Jump to content
BulForum.com

СРАМ МЕ Е!

Recommended Posts

BoFFo ти си утрепал момичето ле как не те е срам :lol: тя добре,че не те е разфасовала заради това :woot

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

snatch

и на мен ми се случвало , обаче бях до вртата не рейса,и са хванах за пилоните кадето са на стълбите ама и те не помогнаха,много звески забих на една дядка шут в рамото защото краката ми бяха на нивото на главата,оле мале сетих се за още една :lol: :P

преди 3-4 години се пребираме от панира с приятелчета,с колелата и минаваме през пешеходния мост,и значи те си карат а аз спрях на една сергия нещо си бях харесал,и те продължиха и аз да ги настигна яко върта на 18 скорст(на бегач) и отделно има инерция надоло, има едно място кадето моста се стеснява и да намаля,натискам спирачка да ама спирачката нещо отказва и,бам в една серия и отогоре на нея(а най-притното беше че беше с сувинири от порцелан,дърво и т.н) представете си кво е станло,направо си хванх колето и се скусах да бягам,защото от удара вилката ми беше опряла в рамката(представете си удара) та така никога не е късно да станеш за резил :punk :punk

Naghual said:
Мда караш ме да се сетя една именно такава история.

Вървим си 3-4 човека след училище към центъра и малко преди да се разпръснем по различни посоки, аз и едно момиче решихме да изкоментираме на достатъчно висок глас часа по литература, който беше минал същия ден.

И аз си приказвам все едно света е мой, дори изимитирах учителката какво каза, какво каза и момичето, което изпитваше, и въобще само псувнята не беше на лице.

Хубавото е, че имам навика точно в такива моменти (когато обсъждам други хора на улицата) да поглеждам наоколо да не би "вълкът да е в кошарата".

Момичето, което вървеше до мен тъкмо си отвори устата да каже нещо от сорта "Тя тая патка ги пише шестиците много лесно" и аз се обърнах назад. То и сърцето ми се обърна, защото видях именно тази учителка по литература на 1 метър зад нас. Както и да е, сръгах един лакът на момичето да млъкне и казах любезно: "О, здравейте госпожо!"

После разбрах, че въпросната госпожа е чула целия разговор, та дори и лакътя не съм успял да прикрия  :D

karu4ko said:
Тая Милева чува всичко! ;)

:) Тая Милева и аз я помня и много ме дразнеше, щото все се заяждаше с мен.

Petio^

кво говориш,тя се спука да рева,а мен ме напушваше един смях,едвам се сдържах,като я изпратих и се спуках да се хиля :D :laughing: :laughing:

Petio^ said:
Ох милата ти си я потрошил и се смееш а  :lol:  :lol:

Ми кво да прави то секи ще се смеее в такъв случай .... вчера, като го четох неможах да заспа от смях :bgrin:

прибирам се веднъж от трякия с един приятел и в 29-ката. и съм застанал зад една седалка, на която седи едно момиче, ама не съм се хванал никъде. И по едно време шофъора набива спирачки, и аз без да се усетя литвам напред. И като забих един лакът на тва момиче... а оня моя приятел отзад седи и се хили. а момичето само се обърна към мен и ме изгледа странно, и се наведе да си вземе очилата от земята. :)

Warez-boy said:
Здравей те! Нека всеки да напише случка в която се ИЗЛОЖИЛ здраво. Имало ли е ситуации в които сте се чувствали като пьлен КРЕТЕН! Сега ще ви разкажа защо подхващам тази тема. Преди малко се прибирам и виждам, че пред блока ми седи някакво момиче. Виждам че не е от нашия блок и не го познавам. Тя седи вьтре вьв входа и видимо чака някой. Беше готина. Точно на вратата на входа има метална решетка, да си почистиш обувките ако са ти кални. Тькмо влизьм вьв входа, подхльзвьм се на ПРОКЛЕТАТА решетка и ТУП, проснат по очи пред момичето. Изтьрсих се като чувал. СРАМ ! СРАМ! СРАМ! Немога да ви опиша колко неудобно се почувствах... :cry !

