така нататък... Навикът си е навик :punk Плс кажете ми, че и тук ще я има!

Колкото до това по-горе... абе докато не я видя на харда си няма да повярвам ;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
  Legop4o said:
Аххахх, аз от Ъндърграунд 1 насам си играя само с Пежо 206... Няма по-добра кола, не знам как, ама всичко печелех с нея :woot Въпреки че не би трябвало да е така, все пак другите имаха по-добри статистики на тестове и така нататък... Навикът си е навик :punk Плс кажете ми, че и тук ще я има!

Колкото до това по-горе... абе докато не я видя на харда си няма да повярвам ;)

Сори пич няма да има :)

Fiat Punto задоволява ли те :)

Не сте ли забелязвали,че преди някой ГОЛЯМ рилийз в локалния не са ъплоудвали игри от дни...

Еми това ме навежда на една мисъл... :rolleyes:

Ама е трудно да се гадае...

Ще почакаме и ще видим... ;)

Тоя рилийз във nforce също е показателен,щото на немския сайт nfsplanet.de или нещо такова беше,пишеше,че за PS2 ще излиза 24 за Европа,а на 16 за Северна Америка!

За PC пише,че ще излиза на 24 за Европа , а на 16 за Америка...хммм....интересно!

Както и да е,времето ще покаже! :P

Кво общо има ъплоуда на локалния с датата на рилийза :blink: Бахти логиките, бахти суеверията :lol: Няма да се учудя ако някой хвърля боб докато аз сега пиша тоя пост :lol:

Аз и пръст фърлям вече на демото, приготвил сам си място даже на харда за цялата версия.Всъщност това се случи като разглеждах до последната страница шотовете в ония сайт немския.

t_tunchev said:
Ся четох из другите форуми.За ПС2 вече е излезнала в торентите,а за Х-БОКС и ПЦ се очаквало утре.В бубу.то я има версията за ПС2.

Oxaaaaa useshtam che Niaa spa Tia dni ......

t_tunchev said:
Ся четох из другите форуми.За ПС2 вече е излезнала в торентите,а за Х-БОКС и ПЦ се очаквало утре.В бубу.то я има версията за ПС2.

Spored moeto info shte e "van" na 16ti ve4erta. Ina4e igrata q zarejdat ot dnes po magazinite v shtatite.

basten said:
Spored moeto info shte e "van" na 16ti ve4erta. Ina4e igrata q zarejdat ot dnes po magazinite v shtatite.

да това е вярно само не ми е ясно как толкова бързо се появи е нета PS2 версията

а ХБОХ и ПС се бавят толкова

Ами туко що се прибирам и реших да погледна в аренката.Ми ето това открих там: Need For Speed - Most Wanted PS2 [DVD]

Сега остана да чакаме и за PC, което аз лично смятам, че до довечара ще я има някаде из нет-а (интернешанъл), а в БГ утре вечер, най-късно... Пък и то е показателно, че щом днеска са е пуснали в Щатите, значи до 1-2 дена максимум и тук трябва да е има....

Mafiot^ , на теб ква ти е машината?

Шото тва дето го говориш с DDR-a ме заинтересува!

zna4i pc-to mi e 2600+mhz;ram-256ddr 400mhz;ati 9550 128mb/128bit;80gb maxtor 7200 rpm ami tova e ina4e q igraq s detailite za kolata na max i na 800x600 aide kato izleze Full Version obajdaite i davaite linkove ei ;))

Два пъти се опитвам да стартирам демото и не става. Свалил съм го от линк-а тук в темата и го разархивирам и инсалирам без проблеми, но щом се опитам да пусна играта ми излиза това съобщение

The application has failed to start because d3dx9_26.dll was not found. Re-installing the application may fix the problem

да ама с реинстал не става. Системката ми е тази от подписа, с Win XP SP2 съм

ant9 said:
d3dx9_26.dll was not found. Re-installing the application may fix the problem

ами аз като гледам Директ Х 9 ти куца....пробвай с нови драйвери.....ако си преинсталирал Джама скоро ще трябва определено нови драйвери

nIgAAz said:
Cialata Raota koiato e ot vajnost spored men e Ram-a koito se iziskva....A za procesorite kato gledam sichki si gi imat i gi pokrivat minmalni..Sushto i za videoto........

Нещо май не се изказах като хората.Значи имах предвид,че първо не най-важния компонент е RAM Memory,ами Video Card после идва CPU-то и Кеш-а му за, който говорех и чак тогава е RAM-а.Въпрос на гледна точка си е де.Иначе си прав, че от към процесорите всички ги покриват като честота на работа. Ама пък не всички покриваме качестото на работа на видеото.Мойта бозица нищо красиво не ми предлага в играта.Се едно си джиткам Хот Пърсуит 2 и нищо по-конкретно.Тука има хора дето мерят,тестват, правят струват и знаят какво е красотата на графиката.Та аз лично с мойта картичка нямам такива екстри :) А за РАМ ти като си с хубав процесор и яка карта и с 256 Мб памет да си играта ще варви напълно доволно.Сега аз съм противоположността на това чудо.С процесор 1500 Mhz, 512 Мб RAM и слаба видео картичка... така, че.... Кофти ми е, ама избор нямам :(