WoW!? tova li e sramnoto?! xax! Ti da me vidi6 me kak sum padal s bike - navsqkude i pred vsi4ki! I sa se smqli na moi gryd a men me e bolqlooo, ama kato vidi6 ne6to v/y koeto moje6 da se ka4i6 ili da preleti6 .... to syrse ne trae batko! :)

Една срамна историика и от мен.Преди време баща ми работеше в София и решавам аз да му отида на гости.Там обаче събрал в квартирата човека 4-5тима колеги (тъкмо взели кинтите) и започват както си му е редът запой.Аз срамежливо вкарвам три бири и естествено придобивам малко повече кураж за подвизи.Фаталната грешка- продължавам с водка - след 6-тата не помня вече.Събуждам се в собствената си повръщня , незнам къде съм и какво правя там.След кратък оглед установявам , че съм драйфал из цялата къща.Боледувах 2 дни , от тогава не лизвам водка, но за сметка на това съм страшно задобрял ня бири. :laughing: А какви бъзици бяха след тая история, не е истина...Баща ми все още ми натяква , че ми е спасил живота тогава - щял съм за малко да се удавя в тоалетната чиния....Сраммммммм

от друг форум ама ме размаза:

А аз ще направя репорт след моя тренировка, каква простотия стана... Та стабилно натрениран, умората си казва думата се затътрям към къщи и гледам аз 2 момичета вървят успоредно на улицата точно до една... мантинела да кажем, ограда която разделя платната на улицата. И вървят си там и ги гледам аз... и простъо, какво ми мина през главата...: "Ай сега, ти си пич, ша са стегнеш, ша им покажеш какво се нарича мощ." И идеята ми беше да се хвана за оградата, която е бая висока... абе над метър и половина... нагоре, не знам точно колко е. Та си викам ще се правя на акробат, ще я предкоча оградата като се подпра само с 1 ръка и се метна от другата страна със засилка. Абе изглежда доста ефектно едно аверче от тавкуондото го прави, страшен финт е.

Засилка... подпирам с ръка... скачам.... ОПППП какво става, китката ми ме преряза-видимо съм я изкълчил/температурата на въздуха беше почти отрицателна, изгледжда съм изстинал/ така ме сряза болката, обече бях скочил вече и бях над мантинелата, от болката не издържах и се пуснах, изгърмях се върху въпроБната ограда, точно в чатала , точно между краката ми... майко мила... згромолясах се гърчейки се от болка в ръката и в ..кайсиите... лежах около 2 минути докато се усвестя, добре, че тези 2-нките момиченца се оказаха светни дойдоха и ми помогнаха да викна такси да се прибера до нас...

Няма да разказвам още колко пъти съм изтървал шанга въргу гърдите си за да се правя на мъж и да впечатлявам разни други момиченца, случайно минаващи покрай мен докато товаря щангата и аз слагам ли слагам дискове... и по едно време се оказва, че след като я дигна 1 път 2-ри път няма да мога , а не мога и да я върна на лежанката защото ще я изтърва... и к'во да правя... к'во.. пускам си я на гърдите и чакам безпомощно някой да се смели надмен... да ме освободи...

С 1 дума- тъпак, ама какво да правя, такъв съм си

Еее, тея огради дето делят платната нямат и метър бе, не са чак толкова високи :] И това с прехвърлянето с ръка/ даже и да я прескочиш невиждам какво акробатично има, но както и да е :D

Имах едно колело на което сичко му беше потрошено: спирачки, спици, калници, криви гуми...(сичко по моя вина естествено :bgrin: ) И нашите ми взимат ново. Новото ми го откраднаха и трябваше да са разкарвам с трошляка... И отивам един ден с тва колело до едно момиче(сичко добре) ама на връщане сширачките савсем зеха да не ибаат и тва точно на кръстовището на "6-ти септември"... сичко са движи аз не мога да спра и вкарвам краката в спиците... спирам... падам... хора минават, смеят са и аз са смея :tongue

ThE_UfO said:
Еее, тея огради дето делят платната нямат и метър бе, не са чак толкова високи :] И това с прехвърлянето с ръка/ даже и да я прескочиш невиждам какво акробатично има, но както и да е :D

Май става въпрос за тези черните които делят двете ленти, не за мантинелата.

George_131 said:

dokolkoto i az razbrax to4no za tiq stava vapros ne mi se e slu4ilo na mene ama dosta se smqx kato go pro4etox i zatva re6ix da go sporedelq

Оле снощи си спомних нещо, и супер ме фана срам...

В пуберските си години, преди да почна да пия и да пуша разни ботаники, още докъто бях едно скромно и примерно момченце, бях с една мадама и още един пич в безистена и бях ударил две бири, бях запалил цигара и представете си за човек, който не пие и не пуши какво му е било в главата - каша. Та мадамата беше с доста големи... очи, та аз кретена му с кретен к'во направих - ми тръснах си цигарата в дълбокото и деколте...

Вкарвал съм от два метра растояние смачкано билетче в деколтето на друга мадама. Въобще в пуберските си години изглежда бях голям цицоман...

наказвайте ме, ако искате, че не ползвам едит, ама днеска ако ви разправям какво изядох в АЗИЯ-та на срещата на форума...

Първо двама кретени (ще запазя анонимността им) със една запалка нагряха в една лъжица смесица между сол и соев сос. Познайте кой облиза лъжицата накрая.

После някой запали една салфетка и я сложи в една чаша, в която си лежеше един скромен фас. Загасиха я с бира и соев сос. Моя милост извади остатъка от салфетката, фаса и изпи приятната отвара... аа... после сдъвках и фаса, но той не беше вкусен.

П.П. Не ме беше срам, трябваше ли ??

The`ScorpioN said:
Не ме беше срам, трябваше ли ??

Не. Срам се изпитва тогава, когато деянията ти събуждат негативни емоции у заобикалящия човешки ресурс. Не си спомням срещата някога да е била толкова шумна - именно при твоите прояви. Както се казва - good, clean fun! :D

George_131 said:

Точно тях имам в предвид, мантинелата няма и една пи*ка височина :] Черните ограждения като на бул.Цар Борис 3, дето минава тунела примерно B)

Спомням си веднъж като бях 6-ти клас някъде отивам за дюнери с 1 авер и нали викам аре да се черпим.И нали зимаме ама през това време заваля дъжд яко.И ние почваме да тичаме и към тях направо да се скрием във входа.И обаче минаваме през една спирка...и познайте - баш в тъмното се забивам в един железен прът към самото ограждание ( да точно така не го виждам ^^) и падам в несвяст за секунди...отварям очи и гледам Ванката се хили като полудял а хората даже се притесниха дали не съм си пукнал тиквата...абе страшна работа е :) и до ден днешен ме бъзика с тая изцепка...

:lol:

Malak said:
Спомням си веднъж като бях 6-ти клас някъде отивам за дюнери с 1 авер и нали викам аре да се черпим.И нали зимаме ама през това време заваля дъжд яко.И ние почваме да тичаме и към тях направо да се скрием във входа.И обаче минаваме през една спирка...и познайте - баш в тъмното се забивам в един железен прът към самото ограждание ( да точно така не го виждам ^^) и падам в несвяст за секунди...отварям очи и гледам Ванката се хили като полудял а хората даже се притесниха дали не съм си пукнал тиквата...абе страшна работа е :) и до ден днешен ме бъзика с тая изцепка...

Това ми се е случвало но беше с едно дърво .А за времето то си беше слънчево приятно но тогава бях се напушил много ама много здраво :laughing: .И до ден днешен ме базикат с този гаф B)

Malak said:

Дам и аз имам подобна случка.Пак беше тъмно и не се виждаше нищо.Бях 2 или 3 клас, гонехме се нещо не помня вече на какво играхме.Както си бягах из тъмното гледам срещу мене две огромни купчини с пръст и решавам че ще мина между тях.Не щеш ли за мое най голямо учудване изведнъж започвам да падам надолу. :( Докато се осъзная един дядо дойде да ми помогне да изляза.На сутринта като отидох там се оказа че дупката е дълбока към 3 метра :cry Още ми седят белезите по гърба. :bgrin:

a mi az ....... edin pat si varva nelkade okolo glavnata be6e iz gnusnite uli4ki i ... varvi si az i gledam nekav stroej i takav si bleq na nqkade i izvednaj si lepnah glavata v stakloto na edin bulfon i naprao napraih zadna nojica i se sgrumulqh mo6tno na zemqta ...... nqkolko sekundi dokato se osaznaq zako stava vapros napraoooo .... i edna babi4ka vmesto da mi pomogne po4va da mi mrunka na glavata '' Abe mom4e vnimavai malko be ... 6a si spuka6 glavata moje li takiva raboti .... '' :D :laughing: :punk

в училище се бяхме напушили 15-на човека и ще играем мач. игархме ,играхме ама аз с едни дънки с виснало дъно ,по едно време една топка лети към мен ,ама високо ,аз решавам ,че стигна топката и си дигам левия крак ,ама зареди дъното и десния ми крак остава във въздуха .аз стигнах топката ,но се озовах по гръб на земята ,после всички ми се смяха много

един ден пак в училище ще играем мач но беше към 6-6:30 и взело да става тъмно игрището беше обградено с уграда с мрежа една топка излезна от игрището и аз отивам да е взема и минавам през дупка в ограда а за да мина трябва да се наведа. взех топката и тръгвам да влизам пак на теренчето но не се навеждам и прас ,главата в уградата ,паднах и гледам цялата уграда се тресе :wacko: как ме болеше после главата

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...