Liverpool`Fan`1 said:
Тук малко ги обърка, понеже тази игра си зависи от всичко ама не и най-вече от рам паметта.Според мен най-важна е картата при такива игри.След това вече идва кеша на процесора, колко барзо ти празни след това или пък обратното, защото при мен точно това се наблюдава, и чак тогава можем да говорим за рам.

mMMM pri men chestno kazano e obratnoto.......s 256ram sam i 2,4procesor zarejda kato niakuf kon i go chakam ot poriadaka 2-3min oshte startirvaneto si...Sled tova kato primerno qiuck race se poluchava edno malko izchakvane ik ato trugne igrata varvi perfektno i mnogo riadko moje leko da naseche pri natrupvane na texturite pri polojenie ce igraia na 800x600 s full detaili na kolata na Samia put i obstanovkata i onva tama ne se seshtamtochno kak se kazvashe kadeto ti pravi po tumna grafikata bez anti alising i bez vsync igraia i mi varvi perfektno........S Radeon 9200 128\128 sam ...i mislia che kao sloja oshte 512ram sha sam dobre..makarche niaam para....

Абе, аз съм регостриран в един сайт и получавам информация за NFS. Вижте какво получих:

TONIGHT, be sure to tune-in to the Speed Channel (check local listings) at 9pm (ET) and watch a 1 hour special as the tuners turn a stock automatic transmission saddled BMW 330 into a real life track contender bringing the video game?s Hero Car, a BMW GTR, to real life!

Звичи интересно, ама кой е тоя канал Speed (дали изобщо го има в България). А ако може да се гледа онлайн или някой мерне някъде запис след няколко дена да пусне един линк.

Liverpool`Fan`1 said:
Нещо май не се изказах като хората.Значи имах предвид,че първо не най-важния компонент е RAM Memory,ами Video Card после идва CPU-то и Кеш-а му за, който говорех и чак тогава е RAM-а.Въпрос на гледна точка си е де.Иначе си прав, че от към процесорите всички ги покриват като честота на работа. Ама пък не всички покриваме качестото на работа на видеото.Мойта бозица нищо красиво не ми предлага в играта.Се едно си джиткам Хот Пърсуит 2 и нищо по-конкретно.Тука има хора дето мерят,тестват, правят струват и знаят какво е красотата на графиката.Та аз лично с мойта картичка нямам такива екстри :) А за РАМ ти като си с хубав процесор и яка карта и с 256 Мб памет да си играта ще варви напълно доволно.Сега аз съм противоположността на това чудо.С процесор 1500 Mhz, 512 Мб RAM и слаба видео картичка... така, че.... Кофти ми е, ама избор нямам :(

Ами същност не е точно така... без рам с квито ли и процесор и видео да си нищо няма да въри кат хората... Да земим мени за пример... Athlon 64 3200+, 512MB DDR 400, GF 6600 GE. На тая машина Battlefield II едва тръгна на медиум при резолюция 800х600 и пак лагваше. Ся съм с 768MB DDR 400 и играта въри на 1024х768 на високи детайли без АА B)

Feel the difference

Dulgia said:
Малко неуместен и ламерски въпрос, ама за какво служат Anti alysinc(или както се пише там) и V-sync?

Antialiasing - Изглажда ръбовете на графиката хардуерно като я прави много по-загладена.

Antistrophic Filtering - Изглажда замазванията хардуерно и примерно лентите на пътя се размазват много по-далеч отколкото ако е изключен.

V-Sync - не позволява FPS да мине V Sync на монитора ви. понякога когато FPS се вдигнат прекалено много, се получават нередности в изображението.

Забравих да кажа, че нивата на допустими AA и AF зависят от видеокартата и натоварването е голямо. тук колкото по-голяма е паметта на картата, толкова по-малка е загубата на FPS при включени екстри.

w00x said:
Antialiasing - Изглажда ръбовете на графиката хардуерно като я прави много по-загладена.

Antistrophic Filtering - Изглажда замазванията хардуерно и примерно лентите на пътя се размазват много по-далеч отколкото ако е изключен.

V-Sync - не позволява FPS да мине V Sync на монитора ви. понякога когато FPS се вдигнат прекалено много, се получават нередности в изображението.

Благодаря, w00x B)

w00x said:

Забравих да кажа, че нивата на допустими AA и AF зависят от видеокартата и натоварването е голямо. тук колкото по-голяма е паметта на картата, толкова по-малка е загубата на FPS при включени екстри.

а моята карта Gforce 6600 -128mb би трябвало да е на МАХ всичко нали ?Другата част от конфигурацията ми е 3Ghz,2x512 (400Mhz)....

Защото на мах всичко имам леко забавяне :wacko:

Иначе като я играя на мах и после на медиум някой неща ги няма :) например на мах всичко има разни оградаждения на пътя..... и всичко е доста яко :) :woot :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...